Green city

BurnItDown

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αμερικη
Αρα οτι coins μαζεψουμε απο κινητα σημεια ειναι μεχρι ποτε?Μεχρι 30 Ιουνιου?
Βασικα καλεσα στη Green City και μου επιβεβαιωσαν οτι οι ανακυκλωσεις σε φορητα-κινητα σημεια θα γινονται ως 30/6.Το θεμα ειναι οτι που βρισκονται τα σταθερα σημεια τους για ανακυκλωση διοτι προσωπικα δε το γνωριζα,τωρα το εμαθα!

armar

Member
Βασικα καλεσα στη Green City και μου επιβεβαιωσαν οτι οι ανακυκλωσεις σε φορητα-κινητα σημεια θα γινονται ως 30/6.Το θεμα ειναι οτι που βρισκονται τα σταθερα σημεια τους για ανακυκλωση διοτι προσωπικα δε το γνωριζα,τωρα το εμαθα!
Το πρόβλημα με τα σταθερά σημεία είναι ότι όποτε πήγα ήταν γεμάτα και δεν μπορούσα να βάλω αυτά που είχα.

BurnItDown

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αμερικη
Το πρόβλημα με τα σταθερά σημεία είναι ότι όποτε πήγα ήταν γεμάτα και δεν μπορούσα να βάλω αυτά που είχα.
Ε ΚΛΑΣΣΙΚΑ αφου εχουν κανει μεροκαματο ολες τις ανακυκλωσεις πανελλαδικως οι αστεγοι.Κουβαλανε 5 μεγαλες τσαντες σκουπιδιων ο καθενας κι αμα παει ενα απλος πολιτης να πεταξει 10 μπουκαλια στραβωνουνε κιολας

paefstra

Member
Ε ΚΛΑΣΣΙΚΑ αφου εχουν κανει μεροκαματο ολες τις ανακυκλωσεις πανελλαδικως οι αστεγοι.Κουβαλανε 5 μεγαλες τσαντες σκουπιδιων ο καθενας
Οι αστεγοι δεν πανε green city. Πανε στα σπιτακια ανακυκλωσης ειτε στων σουπερμαρκετ για κουπονια για τροφιμα

Pel

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Και πού δεν θέλω;
Κάθε 1η του μηνός γίνεται χαμός και τελειώνουν σε 5 λεπτά κι εδώ έχει ακόμα 100 διαθέσιμα 6 ώρες μετά!

maria91

Member
Οι αστεγοι δεν πανε green city. Πανε στα σπιτακια ανακυκλωσης ειτε στων σουπερμαρκετ για κουπονια για τροφιμα
Τα ιδια δεν ειναι με τα σταθερα σημεια της green city?μας εχουν κανει να μπερδεψουμε τα μπουτια μας.....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.058
Μέλη
39.781
Νεότερο μέλος
elor

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom