psilos3
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ;
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αναζητείται!
Σ' ευχαριστώ καταρχάς για την ανάγνωση. Η Νέα Ορλεάνη ήταν ένα από τα ταξίδια που ονειρευόμουν χρόνια και δικαίωσε με το παραπάνω τις προσδοκίες μου, οπότε είμαι σίγουρος ότι θα καλύψει τα ζητούμενα σου, καθώς μπορείς να έχεις μια εικόνα του τι θα συναντήσεις.Θα "πιαστώ" από αυτό το ερώτημα στην ιστορία σου, που εννοείται την έχω διαβάσει ήδη 3 φορές ειδικά το κομμάτι της Νέας Ορλεάνης, και θα ζητήσω και πάλι τη γνώμη σου. Ετοιμάζω Ορλάντο-Νέα ορλεάνη-Μεμφις-Νάσβιλ το Μάιο. Με έχουν τρομάξει κάπως αυτα που διάβασα για το Μέμφις. Πολύ μεγάλα ποσοστά εγκληματικότητας. Και επειδή συνηθίζω να περπατάω πολύ στις πόλεις που πάω μου χτύπησε κοκκινος συναγερμός. Ρωτάω επειδή ανέφερες και το Νασβιλ στους προορισμούς που θέλεις να πας μήπως έχεις σχηματίσει μια γενικότερη εικόνα για αυτές τις πόλεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Υ.Γ Και αν κάποιος άλλος ξέρει κάτι παραπάνω για τη συγκεκριμένη πόλη θα με βοηθούσε πολύ στην οργάνωση του ταξιδιού.
Μόνο γι'αυτή την πόλη λοιπόν μπορώ να μιλήσω που έχω άποψη, δεν αισθάνθηκα στιγμή κάποιο φόβο, τουλάχιστον στις γειτονιές που κινήθηκα, χωρίς μάλιστα να το σκεφτώ και πάρα πολύ.
Κάτι ανάλογο από το λίγο που είχα ψάξει ισχύει και για το Nashville, τουλάχιστον σε όσα σημεία μπορεί να βρεθείς ως τουρίστας. Νομίζω ότι λαμβάνοντας τις στοιχειώδεις προφυλάξεις δε πρέπει να είναι κάτι που θα σε πανικοβάλλει, φυσικά βλέποντας και κάνοντας όπως ισχύει στον καθένα προορισμό. Φτάνεις και ψάχνεις / ρωτάς επιτόπου. Ίσως να μην έχεις την ευχέρεια να κάνεις το πρόγραμμα σου όπως σκέφτεσαι, αλλά σίγουρα υπάρχει τρόπος, τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.