• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Scoot Scoot Airlines - Αθήνα Σιγκαπούρη

poised

Member
Το Ανόι είναι χοντρικά σταθερά 100 ευρώ πιο ακριβό από Σαϊγκόν τα τελευταία χρόνια.

Δυστυχώς καλές τιμές δε παίζουν εύκολα, υπάρχει μονοπώλιο της scoot από τότε που έκλεισε η Ρωσία και έγινε ασύμφορο για τις ευρωπαϊκές να πετάνε νότια.

Αν οι τιμές που λες είναι με βαλίτσα και δεν έχεις ελαστικότητα για άλλες ημερομηνίες τριγύρω σε αυτές κλείστα τώρα, δεν θα πέσουν πολύ περισσότερο για να αξίζει το ρίσκο.

Αλλιώς υπάρχει πιθανότητα να πέσουν μέσα στο χρόνο και να γλιτώσεις 200 ευρώ σύνολο. Υπάρχει όμως και η πιθανότητα να τα πληρώσεις 300-500 παραπάνω.

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Από Μπανγκόκ - Αθήνα 206 γιούρος το άτομο ! δεν το λές και άσχημο..... ONE WAY !

Go2

vigor22

Member
Καλησπέρα.
Αν κ λογικά έχει διατυπωθεί παρόμοια ερώτηση, αν έχει κάποιος τον χρόνο και την διάθεση να απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις που αφορούν την πτήση Αθήνα-Σιγκαπούρη - Χο Τσι Μιν η οποία είναι κ η πρώτη μου διηπειρωτική και με απαιτούμενη βίζα.

1. Μετά το mobile check in αναφέρεται ότι δεν είναι διαθέσιμο το boarding pass διότι απαιτείται επίδειξη βίζας. Μετά τον έλεγχο αποσκευών που πρέπει να κατευθυνθώ σε κάποιο κιόσκι στο Ελευθέριος Βενιζέλος; Που βρίσκεται αυτό ;

2. Το τσαντάκι μέσης προσμετράται από την σκουτ στις 2 αποσκευές καμπίνας;

3. Έχω ένα back pack που συγκριτικά με τις φωτογραφίες της Scoot που δείχνουν τσάντα χειρός/λάπτοπ είναι αντίθετες οι διαστάσεις του, δλδ 40 ύψος κ 30 πλάτος.
Θα έχω πρόβλημα στην πύλη αναχώρησης ή θα το δεχθούν ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

thalia tsif

Member
Καλησπέρα.
Αν κ λογικά έχει διατυπωθεί παρόμοια ερώτηση, αν έχει κάποιος τον χρόνο και την διάθεση να απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις που αφορούν την πτήση Αθήνα-Σιγκαπούρη - Χο Τσι Μιν η οποία είναι κ η πρώτη μου διηπειρωτική και με απαιτούμενη βίζα.

1. Μετά το mobile check in αναφέρεται ότι δεν είναι διαθέσιμο το boarding pass διότι απαιτείται επίδειξη βίζας. Μετά τον έλεγχο αποσκευών που πρέπει να κατευθυνθώ σε κάποιο κιόσκι στο Ελευθέριος Βενιζέλος; Που βρίσκεται αυτό ;

2. Το τσαντάκι μέσης προσμετράται από την σκουτ στις 2 αποσκευές καμπίνας;

3. Έχω ένα back pack που συγκριτικά με τις φωτογραφίες της Scoot που δείχνουν τσάντα χειρός/λάπτοπ είναι αντίθετες οι διαστάσεις του, δλδ 40 ύψος κ 30 πλάτος.
Θα έχω πρόβλημα στην πύλη αναχώρησης ή θα το δεχθούν ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλησπέρα.. εχω πετάξει με σκουτ 2 φορές.. το τσαντάκι δεν το μετρούν για αποσκευή.. το τσεκ ιν κάνε το στο αεροδρόμιο όπου εκεί 6α σου ζητήσουν κ την βιζα και θα εκδώσουν τo boarding pass. Ειχα back pack μεγάλο κ μια χειραποσκευη καμπίνας

vigor22

Member
Καλησπέρα.. εχω πετάξει με σκουτ 2 φορές.. το τσαντάκι δεν το μετρούν για αποσκευή.. το τσεκ ιν κάνε το στο αεροδρόμιο όπου εκεί 6α σου ζητήσουν κ την βιζα και θα εκδώσουν τo boarding pass. Ειχα back pack μεγάλο κ μια χειραποσκευη καμπίνας
Θάλια, ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση και τις απαντήσεις σου. 🙏

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.020
Μέλη
39.736
Νεότερο μέλος
pavlos6

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom