EUROVISION 2026

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Είδα τώρα το πρωί στο YouTube την εμφάνιση του good job nicky και θα συμφωνήσω ότι κάτι πήγε πολύ λάθος. Ίσως να ήταν μια άτυχη στιγμή κι ελπίζω στον τελικό να πάει καλύτερα, αλλά νομίζω κι εγώ ότι πλέον είναι σχεδόν σιγουράκι ότι θα προκριθεί ο Ακύλας.

Κάτι όμως έπαιζε γενικότερα με τον ήχο; Είδα και την εμφάνιση της Αντιγόνης (κυπριακή συμμετοχή) κι ενώ φαίνεται ότι η κοπέλα έχει φωνάρα, θεώρησα κι εκεί ότι κάτι δεν πήγαινε πολύ καλά (πολύ ανώτερη εμφάνιση από του Νικόλα βέβαια).

varioAthens

Member
Είδα τώρα το πρωί στο YouTube την εμφάνιση του good job nicky και θα συμφωνήσω ότι κάτι πήγε πολύ λάθος. Ίσως να ήταν μια άτυχη στιγμή κι ελπίζω στον τελικό να πάει καλύτερα, αλλά νομίζω κι εγώ ότι πλέον είναι σχεδόν σιγουράκι ότι θα προκριθεί ο Ακύλας.

Κάτι όμως έπαιζε γενικότερα με τον ήχο; Είδα και την εμφάνιση της Αντιγόνης (κυπριακή συμμετοχή) κι ενώ φαίνεται ότι η κοπέλα έχει φωνάρα, θεώρησα κι εκεί ότι κάτι δεν πήγαινε πολύ καλά (πολύ ανώτερη εμφάνιση από του Νικόλα βέβαια).
Ισχυει! Ο ηχος ηταν χαλια…

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Πάντα παραφωνία ηταν αυτός ο nicky ntynomai san to seferli otan kanei to theohari. Δεν ξέρω τι άκρες εχει αλλα ζωντανά δεν μπορεί να τραγουδήσει, όσο δυνατά κι αν βάλουν τις δεύτερες φωνές. Φοβερό οτι επαγγέλλεται τραγουδιστής, σα να βγω εγω να κανω το ζωγράφο.

varioAthens

Member
Πάντα παραφωνία ηταν αυτός ο nicky ntynomai san to seferli otan kanei to theohari. Δεν ξέρω τι άκρες εχει αλλα ζωντανά δεν μπορεί να τραγουδήσει, όσο δυνατά κι αν βάλουν τις δεύτερες φωνές. Φοβερό οτι επαγγέλλεται τραγουδιστής, σα να βγω εγω να κανω το ζωγράφο.
🤣🤣 Οχι βρε συ δεν ειναι παντα τοσο χαλια…
Αναφορικα με τις «ακρες» φανταζομαι ξερεις ποιου ειναι γιος, ετσι;

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όπου δεν έχω πάει!
Έλα όχι κι ετσιιιι!!

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Τι να σου πω, με μια μουσικό το έβλεπα μαζί και καλυπτε τα αυτιά της, ο τύπος φαλτσαρισε τουλάχιστον 4 φορές.

Ποιανού ειναι γιος; Έτσι ίσως ντύνεται, του Ταμτακου; Έτσι όπως τραγουδάει... του Ταμπακη;

Μην ακούσω γιος καμίας Μούσχουρη κλπ θα πηδηχτω απότομα παράθυρο

Last edited:

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όπου δεν έχω πάει!
Τι να σου πω, με μια μουσικό το έβλεπα μαζί και καλυπτε τα αυτιά της, ο τύπος φαλτσαρισε τουλάχιστον 4 φορές.

Ποιανού ειναι γιος; Έτσι ίσως ντύνεται, του Ταμτακου; Έτσι όπως τραγουδάει... του Ταμπακη;

Μην ακούσω γιος καμίας Μούσχουρη κλπ θα πηδηχτω απότομα παράθυρο
Ξεκινα την πορεια προς το παράθυρο!!!
@varioAthens θ αφήσω τη χαρά της αποκαλυψης σε σενα :bleh:

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όπου δεν έχω πάει!
Εγώ πάντως εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι γενικά πολύ καλός (και φαινεται και ωραίο κι ευγενικό τυπάκι). Αν τον ακούσετε live σε άλλα τραγούδια δεν έχει καμία σχέση με το χθεσινό. Και θεωρώ ότι θα είναι και καλύτερος στον τελικό. Βέβαια κακά τα ψεματα, το τραγούδι αυτό είναι πολύ δύσκολο για live και δε μπορεί να πιάσει το αποτέλεσμα του studio σε καμία περίπτωση.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.412
Μέλη
40.041
Νεότερο μέλος
katiaxatzi

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom