• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Next Εθνικής τράπεζας

tatooine

Member
Το έχω κάνει ήδη μια φορά: όλα έμειναν ίδια.
Ούτε έμενα μου εμφανίζει την χρεωστική. Ίσως επειδή έβαλα τον εμπορικό λογαριασμό για περισσότερες κινήσεις. Δεν μου πιστώνει μπιτς πλέον από πουθενά έκτος από πληρωμή λογαριασμών. Αποφάσισα λοιπόν να κάνω μονόευρες πληρωμές σε λογαριασμούς από την εφαρμογή με χρήση προπληρωμένης ώσπου να συμπληρωθεί το ποσό μπιτς που θέλω και δουλεύει.
Σε ερώτηση που τους έκανα αν μπορώ να αλλάξω λογαριασμό, μου είπαν πως προς το παρόν δεν είναι εφικτό και το δουλεύουν. Κάτι άλλο δουλεύουν άλλα δεν μπήκα στην διαδικασία να της απαντήσω. Τι έφταιγε και αυτή;

andpsy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λάρνακα
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική / Ισλανδία
Υπαρχουν και χειροτερα. Φιλη δεν μπορεσε να συνδεθει ποτε στο next με τους κωδικους e banking ενω η εξυπηρετηση πελατων πετουσε χαρταετο για τους λογους.
Παρόμοιο πρόβλημα είχα κ εγώ, δεν έμπαινε με τους κωδικούς e-banking, έκανα εγγραφή με το (ίδιο) κινητό, μου δημιούργησε νέο λογαριασμό στην εθνική, δεν βλέπει τον παλιό που έχω τα χρήματα μέσα, μπαχαλο, τώρα με τα bits το σταμάτησα τελείως , δεν κάνω κινήσεις άλλωστε με την εθνική

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Εγώ να κάνω μία (χαζή μάλλον) ερώτηση;.... Σε πιο πορτοφόλι αναφέρεστε όλοι; Έχει η εφαρμογή πορτοφόλι; Ή λέτε πχ της google;

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Υπαρχουν και χειροτερα. Φιλη δεν μπορεσε να συνδεθει ποτε στο next με τους κωδικους e banking ενω η εξυπηρετηση πελατων πετουσε χαρταετο για τους λογους.
Εγώ ανεβάζω τα δικαιολογητικά που ζητάει για να κάνω αναβάθμιση και στο τελευταίο στάδιο μου βγάζει σφάλμα και δεν μπορώ να γίνω champion. Ακόμα Pioneer είμαι και δεν το κόβω να αλλάζει αυτό ακόμα και στην τράπεζα να πάω, που δεν θα πάω.

Είναι απο τις χειρότερες εφαρμογές που έχω συναντήσει! :icon_evil:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.012
Μέλη
39.730
Νεότερο μέλος
fifos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα