Ryanair Ryanair news

thessaris

Member
Μηνύματα
599
Likes
871
Ο Μπουτάρης ανακοίνωσε ο ίδιος ότι πέτυχε κούρεμα 30% στο πόσο που απαιτεί η σύμβαση του Οργανισμού τουριστικής προβολής Θεσσαλονίκης με τη Ryanair. Απ' ότι καταλαβαίνω το θέμα είναι τώρα στα χέρια των υπολοίπων φορέων που απαρτίζουν τον οργανισμό (εκτός δήμου) ώστε να προχωρήσει η συμφωνία. Είπε κι άλλα ενδιαφέροντα ο Μπουτάρης (αν και οφ τοπικ, ότι δηλ θα βάλει 1 € τέλος σε κάθε διανυκτέρευση στα ξενοδοχεία, αλλά Ρώμη)

Τέλος τουρισμού ανά διανυκτέρευση σχεδιάζει ο Μπουτάρης
 

shadow88

Member
Μηνύματα
185
Likes
73
Επόμενο Ταξίδι
Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
Road trip στη Τοσκάνη..
Ελπίζω να μή χαλάσω τα σχέδια κάποιου μέλους: (
Ryanair Announces 40% Cuts At Budapest As Hochtief Fails To Lower?


Μόλις είδα πως το ίδιο θέμα αναφέρεται και σε άλλο ποστ του μέλους michgt στο thread τάδε έφη ryanair οπότε αν θέλετε μπορειτε να διαγράψετε το δικό μου.
 

elenitsa2012

Member
Μηνύματα
83
Likes
4
Επόμενο Ταξίδι
Σουηδία
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
μαλλον κάποιοι ήδη χαλαστηκαν....το θέμα είναι να μην ακολουθήσουν και άλλοι προορισμοί:(
 

thessaris

Member
Μηνύματα
599
Likes
871
Όπως διαβάζεις το κόψιμο του προορισμού δεν έχει σχέση με την πολιτική της Ryanair στη Θεσσαλονίκη αλλά αφορά τη διαφωνία της εταιρείας με την Hochtief που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο της Βουδαπέστης. Οι άλλοι προορισμοί θα κινδυνεύσουν εφόσον υπάρξει θέμα με τη Θεσσαλονίκη. Προς το παρόν δεν υπάρχει.
 

elenitsa2012

Member
Μηνύματα
83
Likes
4
Επόμενο Ταξίδι
Σουηδία
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
μα και γω δεν αναφερόμουν στους προορισμούς απο Θεσσαλονίκη.πώς έβγαλες αυτό το συμπέρασμα δηλαδή?... για τους άλλους προορισμούς από Βουδαπέστη καίγομαι!!!
 

thessaris

Member
Μηνύματα
599
Likes
871

elenitsa2012

Member
Μηνύματα
83
Likes
4
Επόμενο Ταξίδι
Σουηδία
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
apology accepted! (απλά μερικές φορές εδώ μέσα νιώθω ότι καποιοι περιμένουν στη γωνία....)
 

lucia

Member
Μηνύματα
57
Likes
5
Να υποθέσω ότι τα δρομολόγια του Αράξου διακόπηκαν εντελώς;
Δεν βλέπω καθόλου ημερομηνίες:((.
 

erminathess

Member
Μηνύματα
566
Likes
321
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
Περιπέτεια για 170 Έλληνες και ξένους επιβάτες, στο Μιλάνο με τη Ryanair
Η περιπέτεια δεν έχει τέλος για τους 170 Έλληνες και ξένους επιβάτες της Ryanair. Η χθεσινή πρωινή προγραμματισμένη πτήση από το αεροδρόμιο του Μπέργκαμο, με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. Αιτία η σφοδρή κακοκαιρία που επικρατεί στην περιοχή. Η επιβίβαση έγινε κανονικά, αλλά μετά από ώρα τους ανακοίνωσαν να αποβιβαστούν διότι θα πετούσαν αργότερα. Τελικά δεν πέταξαν ποτέ, και η εταιρία Ryanair τους ενημέρωσε πως το μόνο που μπορεί να κάνει , είναι να τους επιστρέψει τα χρήματα του εισιτηρίου που προκατέβαλαν.
Οι πτήσεις των άλλων εταιριών για την Ελλάδα, είναι ιδιαίτερα ακριβές και κυμαίνονται μεταξύ 300 και 400 ευρώ. Η επόμενη προγραμματισμένη πτήση δε, της Ryanair για τη Θεσσαλονίκη είναι την Τετάρτη.
Οι ταλαιπωρημένοι Έλληνες επιβάτες επικοινώνησαν και με το Ελληνικό προξενείο στο Μιλάνο, αλλά και από εκεί δεν δόθηκε κάποια λύση.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Έλληνας πρόξενος κ. Παπαδόπουλος, δήλωσε ότι: «δεν μπορεί να παρέμβει σε ιδιωτικές αεροπορικές εταιρίες, αλλά πρότεινε στους επιβάτες να ζητήσουν το αντίτιμο του εισιτηρίου (το οποίο είναι συνήθως κάποια ελάχιστα ευρώ), αλλά και μέσω πιστωτικών καρτών ή εμβασμάτων να μπορέσουν να διαμείνουν σε κάποιο ξενοδοχείο, διότι αυτές τις ώρες στο Μιλάνο χιονίζει και τα πάντα έχουν νεκρώσει.
Τελικά για άλλη μια φορά, επιβεβαιώνεται ο νόμος της αγοράς που λέει ότι «Το φθηνό στοιχίζει ακριβά». Οι κανονικές αεροπορικές εταιρίες ( αντίθετα με τις low cost), έχουν τη φιλοσοφία, αλλά και τους μηχανισμούς για να εξυπηρετήσουν τους επιβάτες τους σε έκτακτες περιπτώσεις, όπως η συγκεκριμένη. Θα τους «τακτοποιούσαν» σε πτήσεις άλλων εταιριών χωρίς έξτρα κόστος φυσικά, ή σε άλλη περίπτωση θα τους παρείχαν και πάλι δωρεάν, διαμονή, διατροφή, ακόμη και κάποια είδη πρώτης ανάγκης. Ας το έχουν αυτό υπόψη τους, όσοι επιλέγουν αυτού του είδους εταιρίες.




afbcdn_sphotos_a_a.akamaihd.net_hphotos_ak_prn1_c67.0.403.403_4db51db50715ea31534e155887689cd3.jpg


πηγη: Ομορφα Ταξιδια
https://www.facebook.com/omorfa
 

lucia

Member
Μηνύματα
57
Likes
5
Ο Κανονισμός 261/2004 της Ευρωπαϊκής Ένωσης λέει ότι η εταιρεία οφείλει κατάλυμα, ανάμεσα σε άλλα. Τόσο πολύ αγνοεί κανονισμούς η Ryan?
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.207
Μηνύματα
883.790
Μέλη
38.903
Νεότερο μέλος
Akis2002

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom