• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Flyr:Πτήσεις για ΄Οσλο από Αθήνα-Θεσσαλονίκη

mourohavlos

Member
Πέραν από το γεγονός ότι οι πτήσεις δεν είναι οικονομικές, από Θεσσαλονίκη η άφιξη στο Όσλο είναι στις 23.30, καθόλου βολική ώρα.

D

Delmem38110

Guest
σήμερα το διάβασα κι εγώ σε εφημερίδα και να προσθέσω ότι η Αιγαίου θα βάλει άλλες 6 πτήσεις και θα φέρει στην βάση της αλλά 2 αεροσκάφη (σύνολο 7) η Ράιαν θα προσθέσει 4 προορισμούς.
ασ ελπίσουμε για Αμμάν και Βαρκελώνη η Λισσαβώνα.

paefstra

Member
Πέραν από το γεγονός ότι οι πτήσεις δεν είναι οικονομικές, από Θεσσαλονίκη η άφιξη στο Όσλο είναι στις 23.30, καθόλου βολική ώρα.
Μαλλον επειδη οι καλοκαιρινες πτησεις πρεπει να παραλαβουν το απογευμα τους Νορβηγους απο Ελλαδα που επιστρεφουν το πρωι απο νησια. Δεν τους απασχολουν οι Ελληνες που θα ειναι μειοψηφια.

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Aπο low cost η Norwegian, με την οποια μπορει καποιος να βρει πολυ καλες τιμες.
Η SAS ιδανικη για συγκεντρωση μιλιων.
Η Norwegian δεν έχει χρεοκοπήσει; Ακόμα υπάρχει; Έχω να την ακούσω/δω πολύ καιρό.

fotast

Member
Η Norwegian δεν έχει χρεοκοπήσει; Ακόμα υπάρχει; Έχω να την ακούσω/δω πολύ καιρό.
Δεν χρεωκόπησε.Ζήτησε προστασία από τους πιστωτές και υπέβαλε μετά πλάνο αναδιάρθρωσης/εξυγίανσης.Και λειτουργεί κανονικά.

paefstra

Member
Εγω βλεπω φουλ πτησεις για διαφορες πολεις της Ελλαδας και μαλιστα με πολυ μικρη επιβαρυνση παιρνεις και βαλιτσα καμπινας, πολυ καλη φαση.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.012
Μέλη
39.730
Νεότερο μέλος
fifos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom