MADE IN.... CHINA

thalia tsif

Member
Καλησπέρα σε όλους τους ταξιδοφίλους .Θα γράψω αυτήν την ιστορία ώστε να βοηθήσω τους επόμενους που θα επιχειρήσουν ενα τέτοιο τρομερό ταξίδι.Η Κίνα ήταν ένα παιδικό ονειρο για εμένα.Έβλεπα με τον πατερα μου ταινιες με καρατε και παντα φανταζομουν την στιγμη που θα πηγαινα να δω ολα αυτα τα μερη με τα ματια μου.Αργησα λιγο μιας και κλεινω τα 46 σε λιγο.Τελικα ποτε δεν ειναι αργα.Οσο και αν σας φαινεται περιεργο αυτο που με εκανε να παω φετος στην Κινα,ειναι το γεγονος οτι οι ΕΛΛΗΝΕΣ μεχρι τελος του ετους δεν χρειαζονται βιζα για 30 ημερες.Αυτη ηταν η αφορμη να ψαξω για πτησεις βολικες ωστε να καλυψω ολες τις ημερες αδειας μου {2 εβδομαδες}.Πεταξαμε με turkish λοιπον θεσσαλονικη -Πεκινο 654ευρω.Σε αυτο το ταξιδι χρησιμοποιησαμε πολυ και τρενα που ομολογω μας αφησαν με το στομα ανοιχτο{εκτος απο ενα που θα εξηγησω αργοτερα}.Οι πολεις που επιλεξαμε να παμε ειναι με την σειρα ZHANGJIAJIE,CHONGQING,XIAN,BEIJING.

thalia tsif

Member
Με το που φτασαμε πεκινο ειχαμε ακριβως 2ωρες και 50 λεπτα για να παρουμε βαλιτσες,να περασουμε immigration,να παραδωσουμε βαλιτσες ξανα αφου πετουσαμε με air china για Zhangjiajie.Oλα αυτα μας πηραν 1 ωρα οποτε ημασταν ανετοι γιατι ειχαμε αγχωθει πολυ αν θα προλαβαιναμε.Ειχαμε κατεβασει τις εφαρμογες alipay kai we chat που ειναι απαραιτητες για να πληρωνεις στην Κινα καθως επισης ειχα αγορασει και οδηγους ταξιδιωτικους απο ενα κινεζο που με βοηθησαν παρα μα παρα πολυ.Αντι για uber εχουν το didi το οποιο χρησιμοποιησαμε παρα πολυ μιας και οι μετακινησεις με ταξι στην Κινα ειναι τζαμπα πραγματικα. Φτασαμε zhangjiajie βραδυ στις 2200 οποτε απλως φαγαμε και κοιμηθηκαμε.Επιλεξαμε να μεινουμε απεναντι απο το τελεφερικ σε ενα παραδοσιακο ξυλινο χοτελ {butterfly flowers inn 75ευρω τα 4 βραδια}που μας γλιτωσε πολυ χρονο το επομενο πρωι που ξεκινησαμε πολυ νωρις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.059
Μέλη
39.799
Νεότερο μέλος
ddd

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα