Πορτογαλία Senhora do Mar / Η κυρά της θάλασσας! (Portugal)

bandit650

Member
Μηνύματα
621
Likes
2.848
εμεις το νοεμβριο που μας περασε πηγαμε στο fado na baixa porto.
μου αρεσε. ειχε εκτος απο μουσικη και τραγουδια και τη ιστορια του φαντο.
ειμασταν βεβαια οι περισοτεροι τουριστες αλλα ενας καλος τραγουδιστης θα τραγουδησει το ιδιο οποιας εθνικοτητας και αν ειναι το ακροατηριο.
εναλακτικα στους δωρεαν χαρτες υπαρχουν αλλες 3 επιλογες αλλα δε το εχω προχειρο τωρα.
 

Smaragda53

Member
Μηνύματα
987
Likes
2.075
Επόμενο Ταξίδι
αχ, μακάρι νάξερα!
Ταξίδι-Όνειρο
Πολυνησία
υπέροχη ιστορία, υπέροχες φωτογραφίες, ταξίδεψα μαζί σου!
 

silentscream

Member
Μηνύματα
20
Likes
15
Κάναμε έναν άσχετο κύκλο, περιφερόμασταν άσκοπα, δεν υπήρχε ψυχή να ρωτήσουμε αφού είχαμε απομακρυνθεί από το κέντρο και φυσικά αυτό έφερε νεύρα και στράβωμα. Όταν σε τέτοιες περιπτώσεις η υπόθεση μυρίζει μπαρούτι πραγματικά βράζω γιατί είναι ανθρώπινο να γίνονται λάθη και μπερδέματα και με τρελαίνει όταν ο συνταξιδιώτης μου, δημιουργεί μια αρνητική αύρα και μια άβολη κατάσταση που δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο το ψάξιμο.
Γιάννη καταρχήν σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου να γράψεις με τόσο λεπτομέρεια την διήγηση σου και με τόσο περίτεχνο τρόπο. Προφανώς ήσουν νεότερος τότε, οπότε την επόμενη φορά με την εμπειρία που έχεις δεν θα προγραμματίσεις κάτι τόσο απαιτητικό. Επίσης ναι το αμάξι θα σε έσωζε. Και επίσης πρέπει να αφήνεις χρόνο να κάνεις settle down κάπου, να χωνέψεις που είσαι και γιατί. Οχι μόνο τρέξιμο.
Όσο για τις παρεξηγήσεις, είναι ένας απο τους λόγους που λέω ζόρικα ταξίδια πρέπει να τα κάνεις η μόνος σου ή με κάποιον που τον εμπιστεύεσαι 100% και μπορείτε και οι δυο να προσαρμοστείτε σε αλλαγές και αναποδιές. Βέβαια η Πορτογαλία δεν θεωρείται ζόρικο ταξίδι αλλά αν ο ένας απο τους δυο κουράζεται στις 2 ώρες περπάτημα, υπάρχει ένα θεματάκι. Υπάρχει κούραση και πείνα καμιά φορά που φέρνει νευρικότητα, ενδεχόμενα με αναποδιές του καιρού, ατυχίες άλλες, αλλά όλα αυτά πρέπει να εκτονώνονται. Κάτι άλλο που δεν το έχω κάνει ακόμα είναι το flexibility να κάνει ο καθένας κάποιες ώρες το δικό του πλάνο. Σίγουρα βοηθάει και ακούγεται και δημοκρατικότατο.
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.167
Μηνύματα
882.752
Μέλη
38.880
Νεότερο μέλος
Adamamdia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom