Θα μείνετε Ρόδο ή σκοπεύετε να τη χρησιμοποιήσετε μόνο για μετάβαση; Πολύ σημαντική λεπτομέρεια γιατί αν μείνετε, οι εννέα ημέρες δε φτάνουν.Σκεφτόμαστε να πάμε Ρόδο
Θα έμενα 2 μέρες
Δύο με τρεις, αναλόγως τα δρομολόγια που βολεύουν όπως είπε και ο @thanos75 , κάτι εξίσου βασικό. Θα πάτε με αεροπλάνο; Καράβι;Καστελοριζο
Μία διανυκτέρευση είναι καλά για να σας χωρέσει το πρόγραμμα.
Κατά τη γνώμη μου κανένα δε θέλει αυτοκίνητο, βγαίνουν και τα τρία εύκολα και με αυτό τον τρόπο περιορίζεις και τα έξοδα.Θέλει αυτοκίνητο ή Χαλκη;
Ευχαριστώ πολύ! Κάπως έτσι το σκέφτηκα κι εγώ.Απάντηση σε 1η ερώτηση: Νομίζω με 5 βράδια Ρόδο και από 2 στο καθένα από τα άλλα τρία είστε more than OK! Θέλει πάντως προσοχή ο σχεδιασμός των ημερών, γιατί εξαρτάται και από τα δρομολόγια που ειδικά στην περίπτωση του Καστελόριζου δεν είναι καθημερινά από Ρόδο
Απάντηση σε 2η ερώτηση: Η Χάλκη πραγματικά δεν χρειάζεται αυτοκίνητο. Το 2021 που βρέθηκα σε όλες τις παραλίες πήγαινες άνετα με τα πόδια ή με το βαρκάκι, ενώ για το παλιό χωριό και το Κάστρο πας με ταξί άνετα
Θα πάμε με αεροπλάνο Ρόδο αλλά δεν αποφασίσαμε αν θα μείνουμε και κάποιες μέρες εκεί. Αλλα όπως είπες δύσκολα θα βγει αν μείνουμε. Συμη επίσης 2-3μέρες; Το Καστελλόριζο που είναι τόσο μικρό δεν το βλέπεις σε μια μέρα;Θα μείνετε Ρόδο ή σκοπεύετε να τη χρησιμοποιήσετε μόνο για μετάβαση; Πολύ σημαντική λεπτομέρεια γιατί αν μείνετε, οι εννέα ημέρες δε φτάνουν.
Θα έμενα 2 μέρες
Δύο με τρεις, αναλόγως τα δρομολόγια που βολεύουν όπως είπε και ο @thanos75 , κάτι εξίσου βασικό. Θα πάτε με αεροπλάνο; Καράβι;
Μία διανυκτέρευση είναι καλά για να σας χωρέσει το πρόγραμμα.
Υπολογίστε πως ίσως χρειαστεί να επιστρέψετε Ρόδο και να αλλάξετε πλοίο, μιας και η σύνδεση μεταξύ των νησιών δεν είναι ότι πιο εύκολο.
Κατά τη γνώμη μου κανένα δε θέλει αυτοκίνητο, βγαίνουν και τα τρία εύκολα και με αυτό τον τρόπο περιορίζεις και τα έξοδα.
Γεγονός είναι πως εφόσον μιλάμε για αρχές Αυγούστου ίσως είναι αργά για διαμονές, ξεκινήστε την έρευνα από εκεί, αφού έχετε δει πρώτα τους τρόπους μετάβασης.
Εξαρτάται τι θέλεις να κάνεις, αλλά εφόσον έχεις να μοιράσεις ένα επταήμερο (βγάζω δύο που μπορεί να χρειαστούν στη Ρόδο) κάπως έτσι κατανέμεις τις μέρες. Χωράει η Σύμη ναι.Συμη επίσης 2-3μέρες;
Αν κοιτάξεις το χάρτη θα δεις ότι θες μια μέρα μόνο για να φτάσεις που λέει ο λόγος. Αν μπορέσεις να συνδυάσεις πλοία και να πας το ένα απόγευμα πχ και να φύγεις το μεθεπόμενο πρωί καλώς, ωστόσο δεν είναι το κοντινό νησάκι που θα πεταχτείς να δεις έτσι απλά. Το ταχύπλοο κάνει δυόμισι ώρες να φτάσει από τη Ρόδο, το συμβατικό πέντε, όσο να ναι δε πας για μια μέρα, αλλά γούστα είναι αυτά. Το δύσκολο είναι να βρεις να μείνεις εκεί...Το Καστελλόριζο που είναι τόσο μικρό δεν το βλέπεις σε μια μέρα;