Revolut

annabell

Member
Επόμενο Ταξίδι
Προς αναζήτηση...
Ταξίδι-Όνειρο
Χάιλαντς, Σκωτία
Και κιουνεφε σωστά!!!
Πόσο να περιμένω να τα πάρουν πίσω πριν τα επενδύσω εν τω μεταξύ? Από τις 28 Νοεμβρίου έχει γίνει η επιστροφή...

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Και κιουνεφε σωστά!!!
Πόσο να περιμένω να τα πάρουν πίσω πριν τα επενδύσω εν τω μεταξύ? Από τις 28 Νοεμβρίου έχει γίνει η επιστροφή...
Δεν θυμάμαι ακριβώς τις μέρες, αλλά δεν ήταν πάνω απο 2 βδομάδες. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο και η χώρα που έγινε η συναλλαγή.

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Ναι σε λίγες περιπτώσεις χρειάζονται μετρητά στην Βουδαπέστη. Στις τουαλέτες πχ. θέλει
5 νύχτες και 4 μέρες στη Βουδαπέστη φιορίνια χρειάστηκαν τελικά 3 ώρες πριν πάω στο αεροδρόμιο της πόλης όταν αποφάσισα να επισκεφτώ το Μουσείο μετρό στην στάση Ferenc Ter όπου παντού έγραφε no card , only cash και φυσικά δεν πήγα γιατί ήταν αργά την τελευταία στιγμή να κάνω φιορίνια για αυτό τον λόγο

Alexandrosx

Member
Η φυσική καρτα ρεβολουτ πόσο καιρό κάνει να φτάσει;; Μου λέει 10-12δεκεμβρη; Θα φτάσει οντως στην ώρα της; Γιατί 18 έχω ταξιδι.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Η φυσική καρτα ρεβολουτ πόσο καιρό κάνει να φτάσει;; Μου λέει 10-12δεκεμβρη; Θα φτάσει οντως στην ώρα της; Γιατί 18 έχω ταξιδι.
Ανάλογα που μένεις.
Κανονικά έρχεται γρήγορα σε 7-10 μέρες με απλό ταχυδρομείο εκτός εάν πληρώσεις γρήγορη αποστολή με courier που δεν γνωρίζω πόσο είναι το κόστος.
Εάν μένεις σε μεγάλη πόλη θα φτάσει γρήγορα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.302
Μέλη
39.977
Νεότερο μέλος
davidbarker

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom