Pel
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Και πού δεν θέλω;
Τι θα απογίνουν άραγε οι πόντοι που δεν θα έχουμε προλάβει να εξαργυρώσουμε;
Γενικα πετανε χαρταετο επειδη τελειωνει το προγραμμα κ εμενα προσωπικα μου φαγανε green coins απο ζυγιση την οποια περιμενα να μου περαστει 1 ολοκληρη βδομαδα επειδη η ζυγαρια του υπαλληλου δε δουλευε!εγω προσωπικα ως 30/6 θα παρω οτι coin εχει μεινει σε οτι κουπονι υπαρχει κ μετα ας κανουν οτι θελουνΠήγα σήμερα να αφήσω ανακύκλωση και ρώτησα.
Όντως, τους ενημέρωσαν πριν λίγες μέρες ότι το πρόγραμμα θα λήξει 30/6. Όμως η δημόσια σύμβαση έχει ανανεωθεί και ήδη από τον Μάρτιο την πήρε η ΑΓΕΤ Ηρακλής. Ο υπάλληλος με τον οποίον μίλησα θεωρεί απίθανο να ξεκινήσει το πρόγραμμα ξανά από 1/7.
Τον ρώτησα επίσης αν γίνεται πραγματική ανακύκλωση, γιατί ο ίδιος οδηγεί και το φορτηγό, και μου είπε ότι ναι, γιατί πάνε και να παραδίδουν σε εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο που τα παραλαμβάνει ανά είδος με κοντέινερ.
Στην Αττική εργάζονται 30 άτομα. Ήλπιζαν να μεταφερθούν εργασιακά στον επόμενο που πήρε τη σύμβαση, αλλά δεν τους έχουν ενημερώσει για καμία τέτοια προοπτική, οπότε ψάχνονται.
Το έπαθα κι εγώ αυτό. Περίμενα να μου πιστωθούν οι πόντοι, αλλά στο τέλος πήρα τηλ, τους είπα το πρόβλημα και με ρώτησαν τι υλικά είχα πάει, ώστε να ενημερώσουν το τεχνικό τμήμα και μου τους έβαλαν.Γενικα πετανε χαρταετο επειδη τελειωνει το προγραμμα κ εμενα προσωπικα μου φαγανε green coins απο ζυγιση την οποια περιμενα να μου περαστει 1 ολοκληρη βδομαδα επειδη η ζυγαρια του υπαλληλου δε δουλευε!εγω προσωπικα ως 30/6 θα παρω οτι coin εχει μεινει σε οτι κουπονι υπαρχει κ μετα ας κανουν οτι θελουν
Κ εμενα μου τους εβαλαν με αναμονη 1 βδομαδας αλλα η δικαιολογια τους στο πρωτο κ στο δευτερο τηλεφωνο ηταν οτι σταματαει το προγραμμα τον Ιουνη,λες κ επειδη σταματαει πρεπει ως τοτε να μην δινουν coins!!αλλα κ που τους εβαλαν τους εβαλαν λειψους,ευτυχως μαζεψα κ αλλες ανακυκλωσεις κ εφτασα τα coins που ηθελα...Το έπαθα κι εγώ αυτό. Περίμενα να μου πιστωθούν οι πόντοι, αλλά στο τέλος πήρα τηλ, τους είπα το πρόβλημα και με ρώτησαν τι υλικά είχα πάει, ώστε να ενημερώσουν το τεχνικό τμήμα και μου τους έβαλαν.
Θα υπάρξει άλλη φορά;Τελείωσε, την 1/7 πάλι