NBA 2012 - 2013

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

fitziano

Member
Μηνύματα
1.934
Likes
533
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νέα Ζηλανδία
Μακάρι να κάνει αντίστοιχη πορεία.

Είναι μπασκετικό το θέμα...
Επιτρέπουμε τα πάντα που έχουν να κάνουν με μπάσκετ...
Αλλά επειδή ο βασιλιάς είναι το NBA το αφήνουμε έτσι (όπως κάθε χρόνο)
 

fitziano

Member
Μηνύματα
1.934
Likes
533
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νέα Ζηλανδία
Καλούτσικος ο Παναθηναϊκός.
Ο Armstrong εκτός τόπου (γενικά οι αμερικάνοι δε μ άρεσαν), ο σχορτσιανίτης ωραίος αλλά δεν έχει σημασία να ναι συνέχεια μέσα... Πρέπει να παίρνει και λίγες ανάσες. Ο ukic έκανε βλακείες στο τέλος. Ουσιαστικός ο μπράμος.
 

fitziano

Member
Μηνύματα
1.934
Likes
533
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νέα Ζηλανδία


Είναι νωρίς ακόμα αλλά για πείτε... (μόνος μου τα γράφω, μόνος μου τα διαβάζω :p )
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.614
Likes
50.259
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού τότε, τώρα, πάντα
Πολύ αποδυναμωμένη φέτος η Ευρωλίγκα, ουδεμία σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Μου άρεσε η Μπαρτσελόνα και πάρα πολύ ο Ολυμπιακός, που τον είδα και σε διάφορα ματς κι έχει κι εξαιρετικό προπονητή κατά τη γνώμη μου. Γράφω δυο κουτουράδες για τις έως τώρα εντυπώσεις, μιας που τελειώνει η πρώτη φάση οσονούπω και σφραγίζονται τα πρώτα εισιτήρια για το top 16.

Alba: Τακτοποιημένη, αξιόμαχη, ωραίο γήπεδο έχει.. μέχρι εκεί. Μετρίων δυνατοτήτων, αλλά αξιοπρεπής.

Εφές: Καλούτσικη ισορροπία ψηλών-κοντών, καλό το δίδυμο Φάρμαρ-Βούγιασιτς, βελτιώνεται με το χρόνο, μάλλον στους 8, όχι φαβορί για φάιναλ-4, αλλά θα κάνει ό,τι μπορεί. Αδύναμη εκτός έδρας, δείχνει κάτι κενά τρομακτικά. Καλό τρέξιμο, καλή περιφέρεια κι έχει και μερικά ψηλά κορμιά, κολλάει στο σετ παιχνίδι, τουλάχιστον περίεργο κοουτσάρισμα.

Προκόμ: Όταν πρωτοείδα το ρόστερ σκέφτηκα ότι θα δίνουν όλοι την μπάλα στον Άκερ, θα χτίσουν την ομάδα πάνω του και όπου πάει. Εμ δεν πάει, άθλιος ο Άκερ, μέτριοι οι γηγενείς (έως άσχετοι για επίπεδο Ευρωλίγκας), έχασε και κάτι ματς στον πόντο, όπου Πολωνός κι η μοίρα του. Δε θα μας λείψει στον επόμενο γύρο.

Χίμκι: Ο Πλάνινιτς δε γέρασε τόσο ώστε να είναι τόσο κακός (για τα δικά του δεδομένα) φέτος, μάλλον θέμα κινήτρου είναι. Η περιφέρεια πάντως έχει μερικούς αξιόλογους σουτέρ, αλλά χωρίς καλούς Αμερικάνους, μόνο με Φριτζόν και Μόνια δεν τραβάει η ομάδα. Είχε μερικά καλά αποτελέσματα (όπως το διπλό στο ΟΑΚΑ απέναντι σε έναν ΠΑΟ που αλλού πατούσε κι αλλού βρισκόταν), αλλά στην επόμενη φάση τη βλέπω άπατη, αν πάει στους 8 θα είναι θρίαμβος.

Μπεσίκτας: Για το μέτριο ρόστερ της, δεν τα πήγε και άσχημα. Σαφώς χειρότερη από τις άλλες τούρκικες, παίζει λογικό μπάσκετ, χωρίς μεγάλα ονόματα... μέχρι εκεί. Δε γεμίζει και κανένα γήπεδο...

Μπάμπεργκ: Αν δεν έχει λεφτά, δεν έχεις και τίποτε φοβερούς γηγενείς, τι κάνεις; Παίρνεις φτηνά αμερικανάκια και παίζεις ένα κολλεγιακό, πειθαρχημένο μπάσκετ, που σου δίνει 2 νίκες (η μία ένα ΜΕΓΑΛΟ διπλό μέσα στο Βελιγράδι) και μερικές αξιοπρεπείς ήττες. Κακή ομάδα, αλλά "τίμια".

Κάχα Λαμποράλ: Άθλια αποτελέσματα από μια ομάδα που έχει το ρόστερ και τη "φανέλα" να πάει πολύ καλύτερα. Ακόμη και χτες κέρδισε επειδή η Αρμάνι είναι σκορποχώρι στον πάγκο της. Δεν επιτρέπεται ομάδα με Σαν Εμετέριο και σία να πηγαίνει στο Κάουνας και να βάζει... 45 πόντους. Αν περάσει στον επόμενο γύρο, μπορεί να πάει καλύτερα, διότι έχει ρόστερ για τους 8. Αλλά το ότι έχει φτάσει ένα βήμα από τον αποκλεισμό, είναι ξεφτίλα.

Τσεντεβιτα Ζάγκρεμπ: Το ρόστερ της είναι καλό για κροατική ομάδα και με καλούς ξένους μάλιστα, αλλά έπεσε σε πολύ δυνατό όμιλο. Για να είμαι ειλικρινής περίμενα ότι θα κέρδιζε την Εφές εχθές (ήταν και το μόνο ματς που με έκανε... Κουβανό) και θα έμπαινε χοντρα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο, όπου και θα μπορούσε να κάνει 2-3 ζημιές. Απογοήτευση το ότι δεν έχει κάποιο Κροατάκι να ξεχωρίζει. Αξιοπρεπείς, αλλά μπορούσαν και καλύτερα.

ΤΣΣΚΑ: Σοβαροί, πολύ καλό ρόστερ, εξαιρετικά αποτελέσματα με μόνη ήττα στη Βαρκελώνη, αλλά ήταν και σε εύκολο όμιλο. Εντυπωσιακός ο Ουιμς, καλός ο Κρστιτς, καλώς εκδιώχθηκε ο Νίκολας, μ' αρέσει ο Χριάπα... πάει για φάιναλ φορ, αλλά να τους δούμε και σε καλύτερες έδρες.

Αρμάνι Μιλάνο: Πολύ καλοί παίκτες, μηδέν χημεία. Με τέτοιο μπάτζετ έπρεπε να είχε πάει καλύτερα, αλλά και γι' αυτή ισχύει ότι βρέθηκε σε πολύ δυνατό όμιλο και ειδικά για νέα ομάδα με δύσκολη χημεία ρόλων, ήθελε πιο εύκολα ματς για να στρώσει, έχασε χθες τεράστια ευκαιρία για ακλούτσικο διπλό, τώρα δύσκολα. Αν περάσει (δύσκολο), θα κάνει ζημιές, αλλά νομίζω ότι η οχτάδα είναι το ταβάνι. Κρίμα τα λεφτά του Αρμάνι.

Σολέ: Εχθές κοντέψανε να μου προκαλέσουν εγκεφαλικό. Δεν τους έχω δει σε ολόκληρο ματς, αλλά γενικώς πολύ άνω των προσδοκιών κι ας έχασαν 2 φορές από την Άμλπα. Ήττες στο τσακ από πολύ αξιόμαχη ομάδα με πολυ χαμηλό μπάτζετ, πήγε μάλλον καλύτερα από το αναμενόμενο, αλλά θα μας αφήσει κι αυτή. Το γαλλικό μπάσκετ είναι ακόμη πολύ πίσω.

Μπαρτσελόνα: Η σταθερότερη ομάδα, αήττητη, με σταθερη χημεία, πολύ καλή ισορροπία, καλό πάγκο, σιγουράκι για φάιναλ-4. Το πολύ πειστικό διπλό στη Μόσχα τα λέει όλα. Αυτή τη στιγμή η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη.

Φενέρμπαχτσε: Ένα σκαλί πιο πάνω από Καντού και Χίμκι, απέτυχε να τις κερδίσει εκτός και να πείσει. Πολύ καλό ρόστερ, αλλά κάτι μου λέει πως φάιναλ-4 δε θα πάει, κάτι λείπει (ειδικά στην άμυνα, θέλουν πολλή δουλειά). Λογικά στους 8 κι εκεί θα μας αφήσει γιατί εκτός έδρας νίκη σε έδρα πολύ καλής ομάδας δεν θα μπορεί να κάνει... μάλλον. Θέλει χρόνο. Εννοώ...ένα χρόνο.
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.614
Likes
50.259
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού τότε, τώρα, πάντα
Λιέτουβος Ρίτας: Άχρωμοι, άοσμοι, αλλά παραλίγο να κάνουν 1-2 καλά αποτελέσματα. Δε θα μας λείψουν, αλλά τέλος πάντων δεν ήτανκαι σάκος του μποξ. Έχουμε δει στο παρελθόν ομάδες στην Ευρωλίγκα να μη σταυρώνουν νίκη. Η Λιθουανία δικαιούται δεύτερη ομάδα, αλλά ας πάρει και κανένα ξένο της προκοπής για να το δικαιολογεί κιόλας.

Μακάμπι: Σταθερή, αλλά πολύ κάτω από άλλες χρονιές, χειρότερο ρόστερ και στην επόμενη φάση θα φανεί. Δεν την έχω σίγουρη για το φάιναλ-4, δεν με εντυπωσιάζει, αλλά είναι ομάδα με φανέλα και σχετική (για τα φετινά δεδομένα) ποιότητα. Μ' αρέσει που παίζει καλά ο Ελιάχου.

Καντού: Από τις ομάδες που μου σπάνε τα νεύρα. Πολύ σοφτ, κακοί ψηλοί, κάτι...Ματσαρίνοι μου θυμίζουν την εποχή Ελληνιάδη και προπονητής που στυλιστικά τουλάχιστον ειναι για σφαλιάρες. Κακό ρόστερ, σε ένα ιταλικό πρωτάθλημα που βρίσκεται σε κάμψη (αν και τουλάχιστον φαίνεται πως υπάρχουν νέες δυνάμεις), αλλά τη δουλίτσα της την κάνει, παίρνοντας τα απαραίτητα, αλλά και δείχνοντας ότι είναι "λίγη" για κάτι παραπάνω. Δεν είναι απαράδεκτοι, αλλά ομάδα που θέλει να έχει πιθανότητες για φάιναλ-4 δεν μπορεί να χάνει από αυτό το πράγμα.

Σιένα: Έχει χάσει δύναμη και αυτή, αλλά έχει "φανέλα". Έχει και το Μπόμπι Μπράουν, από τους λίγους one man show players φέτος, έχει και φοβερή δύναμη από το τρίποντο κι έναν Μος που πάντα παίζει στο κόκκινο. Τι δεν έχει; Φροντ λάιν που να τρομάζει, γηγενείς και πλέον έχει και κουπί να τραβήξει και εντός συνόρων, δεν νομίζω να το πάρει με τα χέρια κάτω, οπότε θα χάσει ενέργεια κι εκεί. Δεν είναι η Σιένα του παρελθόντος, αλλά είναι η...Σιένα, περίπτωση Παναθηναϊκού δηλαδή. Ίσως και φάιναλ-4... αλλά μάλλον όχι.

Ολυμπιακός: Ξεκίνησε άσχημα και πολλοί άρχιζαν να βρίζουν τον Μπαρτζώκα, τον οποίο και θεωρώ πολύ καλό προπονητή. Από κει και πέρα ανέβηκε και δείχνει πολύ καλό πρόσωπο, παρότι αναγκάστηκε να διώξει τον Ντόρσεϊ, που είναι απαραίτητο κορμί. Πάρα πολύ καλός χειρισμός υλικού, άμυνα που ξέρει τι κάνει, επιτέλους σωστή χρήση του Σπανούλη, υπάρχουν κενά αλλά γενικώς θα έλεγα ότι με έχει εντυπωσιάσει. Ε, δεν είναι και ο Ολυμπιακός του παρελθόντος, αλλά ποια ευρωπαϊκή ομάδα είναι; Λογικά φάιναλ-4 και μετά...βλέπουμε. Πολύ καλός και με περιθώρια βελτίωσης, μπράβο του.

ΠΑΟ: Νέα ομάδα και θα πρέπει να κριθεί και με το ελαφρυντικό ότι πάει να φτιάξει ομάδα με μπάτζετ στο 1/4 του παρελθόντος. Ακόμη κι έτσι, έχει πολλά προβλήματα με κυριότερα τα απίστευτα κενά διαστήματα, τα απαράδεκτα πολλά λάθη και το χάλια περιφερειακό σουτ. Ας πούμε ότι το πρώτο θα διορθωθεί με το χρόνο, ότι στο τρίτο θα βοηθήσει η πολύ καλή θεωρητικά μεταγραφή Καπόνο... με το δεύτερο δεν ξέρω τι θα γίνει. Ο ΠΑΟ είναι ένα σκαλί κάτω από τον Ολυμπιακό, σαφέστατα, σε όλα τα επίπεδα εντός κι εκτός γραμμών. Το καλό είναι ότι έχει φανέλα και φαίνεται ότι και το πιο μπασκετικό πλέον κοινό στην Ελλάδα έχει διάθεση αν δώσει πίστωση. Δε νομίζω πως τα προβλήματα λύνονται με τον Μπανκς (για άλλα πράγματα είναι το παιδί), πολύ κάτω του αναμενόμενου ο Πάνκο και ο Ούκιτς είναι παίκτης που κάνει 2-3 πράγματα πάρα πολύ καλά, αλλά αυτά δεν είναι η οργάνωση και το τρίποντο. Αν φτάσει στους 8 θα είναι επιτυχία. Αν πάει φάιναλ-4 θα είναι εξαιρετικά. Αν δεν κάνει τίποτε από τα δύο δε θα πρέπει να τους μουτζώσουμε κιόλας, έχουν πολύ γολγοθά μπροστά τους. Ο Διαμαντίδης έχει μεγάλο πρόβλημα που δε βρίσκει τα πικ εν ρολ που θέλει, ο Λάσμε θετική έκπληξη, ο Μπράμος τόσο μπορεί, οι Έλληνες μέτριοι για Παναθηναϊκό. Θέλει άλλες 1-2 προσθήκες. Ο Πεδουλάκης είναι καλός προπονητής, αλλά με αδυναμίες, ειδικά στην επιλογή ξένων. Στα μείον και το ότι η διοίκηση δεν έχει την (έστα αμφισβητούμενη) σοβαρότητα του παρελθόντος, αλλά η εναλλακτική ήταν να... μην υπάρχει διοίκηση, οπότε ας τον υπομείνουμε το Δημητράκη... Αλλά αρ ωριμάσει κι αυτός, δε γίνεται να φέρνουμε το Ράτζα να τον δέρνει συνέχεια.

Παρτιζάν: Παρτιζάν με 31% στα τρίποντα δεν είναι Παρτιζάν. Μπορούσε και καλύτερα βέβαια, έχασε ματς στον πόντο (αλλά κέρδισε κιόλας), αλλά γενικά δεν είναι Παρτιζάν αυτή. Η καλύτερη έδρα της Ευρώπης, με τεράστια μπασκετική ιστορία και σε χώματα που βγάζουν τεράστια και ταλαντούχα κορμιά συνεχώς, δικαιούται να βλέπει καλύτερο μπάσκετ.

Ρεάλ: Καλό ρόστερ, με το δυναμίτη Ρούντι να είναι η μεταγραφή της χρονιάς στην Ευρώπη. Μπορούσε και καλύτερα, τα χάλασε με την τραγική εμφάνιση στο ΟΑΚΑ. ΚΑλοί είναι, κορμιά έχουν, ηγέτη έχουν, τσαγανό λείπει, αλλά θα πάνε καλά. 50-50 για φάιναλ-4, πρέπει να μάθει να κερδίζει εκτός σε μεγάλες έδρες, θα δείξει. Πολύ αξιόλογοι.

Μάλαγα: Μόνο στο Τελ Αβίβ έχασε, αλλά θα χάσει και στη Σιένα σήμερα (το'χω παίξει, δε θέλω εκπλήξεις!). Θέλει να τη δούμε απέναντι σε καλύτερους αντιπάλους, αλλά μέχρι στιγμής είναι από τις λίγες ομάδε που έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες. Σοβαρή ομάδα, με καλή οργάνωση παιχνιδιού, καλό μοίρασμα ρόλων, αλλά θεωρώ ότι εύκολα δε θα πετύχει διπλά σε καλές έδρες, λόγω στιλ παιχνιδιού. Αίνιγμα προς το παρόν.

Ολίμπια: Γύρω γύρω όλοι και στη μέση... κανείς. Είμαστε νέοι, είμαστε κοντοί, σουτάρουμε απ' το γάμο του Καραγκιόζη κι έχουμε και... 30% στα τρίποντα. Θαύμα είναι που έκανε και 2 νίκες, λογικό ότι τις έκανε απέναντι στην παιδική χαρά της Καντού. Στο καλό και να ξανάρθουν με τον κηδεμόνα τους, δεν είναι επίπεδο Ευρωλίγκας αυτό.

Ζαλγκίρις: Έφτιαξε γήπεδο, πήρε προπονητή, καλές μεταγραφές χωρίς να ξοδέψει εκατομμύρια και να η έκπληξη της χρονιάς. Η μεγάλη μεταγραφή είναι ο Πλάθα. Επιτέλους μια ομάδα από το πρώην ανατολικό μπλοκ με καλούς γηγενείς που παίζει και μυαλωμένο μπάσκετ. Θα τη σπρώξει και η λίγκα λίγο, καλά θα πάει. Ωραίο μπάσκετ. Ελπίζω ότι θα χάσει σήμερα από τον Ολυμπιακό (2.45 έδινε...πρόκληση ήταν με τόσες απώλειες!), αλλά έχει μέλλον. Έτσι πρέπει να κινούνται οι μικρομεσαίες ομάδες για να γίνονται μεγαλομεσαίες.

Αυτά...ας γράψει και κανένας άλλος τίποτε...
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.614
Likes
50.259
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ελαφρώς off, αλλά όχι και τελείως... Χαμός στο ίσωμα με τη φοβερή ελληνική ανοργανωσιά και πατσαβουριά να τα κάνει μπάχαλο και στο online στοίχημα:
Νόμιμο στοιχημα online
 

orestcrete

Member
Μηνύματα
2.593
Likes
9.769
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ονειρεμένο Ταξίδι
New Zealand
στη bwin παντως παιζεις κανονικα...ακομα τουλαχιστον ..! Το ακουσα σημερα και τραβουσα τα μαλλια μου ..
 

fitziano

Member
Μηνύματα
1.934
Likes
533
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νέα Ζηλανδία
Σήμερα μου ήρθε email από William Hill...
Σε όσα είχα λεφτά κάνω αναλήψεις...
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.614
Likes
50.259
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού τότε, τώρα, πάντα
Καλά, το μπάχαλο συνεχίζεται...

Συνεχίζουν οι ραγδαίες εξελίξεις, με νέο δημοσίευμα του news247: Mε τις προτεινόμενες ρυθμίσεις το απόλυτο μονοπώλιο του στοιχήματος του ΟΠΑΠ, θωρακίζεται μέχρι και την 12η Οκτωβρίου του 2020. Η τροπολογία που αναμένεται να κατατεθεί προς ψήφιση την επόμενη εβδομάδα, ακυρώνει όλες τις μεταβατικές διατάξεις βάσει των οποίων 24 εταιρείες στοιχήματος είχαν την δυνατότητα λειτουργίας μέχρι και την προκήρυξη αδειών (οι οποίες τελικά δεν αναμένεται να δοθούν πριν το 2020).

Δηλαδή αν περάσει η τροπολογία και την επόμενη εβδομάδα, πάει και η sportingbet, οδεύουμε κανονικότατα προς μονοπώλιο ΟΠΑΠ με τις γνωστές... φοβερές αποδόσεις, το εκπληκτικό σέρβις και την "τεράστια" ποικιλία σε αγωνιστικά γεγονότα (για το μπάσκετ που μας αφορά = έρημος). Περιττό να αναφέρει κανείς τη ζημιά που γίνεται σε αθλητικά έντυπα, ομάδες, ιντερνετικά σάιτ, ομάδες κλπ διότι πρακτικά οι μόνες διαφημίσεις που τα κινούσαν ήταν αυτές των εταιρειών στοιχήματος.

Αντί να βάλουν καθαρούν και λογικούς κανόνες, να δραστηριοποιείται όποιος πληροί προϋποθέσεις, να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και να επωφεληθεί και ο παίκτης από τον ανταγωνισμό, πάμε πρόσω ολοταχώς στο να φάμε ένα υπέροχο πρόστιμο από την Επιτροπή Ανταγωνισμού της ΕΕ, σε μια προσπάθεια να πωληθεί υποτίθεται ακριβότερα το 33% του ΟΠΑΠ με την "προίκα" του μονοπωλίου, όταν όλοι ξέρουν ουσιαστικά τον αγοραστή... Μπάχαλο και σκάνδαλο μαζί.
 

tse_gevara

Member
Μηνύματα
30
Likes
12
Ονειρεμένο Ταξίδι
Σαν Φραντσισκο
Το κόψιμο του Κουφού στον Λεμπρον στο νο6 των μπλοκ της εβδομάδας! Μια χαρά τα πάει ο Κουφος, βασικός και με καλή απόδοση......
 
Last edited by a moderator:

spor_os

Administrator
Μηνύματα
1.951
Likes
617
Μια χαρά τα πάει ο Κουφος, βασικός και με καλή απόδοση......
Πλέον καλά τα πάει.
Αλλά για εμένα το NBA μόνο κακό του έκανε. Από ένα επιθετικό υπερόπλο τον έκαναν τούμπανο που δε μπορεί να στρίψει, μόνο και μόνο επειδή είναι ψηλός. Όπως λέει συχνά-πυκνά στο τουίτερ του practice, rebounding and hooping.
Θα μπορούσε (με αυτά που είχε δείξει σαν έφηβος) να γίνει ένας νέος Γκαζόλ. Δηλαδή ένα ψηλό 4άρι. Πλέον έχει γίνει το παιδί του προπονητή που σκίζεται για τα πάντα.
Α, και κάτι για αυτούς που παίζουν για τη θέση του...
Δεν είναι δυνατόν να του φάει τη θέση του ο Τζαβάλ ο ΜαΓκι. Έχει τιλτάρει η βλακεία σε άνθρωπο. Όποιος δε γνωρίζει παρακαλώ να βάλει να δει youtube. Θα του φτιάξει τη διάθεση.
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.109
Μηνύματα
880.569
Μέλη
38.837
Νεότερο μέλος
koliswa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom