ΗΠΑ Los Angeles to Las Vegas & Grand Canyon Roadtrip

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Προσοχη εννοεις απο επικινδυνότητα?
Ναι Downtown θέλει μια καλύτερη προετοιμασία ας πούμε πριν πας,και μετά από μια ώρα προσοχή παραπάνω.Στην ουσία να ξέρεις που πας...Η Chinatown του LA σχετικά με άλλες στις ΗΠΑ είναι λίγο έως πολύ πιο επικίνδυνη όπως επίσης υπάρχουν γειτονιές όπως Skid Row που είναι δίπλα σε πιο "καλλιτεχνικές" και όμορφες γειτονιές..Τονιζω θέλει απλώς προσοχή όχι ότι δεν πας..Θεωρώ το Beverly Hills πολύ αδιάφορο γιαυτο πρότεινα το κέντρο, προτιμήσεις είναι αυτες...

agmi

Member
Εεεεε μην μπερδευτεις στο East LA! Αμα μαθεις να μιλεις κ'να περπατεις σαν τσολο θα'χεις λιγοτερα προβληματα. Yστερα ειναι το Watts, το Compton, Fashion District, West Adams...

Eχε και κανα picahielo καλου κακου!

Oλα ειναι τυχερα. Εγω ο χωριατης, downtown Aθηνα, αισθανομαι λιγοτερο ανετα απ'ολα τα μερη του κοσμου!

Last edited:

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
Νομίζω ότι το Αntelope είναι must..αξίζει... Έκανα το ταξίδι πριν δύο χρόνια και δεν θυμάμαι τίποτα από ΛΑ και Βέγκας που έτσι και αλλιώς δεν με ενθουσίασαν τότε αλλά θυμάμαι με ρίγος το Γκραντ κενυον και το αντιλόπη..

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
Νομίζω ότι το Αntelope είναι must..αξίζει... Έκανα το ταξίδι πριν δύο χρόνια και δεν θυμάμαι τίποτα από ΛΑ και Βέγκας που έτσι και αλλιώς δεν με ενθουσίασαν τότε αλλά θυμάμαι με ρίγος το Γκραντ κενυον και το αντιλόπη..
Αυτή διαδρομή

Attachments

skoumpi

Member
Εχοντας στη διαθεσή σου 3 βδομαδες, θα πήγαινες 4-5 μέρες ΝΥ ή θα τις διεθετες όλες στην περιοχή; Σου έλειψαν μέρες; (Αυγουστο θα είναι το ταξιδι με οτι καλό ή κακό συνεπάγεται. Δεν παιζει αλλη περίοδο).
Να σου πω την αλήθεια θεωρώ διαφορετικό ταξίδι την ΝΥ.. Οι μέρες ήταν πολύ καλές γι αυτό που κάναμε.Οπότε Ναι Αν εχεις 3 βδομάδες σου περισσεύουν μέρες να δεις και άλλα μέρη. Εγώ αν είχα περισσότερες θα ανέβαινα στο yellow stone μάλλον... Για τον καιρό εμείς πήγαμε Πάσχα οπότε στο Bryce canyon βρήκαμε χιόνι και σε άλλα σημεία ήμασταν με κοντομάνικο...

skoumpi

Member
Αχ αυτό ακριβώς μου κόπηκε η ανάσα στο Grand Canyon.... Το σκέφτομαι ακόμη σήμερα και θυμάμαι το συναίσθημα

skoumpi

Member
Το κυκλακι μεχρι las vegas μπηκε ηδη στα πλανα :) Καταρχην σε ευχαριστω για το τιπ! Αν εχεις καποιες σημειωσεις με πραγματα που ειδατε και σας αρεσαν και θες να τα μοιραστεις θα ημουν ευγνωμων
Monument Valley.... Αχαστο!!! Και μη αφήσεις αν είσαι στο Page το horseshoe bend. Είναι πανεύκολο και δωρεάν αφήνεις το αυτοκίνητο περπατάς 10 λεπτά σε μια ανηφόρα άμμο και το βλέπεις μπροστά σου 😯
Δες φωτογραφίες...

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σκανδιναβία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού / Δυτικές ΗΠΑ
Να σου πω την αλήθεια θεωρώ διαφορετικό ταξίδι την ΝΥ.. Οι μέρες ήταν πολύ καλές γι αυτό που κάναμε.Οπότε Ναι Αν εχεις 3 βδομάδες σου περισσεύουν μέρες να δεις και άλλα μέρη. Εγώ αν είχα περισσότερες θα ανέβαινα στο yellow stone μάλλον... Για τον καιρό εμείς πήγαμε Πάσχα οπότε στο Bryce canyon βρήκαμε χιόνι και σε άλλα σημεία ήμασταν με κοντομάνικο...
Τελειο κ το Yellowstone αλλα μιλαμε για +2500χλμ πανελα. Δεν ξερω...Για τον καιρο το ειπα γιατι δεν ξερω τι θα μπορεσουμε στην πραγματικοτητα να δουμε λογω ζεστης αυγουστιατικα. Death valley ουτε καν μαλλον. Δυσκολη θα ειναι η κατασταση κ στο Monument ή το Antelope.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.044
Μέλη
39.757
Νεότερο μέλος
Bandit7

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα