MADE IN.... CHINA

thalia tsif

Member
Φωτογραφίες απο τελ μερα Πεκίνο

Attachments

thalia tsif

Member
ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ
Η Κίνα ηταν πάντα ένας προορισμός που ηθελα να πάω αλλά πάντα το ανέβαλλα λόγω βίζας.Απο φέτος ειναι πραγματικά ευκαιρία να πάμε Κίνα visa free και να απολαύσουμε τις ομορφιές της χώρας.. εχω βαλει παρα πολλές πινεζες στον χάρτη για επόμενα μερη που θελω να επισκεφτώ στην Κίνα. Ένιωθα σαν να ήμουν 500 χρονια μπροστα..Εντυπωσιαστηκα με τα τελεφερικ και τους ανελκυστήρες μεσα στα βουνά.Αγαπησα τους ανθρώπους που ηταν ευγενικοί και χαρουμενοι( αν εξαιρέσουμε το φτύσιμο στον δρομο 🤣🤣).Λάτρεψα τις υδάτινες πόλεις και το υπέροχο φαγητο.Ενθουσιαστηκα με το zhangjiajie και το φυσικό του τοπίο, όμως και με την τρέλα της Chongqing που θεωρείται cyberpunk city..θελω να πάω Κίνα ξανά και ξανά και ξανά.Οπως μου είπε και ο @snoopy πρέπει να πας 12 φορές για να πεις: ναι,είδαμε την Κίνα! Ελπίζω τωρα που ανοίχτηκε στον εξωτερικό τουρισμο ( γιατι εσωτερικό ειχε παντα) να μην γίνει ακριβή σαν μια ακόμα Σιγκαπούρη ή χονγκ κονγκ και να παραμείνει αυθεντική και προσιτη για όλους μας!GLORIOUS CHINA !
@silversurfer να μεταφερθεί στις ταξιδιωτικές ιστορίες Ασια

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Κι εγώ δε την χόρτασα και θέλω να ξαναπάω άμεσα για να γυρίσω κι αλλα μέρη. Και ένα εξάμηνο να περάσεις στη χώρα πάλι δε θα έχεις καταφέρει να σχηματίσεις άποψη. Επειδή τους έχω ζήσει αρκετά στη δουλειά μου πάντως τους Κινέζους μου είναι πολύ συμπαθείς παρα τις δυσκολίες με την επικοινωνία και θα έλεγα πως έχω καταλάβει το πνεύμα τους.
Ένα τιπ Θαλεια μου. Για να αποφύγουμε τις ουρές εμείς πηγαίναμε στα αξιοθέατα περίπου 20 λεπτά πριν ανοίξουν έτσι δε περιμέναμε καθόλου στην ουρά. Στην Τιανανμέν μπήκαμε σε 10’ και είμασταν από τις πρώτες.
Απολαυστική η ιστορία σου, και πολύ κατατοπιστική ! Την επόμενη φορά που θα επιστρέψεις στην Κίνα θέλω να έρθω μαζί σου γιατί ως παρθενακι έχεις άριστες οργανωτικές δεξιότητες 😀

thalia tsif

Member
Κι εγώ δε την χόρτασα και θέλω να ξαναπάω άμεσα για να γυρίσω κι αλλα μέρη. Και ένα εξάμηνο να περάσεις στη χώρα πάλι δε θα έχεις καταφέρει να σχηματίσεις άποψη. Επειδή τους έχω ζήσει αρκετά στη δουλειά μου πάντως τους Κινέζους μου είναι πολύ συμπαθείς παρα τις δυσκολίες με την επικοινωνία και θα έλεγα πως έχω καταλάβει το πνεύμα τους.
Ένα τιπ Θαλεια μου. Για να αποφύγουμε τις ουρές εμείς πηγαίναμε στα αξιοθέατα περίπου 20 λεπτά πριν ανοίξουν έτσι δε περιμέναμε καθόλου στην ουρά. Στην Τιανανμέν μπήκαμε σε 10’ και είμασταν από τις πρώτες.
Απολαυστική η ιστορία σου, και πολύ κατατοπιστική ! Την επόμενη φορά που θα επιστρέψεις στην Κίνα θέλω να έρθω μαζί σου γιατί ως παρθενακι έχεις άριστες οργανωτικές δεξιότητες 😀
Σε ευχαριστώ όλους Φενια μου. Είσαι πάντα με χαρα ευπρόσδεκτη σε οποιο ταξιδι..

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.195
Μέλη
39.916
Νεότερο μέλος
Kblanc

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom