• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Νοέμβριο 2016 - Ιανουάριο 2017! Κάντε κλικ εδώ!
  • 11ο επεισόδιο στην εκπομπή μας!! Συναυλίες και Ταξίδια!! - κλικ εδώ

Road trip Από την Πελοπόννησο έως τα Ρουμανοουκρανικά συνορα

Basil

Member
Μηνύματα
35
Likes
112
Αυτη την φορά η οικογένεια θα έμενε σπιτι και το ταξίδι θα πραγματοποιηθει μετάξυ τρειών ανδρων.
Αναχωρηση από Κόρινθο και τελικος προορισμός το Falticeni στην βορειοανατολική Ρουμανία κοντά στα συνορα με Ουκρανία και Μολδαβία.
Είμαστε στις παρυφές του 2019 και ο χειμώνας αρχιζει να δείχνει τα δόντια του....δεν θα είναι ένα ευκολο οδικό ταξιδι. Στο δρόμο αντιμετωπισαμε τα βαρομετρικά χαμηλά Σοφία,Τηλέμαχος,Υπατια ....και ο θεος ευτυχώς ήταν με το μέρος μας
Στο αυτοκίνητο υπάρχουν χιονοκουβέρτες τις οποίες όμως χασαμε μετά τα διοδια των Μαλγάρων και αγοραστικάν εκ νεου αλυσιδες σε υπαίθριο παζαρι στο Βουκουρέστι .Οι οδηγοι ειναι τρείς,τα λάστιχα καλοκαιρινά αλλά καινουργια και η διαθεση για περιπέτεια περισσεύει.
Ας ξεκινήσουμε από τις χρήσιμες πληροφορίες.
Ανεβήκαμε από τον οδικό αξονα Κόρινθος Αθήνα Λαμία Κατερίνη θεσσαλονικη Προμαχωνας κόστος διοδίων 42ευρω στην επιστροφή μετά την Θεσσαλονίκη προτίμησαμε την Ιωνια οδο μέσο Ιωαννίνων, γέφυρα Ρίου Αντιρρίου και Κόρινθο κόστος διοδίων μαζί με την γεφυρα 43 ευρώ.Ο δρομος σαφώς ποιό καινούργιος ποιο εντυπωσιακός ποιό ασφαλής και στα ιδια χιλιόμετρα και χρονο.
Βουλγαρία βινιετα 10 ευρώ Ρουμανια βινιετα 6 ευρώ.Περασμα του δουναβη από την γεφυρα στο Ρούσεφ 7 ευρώ.
Συνολικά χιλιομετρα που διανύουμε 3450.Κοστος πετρελαίου 340 ευρώ.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
30.822
Μηνύματα
740.461
Μέλη
35.502
Νεότερο μέλος
giota21

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom