ΗΠΑ JFK , EWR και LAX κόστος ΤΑΧΙ για μεταφορά στην Πόλη , συμφέρει Shuttle bus ?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.036
Συγγνώμη, απάντησα με το ίδιο ακριβώς ύφος στο ειρωνικό σχόλιο που δέχτηκα. Σε λάθος άτομο έγινε η παρατήρηση.
Σε όποιο μέλος νομίζεις ότι απάντησες,έκανες προσωπική επίθεση που δεν είναι πρέπον και τέλος πάντων,μην ζητάς συγνώμη από μένα,αλλά σε αυτόν που "επιτέθηκες".
 

_angie_

Member
Μηνύματα
48
Likes
42
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Miami
Πολύ φιλικά, δε νομίζω πως η κοπέλα πρέπει να μπει στη διαδικασία της συγνώμης. Δεν κατάλαβα κι εγώ γιατί πρέπει να της απαντήσει "απαξιωτικά" (όπως ο ίδιος έγραψε) κάποιος αν διαφωνεί με αυτά που λέει, κ εμένα μου φάνηκε ειρωνική και απότομη, και μάλιστα χωρίς λόγο, η απάντηση του παλιότερου μέλους. Και στην τελική αν όντως έδωσε λανθασμένες πληροφορίες για την υπηρεσία uber μπορεί το παλιότερο μέλος πολύ απλά να παραθέσει τη δική του εμπειρία χωρίς να προσβάλλει το νέο. Λίγη ευγένια δε βλάπτει. Και επίσης κ εγώ ως κάτοικος Αθηνών πρώτη φορά ακούω να υπάρχει η υπηρεσία αυτή και εδώ και αμφιβάλλω αν το ξέρει πολύς κόσμος...
 

taver

Member
Μηνύματα
12.490
Likes
29.000
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Τι λες πουλάκι μου; Επειδή εσύ δεν έχεις ιδέα τι υπάρχει στον κόσμο αυτό δίπλα σου, πρέπει να το γράψεις κιόλας υπό μορφή πληροφορίας σε δημόσιο forum, χωρις καν να μπεις καν στον κόπο να το γκουγκλάρεις μισό λεπτό, και να αρνείσαι κι από πάνω να δεχτείς κριτική για τη μπαρούφα που πέταξες; Επειδή και καλά παραθέτειες την εμπειρία σου;
Ώρες ώρες απορώ. Άνθρωποι με τόσο χαμηλή επίγνωση της πραγματικότητας, επιτρέπεται να κυκλοφορούν; Δεν ξέρω για σένα, αλλά αναζητώντας άρθρα για Uber στον Ελληνικό τύπο, βρίσκω ΧΙΛΙΑΔΕΣ αναρτήσεις. Τόσο για την υπηρεσία, για τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει, για τις πολιτικές διαμάχες με τους ταξιτζήδες ανά τον κόσμο, μέχρι και για επεισόδια. Ένα σωρό θέματα. Λίγο να παρακολουθείς την επικαιρότητα, δε μπορεί, θα τους ξέρεις. Χωρίς καν να έχεις smartphone, την εφαρμογή ή να τους έχεις χρησιμοποιήσει. Αν αντί για ενημέρωση επιλέγεις να διαβάζεις ειδήσεις για τη Βανδή και τη Σακίρα, ή για τον Ολυμπιακό και το ΜΠΑΟΚ, μη ζητάς και τα ρέστα μετά.
 

_angie_

Member
Μηνύματα
48
Likes
42
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Miami
εντάξει και από αυτή την απάντηση επίσης, να πω πως μάλλον η ευγένεια είναι άγνωστη λέξη για σένα. Και λάθος να έγραψε η κοπέλα στις πληροφορίες που παρέθεσε, ποιός είσαι εσύ που θα την περάσεις από δικαστήριο;Τρομερό έγκλημα, δεν έγραψε σωστά τι είναι η υπηρεσία uber, τι σόι άνθωπος είναι αυτός, δεν ξέρει τι γίνεται στον κόσμο αυτό , μα δεν διαβάζει τίποτα από σοβαρές ειδήσεις,απορώ κι εγώ;Να της την πούμε όλοι, για να μάθει.Και το έγραψε σε ένα φόρουμ, στο ίντερνετ, όπου όποιος το διαβάζει δεν μπορεί με κανέναν τρόπο να το διασταυρώσει, θα τον πάρει και στο λαιμό του...Όπως έγραψα, φιλικά, η ειρωνεία είναι περιττή, πες της ευγενικά κάνεις λάθος. Αν δεν μπορείς, μάλλον κάτι τρέχει με τους τρόπους σου..Και νομίζω πως το τελευταίο σχόλιο σχετικά με το τι ειδήσεις επιλέγει να διαβάζει κάποιος είτε αφορά την ομάδα του, είτε βιβλία, είτε τη Βανδή, είτε την αστροφυσική είτε τη Χονολουλού ή την υπηρεσία uber, είναι τουλάχιστον άστοχο.
Ώρες ώρες κι εγώ απορώ. Άνθρωποι που δεν μπορούν να είναι στοιχειωδώς ευγενικοί με άλλους ανθρώπους, και είναι έτοιμοι να τα "χώσουν" για ψίλου πήδημα επιτρέπεται να κυκλοφορούν;
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.367
Likes
9.290
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
κι εγω απορω που καποιος εχει ακουσει το uber για το LAX κ το γραφει σε φορουμ χωρις να το εχει ακουσει στην πολη που ζει (-ουσε).. στην ευρωπη εγινε χαμος με αυτο.
η ευγενεια ειναι σχετικη. αγενης γινεται σιγουρα καποιος οταν χρησιμοποιει επιθετα. ο taver εδω δεν απαντησε με κανενα επιθετο αλλα το εισεπραξε πρωτος..
να ευλογησω κ ενα στυλ που ισως να φαινεται αγενες σε καποιους αλλα δεν ειναι και μαλιστα ειναι ακρως διασκεδαστικο οταν το μαθεις..
( taver δεχομαι like ελευθερα)
 

jimp

Member
Μηνύματα
5.020
Likes
6.401
Οντως αγενεστατος ο @taver να λεει τον ολυμπιακο ολυμπιακο και τον παοκ Μπαοκ...Θα περιμενα αντιδραση απο καποιον Μπαοκτζη αλλα μαλλον δεν χρησιμοποιουν uber ουτε εχουν φιλους ταξιτζηδες να δουν τι (δικαιολογημενος) κακως χαμος γινεται(παγκοσμιως).
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.207
Μηνύματα
883.787
Μέλη
38.903
Νεότερο μέλος
Akis2002

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom