• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Ιανουάριος - Μάιος 2022 !

Γερμανία memmingen κάποιος να βοηθήσει!

hd1

New Member
Ταξιδεύω πρώτη φορά για Μόναχο και προσγειώνομαι στο Μέμινγκεν. Γνωρίζει κάποιος πώς θα φτάσω στο μόναχο?

mysteredgar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αργεντινή
Ταξίδι-Όνειρο
Κιλιμάντζαρο
Εναλλακτικά, μπορείς να πάρεις και flixbus.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Πώς γίνεται να κλείνετε εισιτήρια προς αεροδρόμια που δε γνωρίζετε πού βρίσκονται ή πώς να πας εκεί;

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Πώς γίνεται να κλείνετε εισιτήρια προς αεροδρόμια που δε γνωρίζετε πού βρίσκονται ή πώς να πας εκεί;
Γίνεται εφαρμόζοντας το "ρωτώντας πας στην πόλη"...

hd1

New Member
Ευχαριστώ για της απαντήσεις. Μήπως γνωρίζετε τι ώρα είναι το τελευταίο τρένο από memmingen γιατί φθάνω στις 10.15?

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Ευχαριστώ για της απαντήσεις. Μήπως γνωρίζετε τι ώρα είναι το τελευταίο τρένο από memmingen γιατί φθάνω στις 10.15?
Στο λινκ που σου έγραψα έχει πληροφορίες. Αν κάνεις σωστές αναζητήσεις βρίσκεις τα πάντα. Μη ζητάς "μασημένη τροφή".

LIDA

Member
Καλησπέρα στην ομάδα!
Θα ταξιδέψουμε στο Memmingen 18–22 Δεκεμβρίου με τον γιο μας και ψάχνουμε ιδέες για το πρόγραμμά μας.

Σκεφτόμαστε δύο εναλλακτικές:
1) Να ακολουθήσουμε τη Romantic Road (Rothenburg ob der Tauber, Dinkelsbuhl και Nordlingen χωριά κ.λπ.)
2)Να πάμε προς Αυστρία – Salzburg, Hallstatt κ.ά.

Σε κάθε περίπτωση θέλουμε σίγουρα να επισκεφτούμε το Neuschwanstein (Füssen). Θα νοικιάσουμε αμάξι εννοείται.

Πέρυσι είχαμε πάει Μόναχο και Legoland, οπότε δεν θέλουμε να κινηθούμε ξανά προς τα εκεί. Αναζητούμε όμορφα μέρη με χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Τι θα μας προτείνατε ;
Ευχαριστώ αγαπητοί και αγαπητές!

Last edited:

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Το σίγουρο είναι πως πετυχαίνετε ανοικτή και τη χριστουγεννιάτικη αγορά στο ίδιο το Memmingen που λένε ότι αξίζει.
22 Δεκεμβρίου είναι η τελευταία μέρα. ;)

LIDA

Member
Το σίγουρο είναι πως πετυχαίνετε ανοικτή και τη χριστουγεννιάτικη αγορά στο ίδιο το Memmingen που λένε ότι αξίζει.
22 Δεκεμβρίου είναι η τελευταία μέρα. ;)
Αξίζει λες να μεινουμε κ memmingen? Μου ειπαν ειναι ωραιο...

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Αξίζει λες να μεινουμε κ memmingen? Μου ειπαν ειναι ωραιο...
Δεν έχω πάει ακόμα για να σου πω με σιγουριά, είναι στα υπόψιν, όμως κι εγώ την ίδια ενημέρωση έχω. Ίσως το βολέψετε ενδεχομένως την τελευταία μέρα πριν την πτήση σας.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.231
Μέλη
39.935
Νεότερο μέλος
Billdim

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα