Ghost tapping

el de abajo

Member
Καλησπέρα σε όλους. Να ενημερώσω ότι η Revolut μετά τις δύο συνεχόμενες αρνήσεις για αποζημίωση και θέλοντας να προλάβει την πρόθεση μου να μεταφέρω το όλο θέμα στον αρμόδιο διαμεσολαβητή (https://www.fspo.ie/), επέστρεψε στο λογαριασμό μου τα λεφτά που μου εκλάπησαν.
Συμπέρασμα λοιπό από όλο αυτό είναι ότι η παραπομπή του θέματος στον διαμεσολαβητή στην Ιρλανδία αποτελεί ισχυρό όπλο για δικαίωση σε ανάλογες περιπτώσεις.

Anemos-T

Member
Καλησπέρα σε όλους. Να ενημερώσω ότι η Revolut μετά τις δύο συνεχόμενες αρνήσεις για αποζημίωση και θέλοντας να προλάβει την πρόθεση μου να μεταφέρω το όλο θέμα στον αρμόδιο διαμεσολαβητή (https://www.fspo.ie/), επέστρεψε στο λογαριασμό μου τα λεφτά που μου εκλάπησαν.
Συμπέρασμα λοιπό από όλο αυτό είναι ότι η παραπομπή του θέματος στον διαμεσολαβητή στην Ιρλανδία αποτελεί ισχυρό όπλο για δικαίωση σε ανάλογες περιπτώσεις.
Χαίρομαι για το αίσιο τέλος. Μια ερώτηση - γιατί ο διαμεσολαβητής είναι στην Ιρλανδία; Ρωτάω, γιατί η βάση της revolut στην Ευρώπη είναι στη Γαλλία - αν δεν κάνω λάθος.

el de abajo

Member
Έχει συσταθεί από το Ιρλανδικό κράτος. Αν υπάρχει μία τράπεζα στην Ιρλανδία (όπως η Revolut) αναλαμβάνει τη διαμεσολάβηση ακόμα και αν ο πελάτης μένει σε άλλη χώρα.

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αργεντινή,Χιλή,Ουρουγουάη
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Χαίρομαι για το αίσιο τέλος. Μια ερώτηση - γιατί ο διαμεσολαβητής είναι στην Ιρλανδία; Ρωτάω, γιατί η βάση της revolut στην Ευρώπη είναι στη Γαλλία - αν δεν κάνω λάθος.
Η βάση της Revo είναι Λιθουανία Παλιά ήταν στην Ιρλανδία. Στην Ιρλανδία είναι η εταιρεία που διεκδικεί την αποζημίωση για σένα

exploring

Member
Έχει συσταθεί από το Ιρλανδικό κράτος. Αν υπάρχει μία τράπεζα στην Ιρλανδία (όπως η Revolut) αναλαμβάνει τη διαμεσολάβηση ακόμα και αν ο πελάτης μένει σε άλλη χώρα.
Γίνε πιο σαφής με τις συναλλαγές που έγιναν στο λεοφωρειο. Τα ποσά,τον αριθμό των συναλλαγών, τη χώρα προέλευσης αυτών. Ήταν εκτός ΕΕ: Γενικά περισσότερες πληροφορίες για να καταλάβουμε κι εμείς πως λειτουργεί το όλο τρικ.
Χρησιμοποίησες για πληρωμή την εφαρμογή της ρεβολουτ η το πορτοφόλι του κινητού.
Δώσε περισσότερες λεπτομέρειες αν φυσικά μπορείς.

el de abajo

Member
Νομίζω ότι αναφέρθηκα αναλυτικά στην αρχή του thread σε ότι ήταν άξιο αναφοράς.

exploring

Member
Νομίζω ότι αναφέρθηκα αναλυτικά στην αρχή του thread σε ότι ήταν άξιο αναφοράς.
Δεν αναφέρθηκες καθόλου στον Έμπορο του POS και την προέλευση του (το βλέπεις αυτό απο την εκκαθάριση της ρεβολουτ), στα ποσά ανά συναλλαγή και πόσες ήταν αυτές και με ποιο χρονικό διάστημα έγιναν. Αν το POS λειτουργουσε σαν POS η κατα κάποιο τρόπο έκλεψε τα στοιχεία της κάρτας και χρεώθηκες με κάποιο αλλο τρόπο.
Πως πέρασαν συναλλαγές χωρίς πιν μεγαλύτερες των 50 ευρώ η αν ήταν μικροτερες πως δεν σταμάτησαν μετα την υπέρβαση των 150 ευρώ.

el de abajo

Member
δεν έχω ιδέα πως το κατάφεραν, στο αστυνομικό τμήμα μου είπαν οτι σε εκείνη τη στάση του τραμ, στο μουσείο Confluence, έχουν τελευταία τέτοιες περιπτώσεις...

exploring

Member
δεν έχω ιδέα πως το κατάφεραν, στο αστυνομικό τμήμα μου είπαν οτι σε εκείνη τη στάση του τραμ, στο μουσείο Confluence, έχουν τελευταία τέτοιες περιπτώσεις...
Πως τα κατάφεραν ειναι εύκολο να το καταλάβουμε. Με το φορητό POS.
Αν διαβάσεις όμως τις χρεώσεις της ρεβολουτ στην εφαρμογή, γράφει αναλυτικά που, πως, πόσο, απο ποιον και πότε έγιναν για να μας πεις. Θα βοηθούσες (τουλάχιστον εμένα) να κατανοήσουμε πως κλέβουν 400 ευρώ, προσπερνώντας τις δικλείδες ασφαλείας.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.362
Μέλη
40.013
Νεότερο μέλος
vladislavkova

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom