Καλώς σας βρήκα!Καλωσήλθες και πάλι!
Βλέπω roadtrip για Φλόριντα (που νομίζω δεν έχει ιδιαίτερες πληροφορίες πέρα από τις 1-2 κύριες πόλεις), βλέπω και τα Keys, βλέπω και τις Μπαχάμες (ΟΚ, αφήνετε τα Exumas αλλά δεν πειράζει)!!!!
Μετά, από τις ημερομηνίες καταλαβαίνω ότι πρόκειται για ζωντανή ανταπόκριση, στο περίπου
Να περάσετε τέλεια και μη σε απασχολεί η ζήλια μας, ανέβαζε φωτογραφίες! Καλές γιορτές!!!!!
Μπερδεύτηκα λίγο με τις ημερομηνίες ομολογω....προφανως είναι 1/1, 2/1, 3/1 κοκ24/12/2022
Μετά από σχεδόν 3 χρόνια στέρισης στα μεγάλα ταξίδια λόγο covid ήρθε η ώρα να πραγματοποιήσουμε ένα από τα όνειρα μας που στεκόταν στο ταξιδοντούλαπο εδώ και αρκετό καιρό.....
Επίσκεψη στην νοτιοανατολική Αμερική και στις Μπαχάμες.
Το ταξίδι το κλείσαμε σχετικά τελευταία στιγμή (2 μήνες πριν την αναχώρηση) κάτι που γενικά δεν συνηθίζω, αλλά λόγο του covid και της γενικότερης ανασφάλειας που υπάρχει παγκοσμίως, ήθελα να μειώσω τις πιθανότητες να στραβωσει κάτι την τελευταία στιγμή και να χρειαστεί να το ακυρώσουμε.
Τα αεροπορικά τα κλείσαμε με την Turkish, από Θεσσαλονίκη για Κωνσταντινούπολη και από κει απευθείας Μαϊάμι!
Το πρόγραμμα μας έχει ως εξής και διαμορφώθηκε με βάση τα οικογενειακά μας θέλω αλλά και με το σκεπτικό ότι θα μας ακολουθεί και ο μικρός μας που πριν λίγο καιρό έκλεισε τα 6!
24/12 Θεσσαλονίκη - Μαϊάμι
25/12 Μαϊάμι
26/12 Chech in στο κρουαζιερόπλοιο Freedom of the sea της Royal Caribbean
27/12 Εν πλω, γνωριμία με το Κρουαζιερόπλοιο
28/12 Επίσκεψη και γνωριμία με το Nasau το νησί - πρωτεύουσα στις Bahamas
29/12 Επίσκεψη στο μαγικό Coco key, νησί - water park που φτιάχτηκε από την Royal Caribbean!
30/12 Επιστροφή στο Maiami και Road trip begins! Οδικώς μεταφορά στο Orlando
31/12 Orlando - Universal Studios
1/12 Orlando - Disney world
2/12 Κατεύθυνση Νότια. Επίσκεψη στα Everglades - Γνωριμία με τους Αλιγάτορες
3/12 Keys Islands. Φτάνουμε στο νοτιότερο σημείο της Αμερικής! Key West!
4/12 Μαϊάμι
5/12 Μαϊάμι
6/12 Μαϊάμι
7/12 Μαϊάμι - Πτήση επιστροφής
8/12 Άφιξη στην Θεσσαλονίκη μέσω Κωνσταντινούπολης
Αυτή την στιγμή γράφω αυτό το κείμενο από το αεροπλάνο μιας και η πτήση είναι 13 ώρες και τα γυναικόπαιδα κοιμούνται, οπότε βρήκα την ευκαιρία!
Τις επόμενες μέρες και εάν και εφόσον τα πράγματα πάνε όπως τα έχουμε προγραμματίσει θα σηκώσω και αρκετές φωτογραφίες μιας και τελευταία δεν έχει σηκωθεί κάτι αντίστοιχο για την συγκεκριμένη περιοχή.
Καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα σε όλους!
Έχεις δίκαιο...!Μπερδεύτηκα λίγο με τις ημερομηνίες ομολογω....προφανως είναι 1/1, 2/1, 3/1 κοκ
Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!Καλώς σας βρήκα!
Δεν έφυγα και ποτέ... Η κατάσταση με τον covid φταίει για την μικρή αποχή στα μεγάλα ταξίδια, γιατί μικρά κάναμε αλλά δεν είχα κίνητρο για να γράψω μιας που για τα πολύ κοντινά έχει άπειρες ιστορίες.
Οι μέρες που έχουμε είναι συγκεκριμένες και είναι περίπου δυο βδομάδες, που με το ζόρι καταφέραμε να διασφαλίσουμε ξεφεύγοντας από τις δουλειές μας, οπότε πάντα κάτι θα υπάρχει που θα αφήσεις για την επόμενη φορά.
Εξάλλου έχουμε και τον μικρό που αυτό σημαίνει πως δεν μπορούμε να είμαστε και full program....
Όσο για την μετάδοση, ναι, είναι σχεδόν live, για να τα έχω όσο πιο φρέσκα γίνεται!
Εύχομαι και εγώ από την πλευρά μου καλές γιορτές στην οικογένεια σου!
Οι προκλήσεις του να γράφεις από το κινητό, το είχα βιώσει και εγώΜπερδεύτηκα λίγο με τις ημερομηνίες ομολογω....προφανως είναι 1/1, 2/1, 3/1 κοκ