Sassenach77
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ελλάδα
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Εγώ τον έπιασα το Μάη με κωδικό green city. Άντε και του χρόνου με υγεία 

Όλα αυτά τα είχα λάβει την ίδια μέρα που τα έκανα πριν 2 χρόνια περίπουΈκανα εγγραφή στο πρόγραμμα με κωδικό που μου έστειλε φίλος, εδώ και μια εβδομάδα. Κατέβασα και το app. Έβαλα και γενέθλια κοντά στην ημερομηνία εγγραφής, αλλά ακόμα τα coins. Ούτε εγώ ούτε ο φίλος. Ξέρετε μετά από πόσο καιρό εμφανίζονται;
Ούτε εμένα τα έδωσε, μπορεί να κόπηκαν. Παλιότερα φαίνονταν αμέσως, Στα φυλλάδια εξακολουθεί να τα διαφημίζει πάντως, πριν λίγες ημέρες που τσέκαρα.Έκανα εγγραφή στο πρόγραμμα με κωδικό που μου έστειλε φίλος, εδώ και μια εβδομάδα. Κατέβασα και το app. Έβαλα και γενέθλια κοντά στην ημερομηνία εγγραφής, αλλά ακόμα τα coins. Ούτε εγώ ούτε ο φίλος. Ξέρετε μετά από πόσο καιρό εμφανίζονται;
Μάρτιο μου έδωσε κανονικά 2000 coins. Απρίλιο, στον λογαριασμό της συζύγου, όχι. Αν και ήταν εμφανές τι είχε αλλάξει, τους πήρα τηλέφωνο και μου επιβεβαίωσαν ότι το bonus γενεθλίων τελείωσε.Έκανα εγγραφή στο πρόγραμμα με κωδικό που μου έστειλε φίλος, εδώ και μια εβδομάδα. Κατέβασα και το app. Έβαλα και γενέθλια κοντά στην ημερομηνία εγγραφής, αλλά ακόμα τα coins. Ούτε εγώ ούτε ο φίλος. Ξέρετε μετά από πόσο καιρό εμφανίζονται;
Μαλιστα. Μου ειχαν απομεινει 1000 coins και υπολογιζα οτι με 2 γενεθλια θα επιανα 5.000. Τωρα θα παω για ζυγισμα να παρω αλλα 1500 μην πανε χαμενα.Μάρτιο μου έδωσε κανονικά 2000 coins. Απρίλιο, στον λογαριασμό της συζύγου, όχι. Αν και ήταν εμφανές τι είχε αλλάξει, τους πήρα τηλέφωνο και μου επιβεβαίωσαν ότι το bonus γενεθλίων τελείωσε.
Θύμισε μου λίγο που βρίσκουμε στην σελίδα τους που μπορούμε να πάμε να τους αφήσουμε υλικά;Μαλιστα. Μου ειχαν απομεινει 1000 coins και υπολογιζα οτι με 2 γενεθλια θα επιανα 5.000. Τωρα θα παω για ζυγισμα να παρω αλλα 1500 μην πανε χαμενα.
Αυτό μου είπε και εμένα πριν λίγο που πήγα κάποια πράγματα. Μου το είχε αναφέρει ξανά ότι πηγαίνει για κόψιμο αλλά θεωρούσα ότι ήταν υπερβολή και θα ανανεωθεί η σύμβασηΚαλημέρα σε όλους! Μόλις πήγα για ανακύκλωση και μου είπε ο υπάλληλος ότι κόβεται το πρόγραμμα 30 Ιουνίου κι έχουν ενημερωθεί ότι απολύονται...