• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Next Εθνικής τράπεζας

paefstra

Member
Μηπως δινει μονο αν κανεις αγορες?ειναι η βασικη μου καρτα εμενα οποτε δε εχω θεμα με τα bits τα εχω σε πλεονασμα :haha:
Εγω βγαζω παρα πολλα δωρεαν εισιτηρια μεσω Alpha bonus.
Η αληθεια ειναι οτι το timing για εκπτωση 20 ευρω πριν το καλοκαιρι ειναι τρομερα κακο. Χρησιμοποιησα ολους τους κωδικους που μαζεψα κατα το περασμενο φθινοπωρο οταν εβγαλε -60% μετα την Πρωτοχρονια και εβγαλα πτησεις πληρωνοντας μονο τους φορους για το καλοκαιρι του 2025. Αυτο σκοπευω να κανω και αργοτερα. Οποτε εχω καιρο να μαζεψω κι αλλους κωδικους το ερχομενο φθινοπωρο.

maria91

Member
Εγω βγαζω παρα πολλα δωρεαν εισιτηρια μεσω Alpha bonus.
Η αληθεια ειναι οτι το timing για εκπτωση 20 ευρω πριν το καλοκαιρι ειναι τρομερα κακο. Χρησιμοποιησα ολους τους κωδικους που μαζεψα κατα το περασμενο φθινοπωρο οταν εβγαλε -60% μετα την Πρωτοχρονια και εβγαλα πτησεις πληρωνοντας μονο τους φορους για το καλοκαιρι του 2025. Αυτο σκοπευω να κανω και αργοτερα. Οποτε εχω καιρο να μαζεψω κι αλλους κωδικους το ερχομενο φθινοπωρο.
Με ποιον απ ολους τους τροπους απο alpha bonus?εχουμε μαζεψει κ μεις μπολικους ποντους κ καποια στιγμη θα χρειαστει να τους κανουμε ταξιδακι...η αληθεια ειναι οτι για ταξιδια τελευταιας στιγμης το 20ε βολευει

chrisbd

Member
Απο το Wallet στο κινητο ακομα και καφε 2 ευρω να παρω παιρνω 5 bits ενω με φυσικη καρτα δινει 3 bits.. το ποσο της αγορας δεν εχει σημασια..

micef

Member
Όταν είναι να επιλέξεις (μέσα στην εφαρμογή νεξτ) από που θα τραβήξει το ποσό για την πληρωμή λογαριασμού βάλε την προπληρωμένη.
Δίνει την δυνατότητα στην πληρωμή της NOVA; Ενώ σε άλλες πληρωμές πχ ΔΕΗ την εμφανίζει, θέλω να την χρησιμοποιήσω για την NOVA, αλλά όταν πάω να πληρώσω με την prepaid δεν εμφανίζει καν την κάρτα σαν επιλογή

pan82

Member
Απο το Wallet στο κινητο ακομα και καφε 2 ευρω να παρω παιρνω 5 bits ενω με φυσικη καρτα δινει 3 bits.. το ποσο της αγορας δεν εχει σημασια..
Μπορείς να βάλεις στην εφαρμογή πιστωτική της εθνικής και να πληρώνεις μέσω του Wallet η μόνο με προπληρωμενη παίρνεις bits?

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Δίνει την δυνατότητα στην πληρωμή της NOVA; Ενώ σε άλλες πληρωμές πχ ΔΕΗ την εμφανίζει, θέλω να την χρησιμοποιήσω για την NOVA, αλλά όταν πάω να πληρώσω με την prepaid δεν εμφανίζει καν την κάρτα σαν επιλογή
Όχι για NOVA όντως δεν δίνει επιλογή πληρωμής με την prepaid.

paefstra

Member
Εχει κανεις debit? Την περασα στο wallet τωρα μολις. Δινει και σ αυτην 5 bits?

armar

Member
Ναι. Μόλις την χρησιμοποίησα και πήρα 5 bits.
Χθες και σήμερα έκανα συναλλαγές ένα ένα πράγμα για να πάρω bits και ευτυχώς κατάφερα να πάρω την 20ευρη. Τώρα που ξέρω για τα 5bits θα είναι πιο εύκολο.

chrisbd

Member
Μπορείς να βάλεις στην εφαρμογή πιστωτική της εθνικής και να πληρώνεις μέσω του Wallet η μόνο με προπληρωμενη παίρνεις bits?
Για πιστωτικη δεν ξερω εγω με χρεωστικη(debit) της εθνικής στο wallet εννοω ..

Ναι αυτο ακριβως..

Last edited:

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Πως προσθέτετε χρεωστική στο next;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com