Scoot Scoot Airlines - Αθήνα Σιγκαπούρη

poised

Member
Το Ανόι είναι χοντρικά σταθερά 100 ευρώ πιο ακριβό από Σαϊγκόν τα τελευταία χρόνια.

Δυστυχώς καλές τιμές δε παίζουν εύκολα, υπάρχει μονοπώλιο της scoot από τότε που έκλεισε η Ρωσία και έγινε ασύμφορο για τις ευρωπαϊκές να πετάνε νότια.

Αν οι τιμές που λες είναι με βαλίτσα και δεν έχεις ελαστικότητα για άλλες ημερομηνίες τριγύρω σε αυτές κλείστα τώρα, δεν θα πέσουν πολύ περισσότερο για να αξίζει το ρίσκο.

Αλλιώς υπάρχει πιθανότητα να πέσουν μέσα στο χρόνο και να γλιτώσεις 200 ευρώ σύνολο. Υπάρχει όμως και η πιθανότητα να τα πληρώσεις 300-500 παραπάνω.

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Από Μπανγκόκ - Αθήνα 206 γιούρος το άτομο ! δεν το λές και άσχημο..... ONE WAY !

Go2

vigor22

Member
Καλησπέρα.
Αν κ λογικά έχει διατυπωθεί παρόμοια ερώτηση, αν έχει κάποιος τον χρόνο και την διάθεση να απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις που αφορούν την πτήση Αθήνα-Σιγκαπούρη - Χο Τσι Μιν η οποία είναι κ η πρώτη μου διηπειρωτική και με απαιτούμενη βίζα.

1. Μετά το mobile check in αναφέρεται ότι δεν είναι διαθέσιμο το boarding pass διότι απαιτείται επίδειξη βίζας. Μετά τον έλεγχο αποσκευών που πρέπει να κατευθυνθώ σε κάποιο κιόσκι στο Ελευθέριος Βενιζέλος; Που βρίσκεται αυτό ;

2. Το τσαντάκι μέσης προσμετράται από την σκουτ στις 2 αποσκευές καμπίνας;

3. Έχω ένα back pack που συγκριτικά με τις φωτογραφίες της Scoot που δείχνουν τσάντα χειρός/λάπτοπ είναι αντίθετες οι διαστάσεις του, δλδ 40 ύψος κ 30 πλάτος.
Θα έχω πρόβλημα στην πύλη αναχώρησης ή θα το δεχθούν ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

thalia tsif

Member
Καλησπέρα.
Αν κ λογικά έχει διατυπωθεί παρόμοια ερώτηση, αν έχει κάποιος τον χρόνο και την διάθεση να απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις που αφορούν την πτήση Αθήνα-Σιγκαπούρη - Χο Τσι Μιν η οποία είναι κ η πρώτη μου διηπειρωτική και με απαιτούμενη βίζα.

1. Μετά το mobile check in αναφέρεται ότι δεν είναι διαθέσιμο το boarding pass διότι απαιτείται επίδειξη βίζας. Μετά τον έλεγχο αποσκευών που πρέπει να κατευθυνθώ σε κάποιο κιόσκι στο Ελευθέριος Βενιζέλος; Που βρίσκεται αυτό ;

2. Το τσαντάκι μέσης προσμετράται από την σκουτ στις 2 αποσκευές καμπίνας;

3. Έχω ένα back pack που συγκριτικά με τις φωτογραφίες της Scoot που δείχνουν τσάντα χειρός/λάπτοπ είναι αντίθετες οι διαστάσεις του, δλδ 40 ύψος κ 30 πλάτος.
Θα έχω πρόβλημα στην πύλη αναχώρησης ή θα το δεχθούν ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλησπέρα.. εχω πετάξει με σκουτ 2 φορές.. το τσαντάκι δεν το μετρούν για αποσκευή.. το τσεκ ιν κάνε το στο αεροδρόμιο όπου εκεί 6α σου ζητήσουν κ την βιζα και θα εκδώσουν τo boarding pass. Ειχα back pack μεγάλο κ μια χειραποσκευη καμπίνας

vigor22

Member
Καλησπέρα.. εχω πετάξει με σκουτ 2 φορές.. το τσαντάκι δεν το μετρούν για αποσκευή.. το τσεκ ιν κάνε το στο αεροδρόμιο όπου εκεί 6α σου ζητήσουν κ την βιζα και θα εκδώσουν τo boarding pass. Ειχα back pack μεγάλο κ μια χειραποσκευη καμπίνας
Θάλια, ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση και τις απαντήσεις σου. 🙏

ALEX.G

New Member
Έχει κάποιος η κάποια ταξιδέψει πρόσφατα με την scoot ώστε να μας μεταφέρει την εμπειρία του;

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Έχει κάποιος η κάποια ταξιδέψει πρόσφατα με την scoot ώστε να μας μεταφέρει την εμπειρία του;
Προσωπικά ειναι η πιο άβολη πτήση που έχω κάνει ποτε. Με τέτοια διαφορα τιμής πάντως είχε λογική. Δυο πραγματα που ήταν εκνευριστικά ήταν ότι χρεώνουν τον ανταπτορα για να μπορείς να φορτίσεις το κινητό σου (δεν το έχω ξαναδεί και δεν ήταν δυνατόν χωρίς ανταπτορα) και ότι αν γραφτείς στο πρόγραμμα (ας το πούμε μιλίων) που εχουν... οι τιμές που σου εμφανίζονται ειναι ακριβότερες!

Θα την απέφευγα, εκτός κι αν η διαφορά τιμής ήταν πάλι εξωφρενική. Οι χρεώσεις για τα φαγητά/ποτά λογικές ήταν, δεν ήταν αυτό το θέμα. Τα καθίσματα πολυ άβολα, αλλά προσωπικά δε με ενοχλεί τόσο, είμαι σίγουρος όμως πως άλλους τους ενοχλεί.

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Όσον αφορά τις αποσκευές και επειδη ο βασικός ναύλος δεν περιλαμβάνει παραδοτέα είσαι οκ .Έτσι κιαλλιως τα ταξίδια με scoot γίνονται σε καλοκαιρινούς προορισμούς οπότε δεν χρειάζεσαι πολλά ρούχα ...Όσον αφορά το entertainment απλά πας οργανωμένος , κατεβάζεις στο κιν κάποια σειρά, ταινία και φροντίζεις να είναι πλήρως φορτισμένο.Αλλιως κοιμάσαι ...Το φαγητό όντως δεν είναι πολύ ακριβό αλλά και αυτό είναι θέμα επιλογής ...Ανεση όχι πολύ ..Εξυπηρέτηση οκ...

Στο δια ταύτα αν ο ναύλος είναι στα 350-400 ναι νομίζω συμφέρει,αν δεις ότι ανεβαίνει κοιτάς και άλλες εταιρείες

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.103
Μέλη
39.858
Νεότερο μέλος
arcobaleno

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom