KLEOPATRA
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ειρηνικος ..παντου
Αχ ομορφη ιταλικη αρχιτεκτονικη!! Εχω τοσο μπει στο πνευμα μιας ιταλικης πολης που οι πλεσκαβιτσες που εφαγες με προσγειωσαν αποτομα στην πρωην Γιουγκοσλαβια κ τα Βαλκανια.
Σε ξενέρωσα ε? χαχαΑχ ομορφη ιταλικη αρχιτεκτονικη!! Εχω τοσο μπει στο πνευμα μιας ιταλικης πολης που οι πλεσκαβιτσες που εφαγες με προσγειωσαν αποτομα στην πρωην Γιουγκοσλαβια κ τα Βαλκανια.
Να παςΜε το ωραιότερο μέρος έκλεισες, Τώρα θέλω να πάω κι εγώ!!!
Μα εχει παρα πολλα μερη η Σλοβενια. Που να πρωτοπας? Γιαυτο και επιλεξαμε κα πιο δημοφιλη. Δεν ηθελα να αφησουμε την Λιουμπλιανα. Τα ηξερα τα μερη που ανεφερες αλλα θα πρεπε να ειχαμε περισσοτερες μερες ή να μην πηγαιναμε Piran. Πιστευω σε μια βδομαδα μπορεις να τα συνδυασεις ολα.Bέβαια με τόσες λιγες μέρες δεν μπορούσατε να δείτε πολλά, αλλά καμιά 25αριά χλμ πιο δυτικά είναι η λίμνη Bohinj απ'όπου με τελεφερικ μπορείς να πας Ιουλιανές Άλπεις. Αν θες να αποφύγεις τα πλήθη η λίμνη ενδείκνυται για να βρείς μια απομονωμένη μεριά και σαν πρωτόπλαστος να βουτήξεις στα παγωμένα νερά της. Επίσης καλώς ανέφερες το πολύ γραφικό φαράγγι Vintgar που αξίζει και δεν απέχει από το Bled.
Σ'ευχαριστώ πολύ Δήμο.Υπέροχα!!
με γύρισες 13 χρόνια πίσω στο πρώτο μου οδικό ταξίδι στην Ευρώπη. Στη λίμνη έκανα το πρώτο και μοναδικό ως τα σήμερα μπάνιο σε λίμνη. Δεν τρελάθηκα. Σαν εμπειρία άξιζε. Η Σλοβενία γενικά με είχε ενθουσιάσει. Εγώ έμεινα περίπου μια εβδομάδα με τις 3 μέρες στα σύνορα με την Κροατία, πολύ κοντά στο Ζάγκρεμπ. Θυμίζει πολύ Αυστρία και σαν τοπίο και σαν συμπεριφορά των ντόπιων.
Νάσαι καλά Γιάννη να μας ταξιδεύεις, όπου και αν πας. Καλά και πολλά ταξίδια!!
χαχαχαΚαι γιατί να τη μεταφέρει ο @silverserfer? Δεν κατάλαβα! Να τη μεταφέρει η @katkats ! χαχαχαχα!!!![]()