EUROVISION 2026

varioAthens

Member
Αγαπω Eurovision και δεν θα μπορουσα να ΜΗΝ ανοιξω και φετος σχετικο θεμα…
Σημερα Τεταρτη ο πρωτος και μεθαυριο Παρασκευη ο δευτερος ημιτελικός των υποψηφιων τραγουδιων για την ελληνικη συμμετοχη… την Κυριακη ο τελικος που θα δουμε ποιος θα μας εκπροσωπησει ατην Αυστρια.

Σημερα το μεγαλο φαβορι ειναι ο Akylas που ή θα τον λατρεψεις ή θα τον μισησεις. Το τραγουδι του παντως ειναι ευφυεστατο και ηδη οι ηλικιες 15-20 με τις οποιες αλληλεπιδρω (γιατι ναι ειμαι η θεία που καθεται με τη νεολαια) το θεωρούν iconic οπως και τον ιδιο τον Akyla. Εχει τσιμπησει ηδη 2.500.000 views.

Last edited:

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Εγώ πάντως όπως ανέφερα πριν λίγο στη θεματοθέτρια, παρότι συμπαθώ Ακύλα, το τραγούδι δε μου αρέσει και ήθελα good job nicky. Και με αυτά και με αυτά, εφόσον ξέρω ότι θα μείνει εκτός ο Νικόλας, έχω βρει παρηγοριά στην ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ της Κύπρου!

varioAthens

Member
Εγώ πάντως όπως ανέφερα πριν λίγο στη θεματοθέτρια, παρότι συμπαθώ Ακύλα, το τραγούδι δε μου αρέσει και ήθελα good job nicky. Και με αυτά και με αυτά, εφόσον ξέρω ότι θα μείνει εκτός ο Νικόλας, έχω βρει παρηγοριά στην ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ της Κύπρου!

Ο Nicky ειναι το φαβορι του 2ο ημτελικου… αλλα θεωρω οτι τελικα ο Akylas θα παει…

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Ο Nicky ειναι το φαβορι του 2ο ημτελικου… αλλα θεωρω οτι τελικα ο Akylas θα παει…
Ναι κι εγώ αυτό θεωρώ!
Εν τω μεταξύ τα views του Ακύλα είναι 2+ φορές πάνω από του Νικόλα!

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Ωραίος ο Ακυλας!
Η Ευαγγελία πως σας φάνηκε;

varioAthens

Member
Ωραίος ο Ακυλας!
Η Ευαγγελία πως σας φάνηκε;
Η Ευαγγελια ηταν πανεμορφη αλλα δεν μου αρεσε καθολου το τραγουδι.
Ο Ακυλας θα μπορουσε να ειναι και πιο καλος… ο ηχος ηταν χαμηλος; ο ιδιος αγχωμενος; Σιγουρα παντως ξεχωρισε απο τις υπολοιπες συμμετοχες…

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Πέρα από το ότι ο Ακυλας είναι queer persona και γενικώς "μορφή", το ίδιο το τραγούδι του είναι φοβερά έξυπνο και στιχουργικά και ως σύνθεση (έχει dance, rap, ακόμα κ εθνικ στοιχεία). Ενώ φαινομενικά μοιαζει με joke entry, περνάει ένα έξυπνο μήνυμα τρολλαροντας κυριολεκτικά τον καταναλωτισμο, την αδηφαγια, τη ματαιοδοξία, αλλα και τη στέρηση (εδώ το τραγούδι γίνεται λιγο πιο προσωπικό), από την οποία μπορεί να προέρχονται τα τρία πρώτα, παίζοντας έξυπνα με στίχους σε 4 γλώσσες. Και βέβαια σου μένει η φράση "Φερ'το" που έχει δύο επίπεδα ανάγνωσης: α) είμαι καταναλωτικός, β) φέρτε μου το βραβείο(!!!), η οποία εύκολα μένει στο αυτί και του τηλεθεατή που δεν ξέρει ελληνικά.
Μακάρι να κερδίσει την Κυριακή (που μάλλον θα κερδίσει) και να στηθεί έξυπνα και σωστά διότι είναι τραγούδι που μπορεί δυνητικά να χτυπήσει ακόμα και την κορυφή στο διαγωνισμό.
Όσο για τον χθεσινό ημιτελικό, με κέρδισαν 3 πρόσωπα: η Κατερίνα Βρανά ως παρουσιαστρια (πολύ ουσιαστικό μήνυμα συμπεριληψης από την ΕΡΤ και μπράβο!), και από ερμηνευτές η Rosanna & ο Στυλιανός (ωραίες φωνές και χαρισματικοί επι σκηνής με τον τρόπο τους). Μακάρι να δούμε στο μέλλον ωραία πράγματα και από τους 2!

varioAthens

Member
Μολις ολοκληρωθηκε η εμφανιση της 4ης υποψηφιοτητας και οσο ακομα προσπαθω να καταλαβω αν μου θυμιζει Βικινγκς ή χορο ξωτικων στο Στοουνχετζ, να θυμισω οτι το σημερινο φαβορι ειναι ο Good Job Nicky με πολυ ωραιο τραγουδι:

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όπου δεν έχω πάει!
Δεν ξέρω τι μύγα με τσίμπησε γιατί γενικά αδιαφορώ αρκετά για τη Eurovision τα τελευταία κάμποσα χρόνια, αλλά μπηκα στο νήμα να σχολιασω τα εξής για τα 2 φαβορί:

- Αυτό που βρήκα πιασάρικο στον Ακύλα στην πρώτη του εμφάνιση στο πορτοκαλί δωμάτιο ήταν η τρέλα και η ενέργεια/κινησιολογία του, εκτός από την τρέλα του τραγουδιού (στίχοι και είδη μουσικής). Όμως στο live τον βρήκα πολύ περιορισμένο κινητικά και με χαμηλή ενέργεια. Σα να έλειπε η αίσθηση του αυθορμητισμού και η τρέλα, σα να βαριόταν. Το μικρόφωνο σίγουρα δε βοηθάει αλλά δεν ξέρω αν έφταιγε μόνο αυτό.
- Μ αρέσει γενικά πολύ ο Good Job Nicky, θεωρώ ότι έχει πολύ ωραία φωνή και χροιά και είναι στα μουσικα μου ακούσματα. Όμως απόψε μου φάνηκε, όλως περιέργως, παραφωνος! Ίσως δεν ήταν καλός ο ήχος? Δεν ξέρω. Σκηνική παρουσία κι ενδυματολογικες επιλογές ωστόσο, εγκρίνω.

Λογικά ο Ακυλας θα μας εκπροσωπήσει. Ας κάνουν τουλάχιστον μια ωραία-απλή- σκηνική παρουσίαση με τον ίδιο στο επίκεντρο κι ας πάμε να κάνουμε τον χαβαλέ μας!

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.413
Μέλη
40.041
Νεότερο μέλος
katiaxatzi

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα