Revolut

mariaphilip

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Αμερική
Καλησπέρα έφτιαξα μια εικονική revolut αλλά είμαι τελείως άσχετη. Θα περάσω από Βουλγαρία, Σερβία, Σκόπια και Ουγγαρία. Πως να κινηθώ; Να κάνω από 50€ πχ μετατροπή για τις τρεις τελευταίες ή να κάνω καλύτερα μετατροπή χρημάτων από το κέντρο της Θεσσαλονίκης (να έχω κέρματα στα χέρια μου δλδ) και να χρησιμοποιήσω revolut μόνο για την Βουδαπέστη;

connosp

Member
Καλησπέρα έφτιαξα μια εικονική revolut αλλά είμαι τελείως άσχετη. Θα περάσω από Βουλγαρία, Σερβία, Σκόπια και Ουγγαρία. Πως να κινηθώ; Να κάνω από 50€ πχ μετατροπή για τις τρεις τελευταίες ή να κάνω καλύτερα μετατροπή χρημάτων από το κέντρο της Θεσσαλονίκης (να έχω κέρματα στα χέρια μου δλδ) και να χρησιμοποιήσω revolut μόνο για την Βουδαπέστη;
Φόρτωσε την με χρήματα από την κάρτα σου και πλήρωσε με την εικονική, μην μπλέκεις με μετατροπές.

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Παντού με ρεβολούτ χωρίς καμία μετατροπή. Εγώ σε καμία από αυτές τις χώρες δεν έχω δει το νόμισμά τους.

steisy

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ
Φόρτωσε την με χρήματα από την κάρτα σου και πλήρωσε με την εικονική, μην μπλέκεις με μετατροπές.
Να ρωτήσω κάτι? Επειδή θα πάμε κι εμείς Βουδαπέστη την Δευτέρα, εννοείς ότι καλύτερο είναι να τη φορτώσεις με ευρώ και να κάνεις τις πληρωμές σου χωρίς να τα μετατρέψεις σε φιορίνια?

demie

Member
Αν είναι όμως Σαββατοκύριακο δεν είναι προτιμότερο να είναι στο νόμισμα της χώρας; Δεν κρατάει προμήθεια αν είναι σε ευρώ;

connosp

Member
Να ρωτήσω κάτι? Επειδή θα πάμε κι εμείς Βουδαπέστη την Δευτέρα, εννοείς ότι καλύτερο είναι να τη φορτώσεις με ευρώ και να κάνεις τις πληρωμές σου χωρίς να τα μετατρέψεις σε φιορίνια?
Nαι, όπως σε απάντησαν.

connosp

Member
Αν είναι όμως Σαββατοκύριακο δεν είναι προτιμότερο να είναι στο νόμισμα της χώρας; Δεν κρατάει προμήθεια αν είναι σε ευρώ;
Σε όλες τις χώρες εκτός Ευρώ, φορτώνω την κάρτα όπως έγραψα και αυτόματα κάνει την μετατροπή.

Taksidiwtis

Member
Σαββατοκυριακα νομιζω εχει να κανει με την αναληψη χρηματων οχι για αγορες.Στο Περου ειχα κατσει ενα μηνα στην Λιμα και χρησιμοποιουσα μονο revolut δεν ειχε νομισμα soles κανει την μετατροπη αυτοματα.Καθε μερα που επαιρνα τον καφε μου εκανα μεταφορα 3-4 ευρω επι τοπου στη revolut και εβαζε στο pos το κινητο δεν ξερω μηπως ηταν ποιο φτηνα απο οτι να πληρωνα σε μετρητα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.145
Μέλη
39.898
Νεότερο μέλος
vanskg

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom