EUROVISION 2026

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Vario Athens το αγόρι με τα μαλλί ίδιο της θείας μου της Αρτεμίσιας..... λίγο το μπουφάν που του έπεσε βαφτιστικό ....να δεις που τα πήγε πολύ καλά το πιτσιρίκι
φωνάρα και ο Στυλιανός ...ψηφίζω Νικόλα !!!

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όπου δεν έχω πάει!
Εντάξει, ήταν Better Job Nicky σήμερα, βελτιώθηκε η κατάσταση :bleh:

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Να με θυμηθείτε το καλοκαίρι θα κυκλοφορήσει λούτρινο Ακιλάκι και τα κερατάκια στο σκουφί θα είναι must

varioAthens

Member
Vario Athens το αγόρι με τα μαλλί ίδιο της θείας μου της Αρτεμίσιας..... λίγο το μπουφάν που του έπεσε βαφτιστικό ....να δεις που τα πήγε πολύ καλά το πιτσιρίκι
φωνάρα και ο Στυλιανός ...ψηφίζω Νικόλα !!!

Στο μεταξυ το αγορι με το μαλλι της Αρτεμισιας ειναι τελειως αλλος στην πρωινη του δουλεια ως γιος εφοπλιστη:
IMG_8878.jpeg

varioAthens

Member
Αν δεν μας παρουν στο λαιμο τους οι κριτικες επιτροπες και δη οι ευρωπαικες, ο Ακυλλας θα κανει περιπατο

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Στο μεταξυ το αγορι με το μαλλι της Αρτεμισιας ειναι τελειως αλλος στην πρωινη του δουλεια ως γιος εφοπλιστη:
View attachment 526142
Ωωωωωω ένα golden boy !!!! Γλυκούλης είναι καμία σχέση με το παρουσιαστικό του απόψε ,

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Αν δεν μας παρουν στο λαιμο τους οι κριτικες επιτροπες και δη οι ευρωπαικες, ο Ακυλλας θα κανει περιπατο
Ψυχανεμίζομε ότι το κοινό θα πάρει ο Ακύλας και οι επιτροπές το Νικόλα γιατί οι ευρωπαίοι γρι δεν κατάλαβαν από τα λόγια του Ακύλα

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όπου δεν έχω πάει!
Ψυχανεμίζομε ότι το κοινό θα πάρει ο Ακύλας και οι επιτροπές το Νικόλα γιατί οι ευρωπαίοι γρι δεν κατάλαβαν από τα λόγια του Ακύλα
Κατάλαβαν τον παλμό του όμως :haha:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Σιγά το Σεφερη

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
1. Στυλιανος: το τραγούδι κανει για κανα Τζέιμς Μποντ, ο ίδιος έκανε κι ένα κοκορακι σα να κατάπιε στραγαλι. Δεν κανει
2. Ένας που χοροπηδάει σα να πατάει σταφύλια, δεν ειχε λεφτά για μπουφάν κι έβαλε μια ζώνη στο στήθος, κιθαριστας επιληπτικος, ουστ

Το βλέπω και με καθυστέρηση...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.411
Μέλη
40.045
Νεότερο μέλος
Babis83

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα