Live from... (click and post one photo)

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
To ίδιο λέμε, για το κολύμπι στο devils pool μιλαω κι εγώ, αν αξίζει η βαρκάδα μέχρι εκεί.
Η βαρκάδα ήταν κανενα δεκάλεπτο, ειχε χαβαλέ αλλα οχι τίποτε τρομερό, πιο πολύ προς το τέλος που πλησιάζεις τον καταρράκτη.
Γυρίσαμε και γράφουμε ιστορία. 😎
Α ή θερμοκρασία πως ήταν το πρωί;
Είχε πολύ περισσότερο κρύο έξω παρά στο νερό, μετα τη βουτιά και μεχρι να φτάσουμε στις πετσέτες πέρασε κανενα 20λεπτο και το δαγκωσαμε, παρακαλώντας να ανέβει ο ήλιος. Όμως αξίζει τρομερά εκείνη η ώρα νωρίς το πρωί, για τα χρώματα και το ουράνιο τόξο.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Άψογος, σε ευχαριστώ

vangelis69

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή - Παταγονία
Τι ώρα πήγατε; Επειδή χθες που πήγαμε εμείς, μου έκανε εντύπωση πως συνέχιζαν να τις έχουν τόσο ακριβές ενώ ήταν άδειες όλες,πλην ενός σετ.Αλλά πήγαμε νωρίς 10 το πρωί.
[/QUOTE
Και μεις περίπου την ίδια ώρα πήγαμε και οι τιμές .ήταν αυτές που ανέφερες!

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Τι ώρα πήγατε; Επειδή χθες που πήγαμε εμείς, μου έκανε εντύπωση πως συνέχιζαν να τις έχουν τόσο ακριβές ενώ ήταν άδειες όλες,πλην ενός σετ.Αλλά πήγαμε νωρίς 10 το πρωί.
Ποια ειναι η τιμή;

panpan

Member
Ποια ειναι η τιμή;
Ναι. Μου είπαν πως οι τιμές στις ξαπλώστρες ήταν ακόμα ακριβότερες το καλοκαίρι ...μου έκανε εντύπωση πως έχουν τα σαββατοκύριακα 55-75 ευρώ το σετ από τις 15-9 και μετά. Βέβαια σχεδόν όλοι στην καφετέρια καθόμασταν. Μόνο σε ένα σετ ξαπλώστρες είδα να κάθεται κόσμος, όταν πήγα...μου είπαν βέβαια πως το καλοκαίρι ήταν γεμάτες όλες.
είχε βάλει αυτό το ποστ.

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Ε ρε κουταμάρα που κυκλοφορεί :bash:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ