Scoot Scoot Airlines - Αθήνα Σιγκαπούρη

tatooine

Member
Έριξε τις τιμές είναι αλήθεια αλλά για μας τους Σαλονικείς αν βάλεις την μετακίνηση Αθήνα Θεσσαλονίκη κ αποσκευή χαλάει το γλυκό.
Βρήκα εισιτήριο με Turkish κ αποσκευή μέσα από Θεσσαλονίκη κάτω από 700...να μη το τσιμπήσω;
(Αν και αντιπαθώ την τούρκις) ε ναι, να το τσιμπήσεις αφού.

GTS

Member
Οι τούρκοι δίνουν και 2 βαλίτσες στην οικονομική, χουβαρντάδες και μερακλήδες. Αλλά όταν το κόστος ξεφεύγει...

AERAS

Member
Πάντως για την περίοδο του Πάσχα οι τιμές είναι ίδιες με το προηγούμενο διάστημα και σταθερά ακριβότερες από τον Ιούνιο όταν και είχα κλείσει εισιτήρια

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Μα μη μπλεκόμαστε, για τέτοιες διαφορές ούτε λόγος.

Αλλά η Σιγκαπούρη με Etihad, Turkish, Qatar κλπ δύσκολα πέφτει κάτω από 700-800 για να μη πω 1000.

Άμα βάλει η Turkish 500 ευρώ για Σιγκαπούρη τότε ειδοποία.
Φεβ/Μαρ 670 εχουν οι τουρκοι. Σιγα μην παμε με το δουλεμπορικο..

chris7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ονειρεμένο Ταξίδι
Καναδάς
Βρήκα εισιτήριο με Turkish κ αποσκευή μέσα από Θεσσαλονίκη κάτω από 700...να μη το τσιμπήσω;
Φυσικά και να το τσιμπήσεις, αρκεί να υποσχεθείς ότι θα γράψεις ταξιδιωτική ιστορία. :) :) :) :)

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ονειρεμένο Ταξίδι
New Zealand

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λάος
Ονειρεμένο Ταξίδι
Με βανάκι στη Νορβηγία
Για ταξίδι το Γενάρη σε ταυλανδη, θα κλείσετε τώρα εισιτήρια με scoot - αθηνα- Μπανγκόκ, μονή διαδρομή στα 350 η θα περιμένατε καμία προσφορά, πχ σε black Friday;

fotast

Member
Για ταξίδι το Γενάρη σε ταυλανδη, θα κλείσετε τώρα εισιτήρια με scoot - αθηνα- Μπανγκόκ, μονή διαδρομή στα 350 η θα περιμένατε καμία προσφορά, πχ σε black Friday;
Προσωπικά και για σίγουρα τώρα.

erodios

Member
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού
Κι εγώ προτιμώ να βγάζω νωρίς τα εισιτήρια, αφενός για να έχω πιθανόν καλύτερη τιμή και αφετέρου για να μπορώ έγκαιρα να οριστικοποιήσω τη διαμονή, τις επισκέψεις, κλπ.. Έκλεισα πριν από περίπου 1 μήνα τα εισιτήρια για το ταξίδι μου στην Ταϊλάνδη τον Γενάρη. Για τη μετάβαση Αθήνα-Φραγκφούρτη-Μπανγκόκ έκλεισα με Aegean-Thai, κάνοντας χρήση μιλίων, και για την επιστροφή Πουκέτ-Σιγκαπούρη-Αθήνα με Scoot στις 21/01/2024 (236,19€ χωρίς αποσκευές). Το ρίσκο βέβαια πάντα υπάρχει…

erodios

Member
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού
Αν η τιμή ας πούμε ήταν 400 με Σκουτ 500 με τουρκις ποια θα διάλεγες; Έτσι να κάνουμε ένα γκάλοπ. Δεν έχω ταξιδέψει με τους Ασιάτες να το τονίσω.
Αχ! Τι κάνει ένα κατοσταρικάκι! Αλλά ακόμα κι εγώ που το τσιγκουνεύομαι, ίσως να διάλεγα την Turkish με τέτοια διαφορά. Εξάλλου είναι από τις καλές εταιρείες. Να το παζαρέψουμε όμως. Λίγο σκόντο ακόμα... :cool:;)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.433
Μέλη
38.539
Νεότερο μέλος
DimitraKT

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom