New York Undercity / Aνθρωποι Kάτω απο την πόλη! (Vid) )

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία

alma

Member
Πες τα βρε Ειρήνη γιατί μερικοί είναι στον κόσμο τους.Καλό είναι να τα γνωρίζουμε κι αυτά,όχι να ασχολούμαστε μόνο με τα αμιγώς "τουριστικά" θέματα,αλλά και με την πραγματικότητα των κατοίκων μια πόλης.
Μια γνωστή μας πήγε στη Νέα Υόρκη.Μόλις γύρισε είπε:
-Καλά ε,τέλεια η Νέα Υόρκη και τι καλά δεν έχει και φτωχούς.
-:shock: Μα τι λες δεν έχει άστεγους,φτωχούς,κόσμο που κοιμάται κάτω από γέφυρες?
-Εγώ δεν είδα κανέναν.
-Που κινήθηκες?
-Όλη μέρα ήμουν στα mall για ρούχα και κοσμήματα.Φυσικά έκανα διάλειμμα για φαγητό σε ακριβά εστιατόρια.Ούτε ένα φτωχό δεν συνάντησα.

Ε,τι να πεις μετά?Ασχολίαστη.

alma

Member
Στο έχουν πει πολλά μέλη επανειλημμένος ότι είσαι εριστικός κλπ,αλλά συνεχίζεις.Και δεν στο έχουν πει μόνο δυο και τρεις,αλλά πολλές φορές,όπως και ότι γράφεις σε κάποια θέματα μόνο για να "την λες" στους άλλους.Και η εμπάθεια έχει όρια.Δεν συνεχίζω άλλο off topic,για να μη χαλάσω το πραγματικά ενδιαφέρον θέμα της Ειρήνης,που είναι άξιο προβληματισμού.Καλά σου ταξίδια.

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Ποιά είναι η Ειρήνη;

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Α εγώ σαν Ρένα την ξέρω...
Συνεχίστε.
Τέλος το offtopic από εμένα....

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Στο έχουν πει πολλά μέλη επανειλημμένος ότι είσαι εριστικός κλπ,αλλά συνεχίζεις.Και δεν στο έχουν πει μόνο δυο και τρεις,αλλά πολλές φορές,όπως και ότι γράφεις σε κάποια θέματα μόνο για να "την λες" στους άλλους.Και η εμπάθεια έχει όρια.Δεν συνεχίζω άλλο off topic,για να μη χαλάσω το πραγματικά ενδιαφέρον θέμα της Ειρήνης,που είναι άξιο προβληματισμού.Καλά σου ταξίδια.
Μου έχετε πει ότι είμαι "εριστικός κλπ", κι εγώ ο κακός αντί να συμμορφωθώ με τις υποδείξεις σας και να πάψω να είμαι "κλπ" έβαλα τη γάτα μου να κλαίει? Ποπω...
Δεν είναι η πρώτη φορά που "τη λέω" στη φίλη μου τη Ρένα για τις αντιγραφές σκουπιδιών από το anti-ntp.net . Δε χρειάζεται αυτόκλητους συνηγόρους...

alma

Member
Ένα θέμα που για σένα είναι "σκουπίδι",για κάποιους άλλους μπορεί να είναι αξιόλογο όπως και το αντίστροφο.Φυσικά καθένας έχει τη γνώμη του,αλλά ο χαρακτηρισμός "σκουπίδια",μάλλον είναι υποκειμενικότατος.

Και πάλι καλά σου ταξίδια.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Μου έχετε πει ότι είμαι "εριστικός κλπ", κι εγώ ο κακός αντί να συμμορφωθώ με τις υποδείξεις σας και να πάψω να είμαι "κλπ" έβαλα τη γάτα μου να κλαίει? Ποπω...
Δεν είναι η πρώτη φορά που "τη λέω" στη φίλη μου τη Ρένα για τις αντιγραφές σκουπιδιών από το anti-ntp.net . Δε χρειάζεται αυτόκλητους συνηγόρους...
εσενα θα σε τιμωρήσω μια μέρα --σου μαζευω πολλα -για τιμωρια θα σε παω στην ινδία ενα τρίμηνο να στρώσεις και ξέρεις οτι δεν κανω πλάκα!
ορίστε μας!!:mad:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Ένα θέμα που για σένα είναι "σκουπίδι",για κάποιους άλλους μπορεί να είναι αξιόλογο όπως και το αντίστροφο.Φυσικά καθένας έχει τη γνώμη του,αλλά ο χαρακτηρισμός "σκουπίδια",μάλλον είναι υποκειμενικότατος.

Και πάλι καλά σου ταξίδια.
προχωρα alma ας δειξομε στον κοσμο ολες τις πλευρές των μεγαλουπολεων!!
παντως αν παω στην ΝΥ θα μεινω underground μεριά..
εσυ την γλυτώνεις δεν σε παιρνω ινδια..τον άλλο...θα καθαρίσω:cool:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.096
Μέλη
39.839
Νεότερο μέλος
Dominic_T

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα