Την ώρα που το έγραφες εγώ έκλεινα ένα ακόμα εισιτήριο μαζί τους...Δεν ειχα ιδεα για την υπαρξη αυτης της αεροπορικης κ μπηκα να βρω τικετ για Αμστερνταμ και μου την εβγαλε στην αναζητηση. Εχει αρκετη διαφορα απο aegean. Να την προτιμησω;
Αξιοπρεπέστατη και συνεπής σε πτήσεις που έκανα προς Άμστερνταμ και Παρίσι. Μέχρι πέρυσι έδινε και χειραποσκευή, μαζί με προσωπικό αντικείμενο.Δεν ειχα ιδεα για την υπαρξη αυτης της αεροπορικης κ μπηκα να βρω τικετ για Αμστερνταμ και μου την εβγαλε στην αναζητηση. Εχει αρκετη διαφορα απο aegean. Να την προτιμησω;
Και σήμερα δίνει. Απλά αν δεν πάρεις priority, δεν εγγυάται ότι θα έχει χώρο στην καμπίνα, και μπορεί να σου ζητήσουν να τη βάλεις κάτω (δωρεάν).Αξιοπρεπέστατη και συνεπής σε πτήσεις που έκανα προς Άμστερνταμ και Παρίσι. Μέχρι πέρυσι έδινε και χειραποσκευή, μαζί με προσωπικό αντικείμενο.![]()
Δεν πρέπει να έχει βγει ακόμη το χειμωνιάτικο πρόγραμμαΜια ερώτηση: παρατηρώ ότι μετά τον Οκτώβριο δεν φαίνονται πτήσεις για Αιντχοβεν από Αθήνα. Να υποθέσω ότι είναι εποχιακές οι πτήσεις για εκεί?
Εμ φθηνα ειναι μετα το Πασχα που ανοιγουν τα σχολεια. Πριν 4-5 χρονια με 59 πεταξα το Μ. Σαββατο. Αυτα μας λειπουν...Για όποιον θέλει να πάει Άμστερνταμ φθηνά
22/4 Σάββατο με τιμή 59 ευρώ!!
Σιγά που είναι φτηνά Απρίλη (ακόμα κ μετά το Πάσχα) στο Αμστερνταμ με τουλίπες και king's day μέσα. Ευκαιριάρα είναι... Το θέμα είναι πόσο θα στοιχίσει η επιστροφή βέβαια γιατί συνήθως τα σπασμένα απο κει τα βγάζουν.Εμ φθηνα ειναι μετα το Πασχα που ανοιγουν τα σχολεια. Πριν 4-5 χρονια με 59 πεταξα το Μ. Σαββατο. Αυτα μας λειπουν...