Green city

DePuy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία
Έκανα εγγραφή στο πρόγραμμα με κωδικό που μου έστειλε φίλος, εδώ και μια εβδομάδα. Κατέβασα και το app. Έβαλα και γενέθλια κοντά στην ημερομηνία εγγραφής, αλλά ακόμα τα coins. Ούτε εγώ ούτε ο φίλος. Ξέρετε μετά από πόσο καιρό εμφανίζονται;

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Έκανα εγγραφή στο πρόγραμμα με κωδικό που μου έστειλε φίλος, εδώ και μια εβδομάδα. Κατέβασα και το app. Έβαλα και γενέθλια κοντά στην ημερομηνία εγγραφής, αλλά ακόμα τα coins. Ούτε εγώ ούτε ο φίλος. Ξέρετε μετά από πόσο καιρό εμφανίζονται;
Όλα αυτά τα είχα λάβει την ίδια μέρα που τα έκανα πριν 2 χρόνια περίπου

adiaforos

Member
Ούτε εμένα τα έδωσε, μπορεί να κόπηκαν. Παλιότερα φαίνονταν αμέσως, Στα φυλλάδια εξακολουθεί να τα διαφημίζει πάντως, πριν λίγες ημέρες που τσέκαρα.

Andreas K

Member
Μάρτιο μου έδωσε κανονικά 2000 coins. Απρίλιο, στον λογαριασμό της συζύγου, όχι. Αν και ήταν εμφανές τι είχε αλλάξει, τους πήρα τηλέφωνο και μου επιβεβαίωσαν ότι το bonus γενεθλίων τελείωσε.

paefstra

Member
Μάρτιο μου έδωσε κανονικά 2000 coins. Απρίλιο, στον λογαριασμό της συζύγου, όχι. Αν και ήταν εμφανές τι είχε αλλάξει, τους πήρα τηλέφωνο και μου επιβεβαίωσαν ότι το bonus γενεθλίων τελείωσε.
Μαλιστα. Μου ειχαν απομεινει 1000 coins και υπολογιζα οτι με 2 γενεθλια θα επιανα 5.000. Τωρα θα παω για ζυγισμα να παρω αλλα 1500 μην πανε χαμενα.

DePuy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.
Ούτε τα 500 της εγγραφής ούτε τα 500 για το ότι κατέβασα το app μου έχει βάλει και απλώς αναρωτιέμαι αν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία, αν και φαίνεται ότι έχει.
Τέλος πάντων ας περιμένω λίγο ακόμα.

jimp

Member
Μαλιστα. Μου ειχαν απομεινει 1000 coins και υπολογιζα οτι με 2 γενεθλια θα επιανα 5.000. Τωρα θα παω για ζυγισμα να παρω αλλα 1500 μην πανε χαμενα.
Θύμισε μου λίγο που βρίσκουμε στην σελίδα τους που μπορούμε να πάμε να τους αφήσουμε υλικά;

Pilcher

Member
Καλημέρα σε όλους! Μόλις πήγα για ανακύκλωση και μου είπε ο υπάλληλος ότι κόβεται το πρόγραμμα 30 Ιουνίου κι έχουν ενημερωθεί ότι απολύονται...

armar

Member
Καλημέρα σε όλους! Μόλις πήγα για ανακύκλωση και μου είπε ο υπάλληλος ότι κόβεται το πρόγραμμα 30 Ιουνίου κι έχουν ενημερωθεί ότι απολύονται...
Αυτό μου είπε και εμένα πριν λίγο που πήγα κάποια πράγματα. Μου το είχε αναφέρει ξανά ότι πηγαίνει για κόψιμο αλλά θεωρούσα ότι ήταν υπερβολή και θα ανανεωθεί η σύμβαση

Pel

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Και πού δεν θέλω;
Κρίμα οι άνθρωποι
Κρίμα και για το πρόγραμμα, ήταν πολύ καλό για όσο κράτησε. Όπως έλεγε και η paefstra, το μόνο πρόγραμμα που μαζεύεις πόντους χωρίς να καταναλώνεις

paefstra

Member
Και πολυ κρατησε. Ετσι κι αλλιως δεν πιστευω οτι γινοταν πραγματικα ανακυκλωση. Τα πλαστικα δεν ανακυκλωνονται στον Δημο Αθηναιων. Ειδικα οπως τα πηγαιναμε χυμα πολλα διαφορετικα ειδη πλαστικων.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.040
Μέλη
39.755
Νεότερο μέλος
Sophie P

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom