Revolut

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Otp πριν 2 χρονια δεν ειχε χρεωσεις,για δοκιμασε
otp επίσης τον Απρίλιο φέτος δεν είχε χρεώσεις
Δοκίμασα σήμερα 2 φορές σε ATM της συγκεκριμένης Τράπεζας να κάνω ανάληψη με τη ρεβολουτ και μου έβγαλε χρέωση κοντά στα 1900φιορινια, πολλά μου φάνηκαν
Ξέρουμε καμία άλλη τράπεζα;,,🤔

maria91

Member
Δοκίμασα σήμερα 2 φορές σε ATM της συγκεκριμένης Τράπεζας να κάνω ανάληψη με τη ρεβολουτ και μου έβγαλε χρέωση κοντά στα 1900φιορινια, πολλά μου φάνηκαν
Ξέρουμε καμία άλλη τράπεζα;,,🤔
Ηταν atm μεσα σε τραπεζα?ή εξωτερικο πχ σε σουπερ μαρκετ?συνηθως οσα atm ειναι στην τραπεζα απ εξω-μεσα δεν εχουν εξτρα χρεωση

kabamarou

Member
Készpénzháború: a magyar bankok kezdik kiszorítani az ATM-hálózatukon potyázó revolutosokat

Άλλαξε η κατάσταση για τις αναλήψεις με revolut τον Σεπτέμβριο σύμφωνα με αυτό το Ουγγρικό άρθρο στις τράπεζες Erste και Οtp. Δεν διευκρινίζεται σε ποιες Ουγγρικές τράπεζες δεν υπάρχει προμήθεια αλλά από ότι κατάλαβα σε όλες τις υπόλοιπες.

Τώρα που έκανα αναζήτηση για αυτό το θέμα διάβασα το σχόλιο ενός χρήστη του Reddit που γράφει το εξής κόλπο για να γλιτώσει κάποιος την προμήθεια. Πας στο Lidl αγοράζεις κάτι μεγάλης αξίας με κάρτα revolut και κατόπιν το κάνεις επιστροφή και σου δίνουν μετρητά 😁

Last edited:

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Ηταν atm μεσα σε τραπεζα?ή εξωτερικο πχ σε σουπερ μαρκετ?συνηθως οσα atm ειναι στην τραπεζα απ εξω-μεσα δεν εχουν εξτρα χρεωση
Μεσα στην τράπεζα ήταν
IMG_20251125_135035.jpg

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Készpénzháború: a magyar bankok kezdik kiszorítani az ATM-hálózatukon potyázó revolutosokat

Άλλαξε η κατάσταση για τις αναλήψεις με revolut τον Σεπτέμβριο σύμφωνα με αυτό το Ουγγρικό άρθρο στις τράπεζες Erste και Οtp. Δεν διευκρινίζεται σε ποιες Ουγγρικές τράπεζες δεν υπάρχει προμήθεια αλλά από ότι κατάλαβα σε όλες τις υπόλοιπες.

Τώρα που έκανα αναζήτηση για αυτό το θέμα διάβασα το σχόλιο ενός χρήστη του Reddit που γράφει το εξής κόλπο για να γλιτώσει κάποιος την προμήθεια. Πας στο Lidl αγοράζεις κάτι μεγάλης αξίας με κάρτα revolut και κατόπιν το κάνεις επιστροφή και σου δίνουν μετρητά 😁
Μάλιστα, σε ευχαριστω για τον κοπο σου να το ψάξεις 👍🙏
Οπως καταλαβαινεις, λείπει ο χρόνος για να το εκανα ο ίδιος.
Το θετικο ειναι οτι μεχρι στιγμης 30 ωρες στην πόλη, δεν χρειαστηκαν φιορινια σε μετρητά, η φυσική καρτα της ρεβολουτ κανει αψογα τη δουλειά της 😎😉

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.285
Μέλη
39.962
Νεότερο μέλος
petrosPaz10

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα