Revolut

Δεν υποτίθεται ότι η ανάληψη χρημάτων με κάρτα revolut είναι χωρίς χρέωση; δοκίμασα να κάνω ανάληψη 20 ευρώ στη Σλοβενία και έβγαλε μήνυμα για χρέωση 6.5 ευρώ. Ξέρει κανείς τι ισχύει;

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Δεν υποτίθεται ότι η ανάληψη χρημάτων με κάρτα revolut είναι χωρίς χρέωση; δοκίμασα να κάνω ανάληψη 20 ευρώ στη Σλοβενία και έβγαλε μήνυμα για χρέωση 6.5 ευρώ. Ξέρει κανείς τι ισχύει;
Η Revolut δεν σε χρεώνει για ανάληψη μέχρις ενός ποσού, η τρίτη τράπεζα όμως μπορεί να έχει δικές της χρεώσεις. Πρέπει να δεις ποιες τράπεζες στη Σλοβενία δεν έχουν προμήθεια για ανάληψη από Revolut.

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Οχι δεν υποτίθεται οτι σε καθε ATM τράπεζας της χωρας που πάμε και θελουμε να κάνουμε αναληψη με τη ρεβολουτ δεν εχουμε εξτρα χρέωση απο την τραπεζα του ΑΤΜ.
Γι αυτο είμαστε εδω κ ρωτάμε σε ποιας τραπεζας ΑΤΜ μπορουμε να κάνουμε αναληψη χωρίς έξτρα χρέωση. 😎😉

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Πρώτη φορά θα χρησιμοποιήσω revolut στην Βουδαπέστη και έχω λίγο μπερδευτει:
1. Μπορώ να την φορτίσω μέσω πιστωτικής? (Κάπου διάβασα ότι σε αυτή την περίπτωση η πιστωτική με χρεώνει τόκο γιατί το θεωρεί ανάληψη μετρητών, ισχύει?)
2. Θέλω να έχω κάποια μετρητά για μικροέξοδα. Αν καταλαβαίνω καλά, μπορώ να κάνω ανάληψη εκτός ΣΚ μέχρι 200Ε και δεν έχω κάποια προμήθεια, σωστα?
3. Τα ποσά που θέλω να κάνω ανάληψη, θα πρέπει να τα έχω μετατρέψει σε φιορίνια?
4. Τις υπόλοιπες πληρωμές θα τις κάνω με κάρτα φυσική ή εικονική, θα πρέπει να έχω μετατρέψει τα ποσά σε φιορίνια ή το κάνει αυτόματα με την ισοτιμία της μέρας?

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
1. Μπορώ να την φορτίσω μέσω πιστωτικής? (Κάπου διάβασα ότι σε αυτή την περίπτωση η πιστωτική με χρεώνει τόκο γιατί το θεωρεί ανάληψη μετρητών, ισχύει?)
Δε το έχω κάνει ποτέ όμως έχει λογικη να σε χρεώσει τόκο γιατί στην ουσία είναι μεταφορά χρημάτων. Καλύτερα από χρεωστική/λογαριασμό.
2. Θέλω να έχω κάποια μετρητά για μικροέξοδα. Αν καταλαβαίνω καλά, μπορώ να κάνω ανάληψη εκτός ΣΚ μέχρι 200Ε και δεν έχω κάποια προμήθεια, σωστα?
Έχει να κάνει με το ΑΤΜ και την τράπεζα, αν δε συνεργάζεται με τη Revolut υπάρχει περίπτωση να χρεωθείς προμήθεια ανάληψης.
3. Τα ποσά που θέλω να κάνω ανάληψη, θα πρέπει να τα έχω μετατρέψει σε φιορίνια?
Έτσι κι αλλιώς σε τοπικό νόμισμα θα κάνεις ανάληψη στη χώρα.
4. Τις υπόλοιπες πληρωμές θα τις κάνω με κάρτα φυσική ή εικονική, θα πρέπει να έχω μετατρέψει τα ποσά σε φιορίνια ή το κάνει αυτόματα με την ισοτιμία της μέρας?
Ότι σε βολεύει, προσωπικά προτιμώ να κάνω εκ των προτέρων τη μετατροπή σε τοπικό νόμισμα μέσω της εφαρμογής (εκτός ΣΚ) και να πληρώνω έτσι.

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Δε το έχω κάνει ποτέ όμως έχει λογικη να σε χρεώσει τόκο γιατί στην ουσία είναι μεταφορά χρημάτων. Καλύτερα από χρεωστική/λογαριασμό.

Έχει να κάνει με το ΑΤΜ και την τράπεζα, αν δε συνεργάζεται με τη Revolut υπάρχει περίπτωση να χρεωθείς προμήθεια ανάληψης.

Έτσι κι αλλιώς σε τοπικό νόμισμα θα κάνεις ανάληψη στη χώρα.

Ότι σε βολεύει, προσωπικά προτιμώ να κάνω εκ των προτέρων τη μετατροπή σε τοπικό νόμισμα μέσω της εφαρμογής (εκτός ΣΚ) και να πληρώνω έτσι.
Σε ευχαριστώ πολύ!

x7777

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Πρώτη φορά θα χρησιμοποιήσω revolut στην Βουδαπέστη και έχω λίγο μπερδευτει:
Γιατί να σε χρεώσει τόκο αν την πληρώσεις εντός προθεσμίας; Θα χρεωθείς το ποσό, θα σου έρθει ο λογαριασμός τον επόμενο μήνα και απλά πρεπει να τον πληρώσεις εντός του χρονικού περιθωρίου
Το εχω κανει πάρα πολλές φορές.

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Γιατί να σε χρεώσει τόκο αν την πληρώσεις εντός προθεσμίας; Θα χρεωθείς το ποσό, θα σου έρθει ο λογαριασμός τον επόμενο μήνα και απλά πρεπει να τον πληρώσεις εντός του χρονικού περιθωρίου
Το εχω κανει πάρα πολλές φορές.
Μου είχαν πει ότι μπορεί να το θεωρήσει σαν ανάληψη μετρητών από πιστωτική

adiaforos

Member
Εσύ αγορά κάνεις στην επιχείριση REVOLUT, δεν κάνεις ανάληψη μετρητών, μετρητά=χαρτονομίσματα που έχεις σηκώσει. Οπότε δεν ισχύει αυτό που σου είπαν.

x7777

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Γιατι στην αναληψη μετρητων μπαινει τοκος αυθημερον; Το ιδιο ισχυει με τις αγορες τουλαχιστον στη δικη μου καρτα.
Απλα εχει μεγαλυτερο επιτοκιο αν δεν πληρωσεις στην ωρα του το ποσο

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.271
Μέλη
39.958
Νεότερο μέλος
ozzunsolutions

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα