Live from... (click and post one photo)

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μάαστριχτ-Ντυνάν-Σπά-Άαχε
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Λοιπόν, έκανα το χρέος μου ως ένας από τους τυχερούς της κοπής της πίτας στην Θεσσαλονίκη. Φόρεσα το δώρο μου που ήταν το καπέλο, προσφορά του μέλους μας @Kyriakao και επειδή ούτε στο Κιλιμάντζαρο πρόκειται να πάω ούτε στον Νείλο ( όπως έκανε και θα κάνει η φίλη μου @Sassenach77 ) το έριξα μέσα σε ένα σαξόφωνο και βγήκα και μια αναμνηστική με τον Sax αγαπημένο τέκνο της Dinant.

IMG_20250608_122926.jpg

IMG_20250608_123830.jpg

Kyriakao

Member
Επόμενο Ταξίδι
Συνεχώς αυτο ψάχνω!
Ταξίδι-Όνειρο
ματσου πιτσου,περου
Λοιπόν, έκανα το χρέος μου ως ένας από τους τυχερούς της κοπής της πίτας στην Θεσσαλονίκη. Φόρεσα το δώρο μου που ήταν το καπέλο, προσφορά του μέλους μας @Kyriakao και επειδή ούτε στο Κιλιμάντζαρο πρόκειται να πάω ούτε στον Νείλο ( όπως έκανε και θα κάνει η φίλη μου @Sassenach77 ) το έριξα μέσα σε ένα σαξόφωνο και βγήκα και μια αναμνηστική με τον Sax αγαπημένο τέκνο της Dinant.

View attachment 500502

View attachment 500503
Και ανησυχούσα γιατι σε έβλεπα στον ηλιο και χωρίς καπέλο!!! Ωραιος!

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός

View attachment 500502

View attachment 500503
Αγαπημένε μου άνθρωπε!!! ❤❤❤ Να προσέχεις τον εαυτό σου και να περνάς πάντα καλά!!! 😘😘😘

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.060
Μέλη
39.784
Νεότερο μέλος
tsiarasD

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom