Transavia Eρωτηση για transavia

MVSylvia

Member
Δεν ειχα ιδεα για την υπαρξη αυτης της αεροπορικης κ μπηκα να βρω τικετ για Αμστερνταμ και μου την εβγαλε στην αναζητηση. Εχει αρκετη διαφορα απο aegean. Να την προτιμησω;

fotast

Member
Δεν ειχα ιδεα για την υπαρξη αυτης της αεροπορικης κ μπηκα να βρω τικετ για Αμστερνταμ και μου την εβγαλε στην αναζητηση. Εχει αρκετη διαφορα απο aegean. Να την προτιμησω;
Γιατί όχι;Θυγατρική των KLM/Air France.Σε γενικές γραμμές καλή είναι.

taver

Member
Ονειρεμένο Ταξίδι
Iles Kerguelen
Την ώρα που το έγραφες εγώ έκλεινα ένα ακόμα εισιτήριο μαζί τους...
Εντελώς no-frills, σε επίπεδα easyjet. Ούτε μίλια ούτε τίποτα. Αν τα δρομολόγια και οι ώρες σε εξυπηρετούν, και οι τιμές είναι ΟΚ, γιατί όχι;

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Peru, Japan, Iceland
Αξιοπρεπέστατη και συνεπής σε πτήσεις που έκανα προς Άμστερνταμ και Παρίσι. Μέχρι πέρυσι έδινε και χειραποσκευή, μαζί με προσωπικό αντικείμενο. ;)

taver

Member
Ονειρεμένο Ταξίδι
Iles Kerguelen
Αξιοπρεπέστατη και συνεπής σε πτήσεις που έκανα προς Άμστερνταμ και Παρίσι. Μέχρι πέρυσι έδινε και χειραποσκευή, μαζί με προσωπικό αντικείμενο. ;)
Και σήμερα δίνει. Απλά αν δεν πάρεις priority, δεν εγγυάται ότι θα έχει χώρο στην καμπίνα, και μπορεί να σου ζητήσουν να τη βάλεις κάτω (δωρεάν).

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
Το ψάχνω- μάλλον Ιταλία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Καλιφόρνια-Χαβάη
Μια ερώτηση: παρατηρώ ότι μετά τον Οκτώβριο δεν φαίνονται πτήσεις για Αιντχοβεν από Αθήνα. Να υποθέσω ότι είναι εποχιακές οι πτήσεις για εκεί?

mourohavlos

Member
Μια ερώτηση: παρατηρώ ότι μετά τον Οκτώβριο δεν φαίνονται πτήσεις για Αιντχοβεν από Αθήνα. Να υποθέσω ότι είναι εποχιακές οι πτήσεις για εκεί?
Δεν πρέπει να έχει βγει ακόμη το χειμωνιάτικο πρόγραμμα

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού, Ν. Αφρική
Εμ φθηνα ειναι μετα το Πασχα που ανοιγουν τα σχολεια. Πριν 4-5 χρονια με 59 πεταξα το Μ. Σαββατο. Αυτα μας λειπουν...
Σιγά που είναι φτηνά Απρίλη (ακόμα κ μετά το Πάσχα) στο Αμστερνταμ με τουλίπες και king's day μέσα. Ευκαιριάρα είναι... Το θέμα είναι πόσο θα στοιχίσει η επιστροφή βέβαια γιατί συνήθως τα σπασμένα απο κει τα βγάζουν.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
32.888
Μέλη
37.885
Νεότερο μέλος
El Girl

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom