Kαλοκαιρινές διακοπές 2015

Μηνύματα
1.990
Likes
6.322
Σοβαρά προτείνετε απο την Κρήτη να πάνε για 2 διανυκτερεύσεις στην Παργα; Και να βγει και πολυ φτηνά, όπως ζητά ο άνθρωπος που άνοιξε το θέμα;
Καλημέρα! :)
Ο φίλος είπε για 350 ευρώ μάξιμουμ ανά άτομο για εισιτήρια και διαμονή. Τα ακτοπλοϊκά Ηράκλειο - Πειραιάς - Ηράκλειο είναι κάπου 40+40 για κάθε άτομο, συν περίπου 180 του αμαξιού, δηλαδή 60 το άτομο. Έχουμε 140 ευρώ ανά άτομο μέχρι στιγμής, σωστά? Με τυχαία αναζήτηση στο booking βρίσκω ξενοδοχεία στην Πάργα από 84 ευρώ το τρίκλινο για δύο νύχτες, αντροπαρέα θα είναι, δε νομίζω να θέλουν τζακούζι κτλ στη διαμονή τους. Ας πούμε 90 ευρώ, ας πούμε 120...άλλα 40 το άτομο. Δηλαδή 180 ευρώ μέχρι τώρα.
Πειραιάς - Πάργα είναι περίπου 400 κάτι χλμ...να σου βάλω 1000 both ways. Ανάλογα και το αμάξι που έχουν τα παιδιά, να βάλουμε και 200 ευρώ βενζίνη;; Υπερβολικός νομίζω, αλλά βάλε όσο θες...άλλα 70 ευρώ το άτομο...
Νομίζω ότι κάνει σύνολο 250 ευρώ το άτομο έξοδα ταξιδιού, διόρθωσέ με αν κάνω λάθος.
Μπαίνουν στο καράβι βράδυ από Ηράκλειο, ξημερώνουν Πειραιά, είναι μεσημεράκι Πάργα, περνάνε 2 μέρες - νύχτες εκεί, την τρίτη μέρα φεύγουν με την ησυχία τους μερημέρι, πίνουν κι ένα καφέ όπου θέλουν, μπαίνουν στο καράβι βράδυ και ξημερώνουν Ηράκλειο ακριβώς την τέταρτη μέρα.
Προσωπικά δε θα το έκανα, γιατί χάνεις χρόνο σε καράβια κτλ. Αλλά αυτό είναι υπόθεση του καθενός. Όσον αφορά καθαρά τα έξοδα, μαζί με τις άλλες προϋποθέσεις που έθεσε ο φίλος, είπα και τεκμηρίωσα νομίζω το γιατί. Η καλύτερη επιλογή για μένα είναι να πάνε στην Παλαιόχωρα, να έχουν πιο πολύ χρόνο καθαρών διακοπών. Αλλά επαναλαμβάνω, αυτό είναι κάτι που ο καθένας το βλέπει διαφορετικά. Με τα δεδομένα του φίλου, είπα την άποψή μου. Παρακαλώ διορθώστε με αν κάνω λάθος σε κάτι :)
Καλή μέρα σε όλους από τη Ρόδο!
 

Chilavert

Member
Μηνύματα
10
Likes
9
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ιαπωνία
Γεια σας και πάλι,

ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που αφιερώσατε να μου απαντήσετε.

Κατανοώ ότι για πολλά άτομα η Κρήτη φαντάζει ιδιαίτερα ελκυστική σα μέρος διακοπών ~και είναι όντως~, ωστόσο όταν μένεις όλο το χρόνο στο νησί, έχεις ανάγκη να δεις και κάτι διαφορετικό. Δεν έχω προλάβει να την ανακαλύψω ολοκληρωτικά πάντως αλλά σε αυτή τη φάση θέλω κάτι διαφορετικό.

Πολύ ενδιαφέρουσες οι προτάσεις σας, έψαξα μία-μία τις επιλογές που μου προσφέρατε και με την παρέα καταλήγουμε πως μάλλον θα κινηθούμε ανάμεσα σε Πάρο-Κάρπαθο στο πιο εξτριμ, Ίο.

Κωνσταντίνε εξαιρετική η Ρόδος όπως και η Σύμη πιο δίπλα. Αν δεν την είχα επισκεφθεί (όπως και 1 άλλος απ'την παρέα), θα ήταν πολύ σοβαρή υποψηφιότητα για μας.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.688
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom