Latam

hydronetta

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Δοκίμασε να κατεβάσεις την εφαρμογή της Latam. Μπορεί να βοηθήσει.
Εάν συνδέεσαι μέσω φυλλομετρητή έλεγξε σε ποια Latam βρίσκεσαι.
Τέλος, χρησιμοποίησε άλλη κάρτα (προσωπικά με χρεωστική mastercard ελληνικής τράπεζας δεν έχω κάποιο θέμα).

View attachment 513837
Δυστυχώς mastercard δεν έχω και δεν νομίζω να μπω στη διαδικασία να εκδώσω χάριν της LATAM. Μεχρι και την εφαρμογή κατέβασα...

BASILISPAP

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Απο εδώ και από εκεί...
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΖηλανδία,Περού,Κιργιστάν
Γνωρίζει κανείς πρακτορείο στο κέντρο της Αθήνας που να εκδίδει εισιτήρια για LATAM; (για να πάω στοχευμένα)
Έχω επανειλημμένα προσπαθήσει από το site της εταιρείας αλλά μου απορρίπτει τη συναλλαγή (προφανώς κάποιο θέμα έχουν με κάρτες αλλοδαπής). Δεν ξέρω αν πρέπει να προσανατολιστώ σε εναλλακτικό πάροχο, αν εδώ και χρόνια προτιμώ αγορά από τις ίδιες τις εταιρείες. Ή αν κάποιος έχει άλλη εναλλακτική ιδέα πώς μπορώ να τα καταφέρω διαδικτυακά..
Μήπως με revolut; Μπορείς (μέσω της εφαρμογής) να βγάλεις εικονική χρεωστική κάρτα για να μην περιμένεις να παραλάβεις την φυσική.

hydronetta

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Μήπως με revolut; Μπορείς (μέσω της εφαρμογής) να βγάλεις εικονική χρεωστική κάρτα για να μην περιμένεις να παραλάβεις την φυσική.
Nα το προσπαθήσω κι αυτό.

BASILISPAP

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Απο εδώ και από εκεί...
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΖηλανδία,Περού,Κιργιστάν
Nα το προσπαθήσω κι αυτό.
Πάντως φαίνεται ότι είναι πολύ κλασσικό πρόβλημα. Αρκεί να ψάξεις στα αγγλικά και θα δεις πολύ κόσμο με παρόμοιο πρόβλημα. Κάποιοι φαίνεται να βρήκαν λύση με αλλαγή browser (πχ Safari, Firefox, goggle chrome κτλ). Λίγοι με χρήση VPN. Στην χειρότερη κλείσε μέσω τρίτων... Καλή τύχη!

Yorgos

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Πακιστάν-Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Roraima-Socotra
Απίστευτη εταιρεία πραγματικά.

ΜΑΚΡΙΑ. Για άλλη μια φορά κατάφεραν να μου μαμησουν ταξιδι.

gkalla

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Γαλλία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία

Yorgos

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Πακιστάν-Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Roraima-Socotra
Τι σου κάναν πάλι;
Δεν αναγνωρίζουν εισιτηρια που εχουν εκδώσει οι ίδιοι "κάποιο λάθος θα εχει το σύστημα μας με τα pnr, να πετάξετε... σε 3 μερες". Δεν υπάρχουν τα παλικάρια. Και με άλλους που μικαω εδω μου λενε καθημερινά έχουν θέματα.

gkalla

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Γαλλία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Δεν αναγνωρίζουν εισιτηρια που εχουν εκδώσει οι ίδιοι "κάποιο λάθος θα εχει το σύστημα μας με τα pnr, να πετάξετε... σε 3 μερες". Δεν υπάρχουν τα παλικάρια. Και με άλλους που μικαω εδω μου λενε καθημερινά έχουν θέματα.
Τι λες τώρα! Μου φαίνεται αδιανόητο να οφείλεται στο πληροφοριακό τους σύστημα.

erodios

Member
Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Στα φεγγάρια μου!
Απίστευτη εταιρεία πραγματικά.
ΜΑΚΡΙΑ. Για άλλη μια φορά κατάφεραν να μου μαμησουν ταξιδι.
Θυμάμαι ότι παλιότερα που διάβαζα κάποια σχόλια σου για τη λαταμ, σκεφτόμουν ότι υπερβάλλεις, γιατί στα λίγα ταξίδια που είχα κάνει μαζί τους δεν είχα κανένα πρόβλημα. Μέχρι που στο τελευταίο μου ταξίδι σε κατάλαβα απολύτως! Μιάμιση ώρα αναβολή της πτήσης με ειδοποίηση την τελευταία στιγμή, κι άλλη καθυστέρηση στη συνέχεια, 2-3 αλλαγές εξόδων και στο τέλος ήθελαν να μου πάρουν και τη χειραποσκευή. Ε, εκεί πια τσακώθηκα μαζί τους!

Θυμάμαι ότι παλιότερα που διάβαζα κάποια σχόλια σου για τη λαταμ, σκεφτόμουν ότι υπερβάλλεις, γιατί στα λίγα ταξίδια που είχα κάνει μαζί τους δεν είχα κανένα πρόβλημα. Μέχρι που στο τελευταίο μου ταξίδι σε κατάλαβα απολύτως! Μιάμιση ώρα αναβολή της πτήσης με ειδοποίηση την τελευταία στιγμή, κι άλλη καθυστέρηση στη συνέχεια, 2-3 αλλαγές εξόδων και στο τέλος ήθελαν να μου πάρουν και τη χειραποσκευή. Ε, εκεί πια τσακώθηκα μαζί τους!
Αυτό που ζητούν να πάρουν τη χειραποσκευη μου τυχαίνει πια 9 στις 10 και με την Αιγαίου. Γνωρίζουμε αν υπάρχει ρήτρα υποχρέωσης στους όρους της αγοράς του εισιτηρίου να δίνεται η χειραποσκευη αν ζητηθεί;

erodios

Member
Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Στα φεγγάρια μου!
Αυτό που ζητούν να πάρουν τη χειραποσκευη μου τυχαίνει πια 9 στις 10 και με την Αιγαίου. Γνωρίζουμε αν υπάρχει ρήτρα υποχρέωσης στους όρους της αγοράς του εισιτηρίου να δίνεται η χειραποσκευη αν ζητηθεί;
Ναι, δυστυχώς είσαι υποχρεωμένος να τη δώσεις εάν σου τη ζητήσουν. Το κάνουν είτε όταν έχει πολλές χειραποσκευές είτε όταν θέλουν να ολοκληρώσουν πιο γρήγορα την επιβίβαση.
Στη δική μου περίπτωση με τη λαταμ, οι συνοδοί εδάφους με απείλησαν πως δεν θα μου επέτρεπαν την επιβίβαση αν δεν συμμορφωνόμουν, και θα μπορούσαν να το κάνουν, αλλά δεν τους πέρασε. Με είχαν ταλαιπωρήσει αφάνταστα σε εκείνη την πτήση. Δεν ήταν μόνο οι καθυστερήσεις, που συμβαίνουν συχνά και παντού, αλλά ο τρόπος τους και τα παρόμοια με την περίπτωση του @Yorgos που έλεγαν, "σας ενημερώσαμε, αν θέλετε αλλάξτε πτήση", κλπ.. Λες και μπορούσα να αλλάξω πτήση σε άλλη ημέρα και να πάει φούντο όλο το πρόγραμμα του ταξιδιού μου!

Yorgos

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Πακιστάν-Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Roraima-Socotra
Εχθές όλων των άλλων έκαναν και overbooking, και μάλιστα ύπουλα. Ενώ δηλαδή έκανες ονλαιν τσεκιν κανονικά, μετα περνούσες απο το γκισέ να αφησεις βαλίτσες, πήγαινες στην πύλη επιβίβασης και αν σε ειχαν προεπιλεξει να εισια ενας απο τους... 25 που άφησαν απέξω σου έλεγαν "εσείς καθίστε απο εδώ, θα σας βάλουμε απο άλλη φυσουνα" για να τους πουν τελικά οτι δε θα πετάξουν κι οτι θα τους βάλουν σε πτήση που φεύγει 3 ωρες αργότερα. Η αλήθεια ειναι πως κι εκείνη η πτήση overbooked ήταν και τιυς ειχαν ήδη βάλει σε πτήση της επόμενης ημέρας και σε κάποιους της μεθεπομενης (φαινόταν στο συστημα αν εμπαινες) ενώ συνέχισαν να τους λενε ... "μάλλον θα πετάξετε σε λιγο".

Το καλυτερο απ όλα ειναι οτι υπήρχαν τουλάχιστον 10 άδειες θέσεις στη business στην αρχική πτήση και δεν τους άφησαν να μπουν ουτε εκεί. Ανεξήγητο αλλα απο τη λαταμ όλα τα περιμένεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.124
Μέλη
40.116
Νεότερο μέλος
Katerina C

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα