• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Ιανουάριος - Μάιος 2022 !

Latam

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Δοκίμασε να κατεβάσεις την εφαρμογή της Latam. Μπορεί να βοηθήσει.
Εάν συνδέεσαι μέσω φυλλομετρητή έλεγξε σε ποια Latam βρίσκεσαι.
Τέλος, χρησιμοποίησε άλλη κάρτα (προσωπικά με χρεωστική mastercard ελληνικής τράπεζας δεν έχω κάποιο θέμα).

View attachment 513837
Δυστυχώς mastercard δεν έχω και δεν νομίζω να μπω στη διαδικασία να εκδώσω χάριν της LATAM. Μεχρι και την εφαρμογή κατέβασα...

BASILISPAP

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απο εδώ και από εκεί...
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΖηλανδία,Περού,Κιργιστάν
Γνωρίζει κανείς πρακτορείο στο κέντρο της Αθήνας που να εκδίδει εισιτήρια για LATAM; (για να πάω στοχευμένα)
Έχω επανειλημμένα προσπαθήσει από το site της εταιρείας αλλά μου απορρίπτει τη συναλλαγή (προφανώς κάποιο θέμα έχουν με κάρτες αλλοδαπής). Δεν ξέρω αν πρέπει να προσανατολιστώ σε εναλλακτικό πάροχο, αν εδώ και χρόνια προτιμώ αγορά από τις ίδιες τις εταιρείες. Ή αν κάποιος έχει άλλη εναλλακτική ιδέα πώς μπορώ να τα καταφέρω διαδικτυακά..
Μήπως με revolut; Μπορείς (μέσω της εφαρμογής) να βγάλεις εικονική χρεωστική κάρτα για να μην περιμένεις να παραλάβεις την φυσική.

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Μήπως με revolut; Μπορείς (μέσω της εφαρμογής) να βγάλεις εικονική χρεωστική κάρτα για να μην περιμένεις να παραλάβεις την φυσική.
Nα το προσπαθήσω κι αυτό.

BASILISPAP

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απο εδώ και από εκεί...
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΖηλανδία,Περού,Κιργιστάν
Nα το προσπαθήσω κι αυτό.
Πάντως φαίνεται ότι είναι πολύ κλασσικό πρόβλημα. Αρκεί να ψάξεις στα αγγλικά και θα δεις πολύ κόσμο με παρόμοιο πρόβλημα. Κάποιοι φαίνεται να βρήκαν λύση με αλλαγή browser (πχ Safari, Firefox, goggle chrome κτλ). Λίγοι με χρήση VPN. Στην χειρότερη κλείσε μέσω τρίτων... Καλή τύχη!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.248
Μέλη
39.948
Νεότερο μέλος
AlikiSter

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom