Green city

Pel

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Και πού δεν θέλω;
Τι θα απογίνουν άραγε οι πόντοι που δεν θα έχουμε προλάβει να εξαργυρώσουμε;

Pel

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Και πού δεν θέλω;
Για να απαντήσω στον εαυτό μου:

THE GREEN CITY - Όροι χρήσης
1.5 Σε περίπτωση διακοπής ή μη ανανέωσης της σύμβασης μεταξύ της Southstar και του ΕΔΣΝΑ, η λειτουργία της Εφαρμογής και της Υπηρεσίας "THE GREEN CITY" παύει αυτόματα και χωρίς καμία περαιτέρω ειδοποίηση προς τους Χρήστες ή τις Συνεργαζόμενες Επιχειρήσεις. Η Southstar δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία, απώλεια δεδομένων, ή άλλη αρνητική συνέπεια που ενδέχεται να προκύψει από την αυτόματη διακοπή της Υπηρεσίας. Όλοι οι πόντοι που δεν έχουν εξαργυρωθεί μέχρι την ημερομηνία λήξης της σύμβασης θα ακυρώνονται αυτόματα και δεν θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ή να εξαργυρωθούν μετά την ημερομηνία αυτή.

maria91

Member
Αρα τρεχουμε να εξαργυρωσουμε σε οτι κουπονια βρουμε τους ποντους για να μην τους κλαιμε.....

Pel

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Και πού δεν θέλω;
Πήγα σήμερα να αφήσω ανακύκλωση και ρώτησα.
Όντως, τους ενημέρωσαν πριν λίγες μέρες ότι το πρόγραμμα θα λήξει 30/6. Όμως η δημόσια σύμβαση έχει ανανεωθεί και ήδη από τον Μάρτιο την πήρε η ΑΓΕΤ Ηρακλής. Ο υπάλληλος με τον οποίον μίλησα θεωρεί απίθανο να ξεκινήσει το πρόγραμμα ξανά από 1/7.
Τον ρώτησα επίσης αν γίνεται πραγματική ανακύκλωση, γιατί ο ίδιος οδηγεί και το φορτηγό, και μου είπε ότι ναι, γιατί πάνε και να παραδίδουν σε εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο που τα παραλαμβάνει ανά είδος με κοντέινερ.
Στην Αττική εργάζονται 30 άτομα. Ήλπιζαν να μεταφερθούν εργασιακά στον επόμενο που πήρε τη σύμβαση, αλλά δεν τους έχουν ενημερώσει για καμία τέτοια προοπτική, οπότε ψάχνονται.

maria91

Member
Πήγα σήμερα να αφήσω ανακύκλωση και ρώτησα.
Όντως, τους ενημέρωσαν πριν λίγες μέρες ότι το πρόγραμμα θα λήξει 30/6. Όμως η δημόσια σύμβαση έχει ανανεωθεί και ήδη από τον Μάρτιο την πήρε η ΑΓΕΤ Ηρακλής. Ο υπάλληλος με τον οποίον μίλησα θεωρεί απίθανο να ξεκινήσει το πρόγραμμα ξανά από 1/7.
Τον ρώτησα επίσης αν γίνεται πραγματική ανακύκλωση, γιατί ο ίδιος οδηγεί και το φορτηγό, και μου είπε ότι ναι, γιατί πάνε και να παραδίδουν σε εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο που τα παραλαμβάνει ανά είδος με κοντέινερ.
Στην Αττική εργάζονται 30 άτομα. Ήλπιζαν να μεταφερθούν εργασιακά στον επόμενο που πήρε τη σύμβαση, αλλά δεν τους έχουν ενημερώσει για καμία τέτοια προοπτική, οπότε ψάχνονται.
Γενικα πετανε χαρταετο επειδη τελειωνει το προγραμμα κ εμενα προσωπικα μου φαγανε green coins απο ζυγιση την οποια περιμενα να μου περαστει 1 ολοκληρη βδομαδα επειδη η ζυγαρια του υπαλληλου δε δουλευε!εγω προσωπικα ως 30/6 θα παρω οτι coin εχει μεινει σε οτι κουπονι υπαρχει κ μετα ας κανουν οτι θελουν

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού - Βολιβια
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Γενικα πετανε χαρταετο επειδη τελειωνει το προγραμμα κ εμενα προσωπικα μου φαγανε green coins απο ζυγιση την οποια περιμενα να μου περαστει 1 ολοκληρη βδομαδα επειδη η ζυγαρια του υπαλληλου δε δουλευε!εγω προσωπικα ως 30/6 θα παρω οτι coin εχει μεινει σε οτι κουπονι υπαρχει κ μετα ας κανουν οτι θελουν
Το έπαθα κι εγώ αυτό. Περίμενα να μου πιστωθούν οι πόντοι, αλλά στο τέλος πήρα τηλ, τους είπα το πρόβλημα και με ρώτησαν τι υλικά είχα πάει, ώστε να ενημερώσουν το τεχνικό τμήμα και μου τους έβαλαν.

maria91

Member
Το έπαθα κι εγώ αυτό. Περίμενα να μου πιστωθούν οι πόντοι, αλλά στο τέλος πήρα τηλ, τους είπα το πρόβλημα και με ρώτησαν τι υλικά είχα πάει, ώστε να ενημερώσουν το τεχνικό τμήμα και μου τους έβαλαν.
Κ εμενα μου τους εβαλαν με αναμονη 1 βδομαδας αλλα η δικαιολογια τους στο πρωτο κ στο δευτερο τηλεφωνο ηταν οτι σταματαει το προγραμμα τον Ιουνη,λες κ επειδη σταματαει πρεπει ως τοτε να μην δινουν coins!!αλλα κ που τους εβαλαν τους εβαλαν λειψους,ευτυχως μαζεψα κ αλλες ανακυκλωσεις κ εφτασα τα coins που ηθελα...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.054
Μέλη
39.770
Νεότερο μέλος
iliokamenos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα