Live from... (click and post one photo)

paefstra

Member
Flam
Μετά από μια κοπιαστική ανάβαση, ο εκπληκτικόςBrekkefossen
Τωρα συγγνωμη, θα το πω. Αυτος ο καταρραχτης ειναι μολις 100 μ υψος και της Εδεσσας τριπλος και 70 μ υψος. Και θελει κοπιαστικη αναβαση για να δει καποιος κατι παρομοιο?
Δεν θα τσιμπουσα.
Ειναι το γνωστο σημειο που ελεγα στην @evaT οτι θα πηγαινα μονο με ελικοπτερο.

Last edited:

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
'Οχι εκείνο ήταν άλλο :haha: Pulpit Rock το έλεγαν και λογικά αφού είναι στο Flam δεν θα πάει προς τα εκεί

SugarBlue

Member
Τωρα συγγνωμη, θα το πω. Αυτος ο καταρραχτης ειναι μολις 100 μ υψος και της Εδεσσας τριπλος και 70 μ υψος. Και θελει κοπιαστικη αναβαση για να δει καποιος κατι παρομοιο?
Δεν θα τσιμπουσα.
Με το συμπαθειο, κι εγώ φυγοπονη είμαι ( και Εδεσσαια) .Ο brekkefossen είναι 225 μέτρα, η θέα από εκεί πολύ εντυπωσιακή, αξίζει τον κόπο. Εμάς μας φάνηκε κουραστική η ανάβαση ίσως λόγω βροχής και ολονυχτιου ταξιδιού. Οι νέοι θα γελάνε που τα εφτυσα με μισό χιλιόμετρο ανηφόρα

paefstra

Member
@SugarBlue στο google μου λεει 100 μετρα. 225 μου λεει ενας καταρραχτης θεωρατος στην Ισλανδια (οχι οτι θα εκανα ορειβασια για τα 225 μετρα, αλλα οκ για επιπεδο μαλλον θα πηγαινα για 10 λεπτα).

'Οχι εκείνο ήταν άλλο :haha: Pulpit Rock το έλεγαν και λογικά αφού είναι στο Flam δεν θα πάει προς τα εκεί
Τι σταυρο κουβαλατε ρε σεις στα ταξιδια. Ημαρτον.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.061
Μέλη
39.800
Νεότερο μέλος
mitsos1989

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom