• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Παιδια σχετικα με τα Cotswolds τι εχετε να προτείνετε ? Ειδα στο φορουμ και δεν υπαρχει τιποτα παρα μονο απο 2 ατομα που εχουν γραψει σε ενα θεμα...

Εψαξα και ειδα οτι ειναι φανταστικα και θα παμε οπωσδήποτε...Το σπιτι μας ειναι 50 λεπτα απο αρκετα χωρια που ειναι μαζεμενα εκει..Αλλα οποιος εχει να προτείνει τι δεν πρεπει να χασουμε θα ηταν τελειο..

@AntRo & @jimp ευχαριστω θα το κοιτάξω.

alma

Member
Παιδια σχετικα με τα Cotswolds τι εχετε να προτείνετε ? Ειδα στο φορουμ και δεν υπαρχει τιποτα παρα μονο απο 2 ατομα που εχουν γραψει σε ενα θεμα...

Εψαξα και ειδα οτι ειναι φανταστικα και θα παμε οπωσδήποτε...Το σπιτι μας ειναι 50 λεπτα απο αρκετα χωρια που ειναι μαζεμενα εκει..Αλλα οποιος εχει να προτείνει τι δεν πρεπει να χασουμε θα ηταν τελειο..

Έχω γράψει ιστορία για τα χωριά αυτά,ακριβώς γιατί δεν υπήρχαν σχεδόν καθόλου πληροφορίες στο φόρουμ. Απλώς δεν την έχουν μεταφέρει ακόμα στις ολοκληρωμένες.

http://www.travelstories.gr/community/threads/Ένας-Αγγλικανικός-γάμος-η-διαμονή-στην…μέση-του-πουθενά-και-ένα-ταξίδι-διαφορετικό-από-τα-άλλα.55865/

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Έχω γράψει ιστορία για τα χωριά αυτά,ακριβώς γιατί δεν υπήρχαν σχεδόν καθόλου πληροφορίες στο φόρουμ. Απλώς δεν την έχουν μεταφέρει ακόμα στις ολοκληρωμένες.

http://www.travelstories.gr/community/threads/Ένας-Αγγλικανικός-γάμος-η-διαμονή-στην…μέση-του-πουθενά-και-ένα-ταξίδι-διαφορετικό-από-τα-άλλα.55865/
Καλησπερα. Τι δικια σου ιστορια διαβάσαμε και αυτην αναφέρω ποιο πανω.

Εμείς θα μένουμε Marlborough και απο εκει θα παμε στα εξης:

Arlington Row - Burford - Bourton on the Water - Bibury

Πως σου φαίνονται ?

alma

Member
Καλησπερα. Τι δικια σου ιστορια διαβάσαμε και αυτην αναφέρω ποιο πανω.

Εμείς θα μένουμε Marlborough και απο εκει θα παμε στα εξης:

Arlington Row - Burford - Bourton on the Water - Bibury

Πως σου φαίνονται ?
Έχω πάει μόνο Burford και Bourton-on-the-water από αυτά. To Bourton-on-the-water μου άρεσε περισσότερο, καθώς όπως είδες κι από την ιστορία μου, είναι πολύ γραφικό και έχει και αρκετά αξιοθέατα. :)

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Έχω πάει μόνο Burford και Bourton-on-the-water από αυτά. To Bourton-on-the-water μου άρεσε περισσότερο, καθώς όπως είδες κι από την ιστορία μου, είναι πολύ γραφικό και έχει και αρκετά αξιοθέατα. :)
Έχεις να προτείνεις κατι απο το Brounton on the water που δεν πρεπει να χασουμε ? Φαγητο , καφε , Pub , ειδα οτι λες για το μουσειο με τα αυτοκίνητα...

alma

Member
Nαι το μουσείο αυτοκινήτων ήταν ενδιαφέρον ακόμα και για μένα που δεν είμαι φαν των αυτοκινήτων.
Για μένα πρέπει να δείτε και το Model Village το μουσείο μινιατούρας και με 1 λίρα παραπάνω βλέπεις και την έξτρα έκθεση.
Επίσης αν έχει καλό καιρό και το Birdland με αρκετά σπάνια είδη πτηνών.Μας έπιασε βροχή όμως και δεν το είδαμε όλο.

Για φαγητό είχε ένα ωραίο μαγαζάκι αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι όνομα.:oops:

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Θυμάσαι τιμή για το μουσείο αυτοκινήτων ? Για το Model Village είδα και είναι πολύ φτηνό και νομίζω πως αξίζει..

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Λοιπόν πήγα το Σάββατο στα Cotswolds, είναι φανταστικά. Το Moreton-in-Marsh ήταν η πρώτη στάση μου, και εκεί έχει γραφικά μέρη για να φας ή να ψωνίσεις, αλλά το επόμενο ήταν που έπαθα την πλάκα μου, το Stow-on-the-Wold, απ'όπου είναι και οι φωτογραφίες μου εδώ: http://www.travelstories.gr/community/threads/Βόλτα-στα-cotswolds.56387

Φοβερό μέρος, μπορείς να περάσεις άνετα όλη τη μέρα εκεί, έχει φοβερά Inn που σε βάζουν αμέσως στην ατμόσφαιρα άλλης εποχής, με τα τζάκια τους και τις χαμηλοτάβανες αίθουσες που μπορείς να κάτσεις να φας. Δε πρέπει να χάσεις τα διάφορα tea rooms που κάνουν παραδοσιακά scones (ειδικά αυτά τα γεμιστά με τυρί δεν παίζονται) και διάφορα άλλα τέτοια.

Το επόμενο που πήγα ήταν το Bourton-on-the-Water που γινόταν το ΣΩΣΕ, πανικός λες και ήσουν σε πόλη. Ίσως είναι το πιο γραφικό από τα τρία με την έννοια ότι το διατρέχει ένα ποταμάκι και αριστερά - δεξιά του έχει στημένα μαγαζιά και προσωρινούς πάγκους τα σ/κ, με ότι μπορείς να φανταστείς. Έχει επίσης πολλά φτιαγμένα πράγματα, όπως ένα λαβύρινθο, ένα πάρκο με πουλιά, ένα χωριό-μοντέλο, κλπ. Άνετα περνάς μια μέρα φουλ και εδώ.

Γενικά εξαιρετική βόλτα αυτά τα 3 χωριά, και φοβερή η διαδρομή μέσα από τη βρετανική επαρχία.

Δέκα με τόνο.

alma

Member
Φοβερό μέρος, μπορείς να περάσεις άνετα όλη τη μέρα εκεί, έχει φοβερά Inn που σε βάζουν αμέσως στην ατμόσφαιρα άλλης εποχής, με τα τζάκια τους και τις χαμηλοτάβανες αίθουσες που μπορείς να κάτσεις να φας. Δε πρέπει να χάσεις τα διάφορα tea rooms που κάνουν παραδοσιακά scones

Όντως τα tea rooms είναι μια εμπειρία που σε βάζει αμέσως στο κλίμα της περιοχής...

Επίσης έχει ωραίες παμπ...

Το επόμενο που πήγα ήταν το Bourton-on-the-Water που γινόταν το ΣΩΣΕ, πανικός λες και ήσουν σε πόλη. Ίσως είναι το πιο γραφικό
Κι εμένα αυτό μου άρεσε περισσότερο από όλα τα χωριά...Αν το πετύχεις χωρίς βροχή είναι υπέροχο να το περπατάς,να ταίζεις τα παπάκια στο ποτάμι,να χωθείς στα σοκάκια...

Έχει επίσης πολλά φτιαγμένα πράγματα, όπως ένα λαβύρινθο, ένα πάρκο με πουλιά, ένα χωριό-μοντέλο, κλπ. Άνετα περνάς μια μέρα φουλ και εδώ.

Γενικά εξαιρετική βόλτα αυτά τα 3 χωριά, και φοβερή η διαδρομή μέσα από τη βρετανική επαρχία.

Δέκα με τόνο.

Το Birdland έχει και μερικά πολύ σπάνια πτηνά. Δεν το περίμενα σε ένα τόσο μικρό μέρος.

Το Model Village απίστευτες μινιατούρες και λογική τιμή.

Στο Λαβύρινθο δεν πήγα.Πήγες να μας πεις εντυπώσεις;

Προτίμησα το μουσείο αυτοκινήτου,δεν προλαβαίναμε να πάμε σε όλα.

Κι εμένα μου άρεσε πολύ η βρετανική επαρχία.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δεν πήγα ούτε στο λαβύρινθο ούτε στο πάρκο με τα πουλιά, έκανα απλά τη βόλτα μου στο ποταμάκι.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Το επόμενο που πήγα ήταν το Bourton-on-the-Water που γινόταν το ΣΩΣΕ, πανικός λες και ήσουν σε πόλη. Ίσως είναι το πιο γραφικό από τα τρία με την έννοια ότι το διατρέχει ένα ποταμάκι και αριστερά - δεξιά του έχει στημένα μαγαζιά και προσωρινούς πάγκους τα σ/κ, με ότι μπορείς να φανταστείς. Έχει επίσης πολλά φτιαγμένα πράγματα, όπως ένα λαβύρινθο, ένα πάρκο με πουλιά, ένα χωριό-μοντέλο, κλπ. Άνετα περνάς μια μέρα φουλ και εδώ.
Σε άλλο Bourton-on-the-Water είχα πάει εγώ; Σάββατο απόγευμα Ιούνιο και ήταν σχεδόν ερημιά...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.009
Μέλη
39.726
Νεότερο μέλος
Christos Rev

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom