Earth Citizen
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Όπου δεν έχω πάει!
Ευγενικό και ωραίο τυπακι τον έχουμε πει, όχι ομορφο.Ρε σεις τον good job ποιος τον ειπε ομορφο; Πτηνομορφος με μαλλί βετεξ ειναι ο κακομοίρης.
Ευγενικό και ωραίο τυπακι τον έχουμε πει, όχι ομορφο.Ρε σεις τον good job ποιος τον ειπε ομορφο; Πτηνομορφος με μαλλί βετεξ ειναι ο κακομοίρης.
Mα γι’αυτο ειναι ευφυεστατο το τραγουδι: κανει references σε πραγματα που ο κοσμος θελει να ακουσει. Και ο ρυθμος του ακρως κολληματικος.Ενέργεια ειχε, συμπαθητικός μου φάνηκε στη συνέντευξη οανθρωπος, οι στίχοι μονο ευφυεστατοι δεν ειναι , τα κλασικά ου ο καταναλωτισμος εχω μήνυμα, εύπεπτο, επιφανειακό, αδιάφορο, αναμενόμενο, δερματόδετο, φαιοκλαστο.
Ναι είναι ωραία ροκιά, μ αρέσει και μένα πολύ!Μου αρεσε πιο πολυ απο ολα το τραγουδι του Κουστα τζουνιορ, πιο πολυ απο του νικητη, αλλα ο Ακυλας με συγκινησε οπως με συγκινησαν ολα τα παιδια που ειναι αυτο που λεμε "καλα παιδια".
Δεν περίμενα να το ακούσω ποτέ αυτόΝομίζω ότι η gen z που εκπροσωπούν αυτά τα παιδιά έχει να διδάξει πολλά σε εμάς τους millennials

Ο πατηρ Κουστας ειναι μακραν ο εφοπλιστης της καρδιας μας. Παντρευτηκε ηθοποιο που εκανε καριερα σε βιντεοταινιες με τον Ψαλτη, σκοτωθηκαν για εναν πινακα του Μαρκ Σαγκαλ που πηγε αυτη να του τον φαει δινοντας του εναν πλαστο πισω οταν χωρισαν, παντρευτηκε μια 25ρα στα 60 του κι εκανε και μωρο. Ο γιος στη Γιουροβιζιον με μαλλι θειτσας ειναι απλα αλλο ενα κομματι στο παζλ της οικογενειας που μας κανει να διασκεδαζουμε. (Φιλη που εχει μεγαλη αγαπη στις φαρσοκωμωδιες του Κουστεικου ισχυριζεται οτι υπηρξε για μια περιοδο διγαμος και οτι ειχε γινει χαμος οταν το εμαθε η πρωτη συζυγος, αλλα εγω δεν το ψαχνω τοσο).
Μα δεν ειναι αξιοθαυμαστο που η οικογενεια γενικα επιλεγει να κανει ο,τι λεει η καρδια τους? Η μεση οικογενεια καταπιεζεται απο το "τι θα πει ο κοσμος, θα μας κρεμασουν κουδουνια κλπ" χωρις καν τα εκατομμυρια τους και ενω "ο κοσμος" γενικα τους εχει γραμμενους.Μωρό; Μωρά να λες...γράφουν για 7ο παιδί κ το 3ο από την 33χρονη συζυγο.Φαντάσου να γίνουν....καλλιτέχνες έστω τα μισά....
Αλήθεια; Πολύ συχνά το συζητάω και μου το λένε και άλλοι!Δεν περίμενα να το ακούσω ποτέ αυτό![]()