Ethiopian Airlines Stopover Addis Ababa

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
τα έγραψα αναλυτικά πιο πίσω. Από το Βενιζέλος ισχυρίστηκαν ότι δεν έχουν ιδέα για βάουτσερ κλπ ενώ εγώ είχα συνεννοηθεί με την εταιρεία και τους κόλλησα στα μούτρα το σχετικό email. Πάνω από ώρα αργότερα βρήκαν μια προϊσταμένη που είχε ξεχάσει να τους δώσει την εντολή και έγινε η δουλειά μας.
Μου εχει τυχει 3 φορες αν θυμάμαι καλα, να πεταξω χωρις βαουτσερ ενω το δικαιουμουν. Δεν ασχοληθηκα καθολου στο τσεκ ιν, οπως ειπα στην αφιξη στην Αντις πας στο γραφειο της φωτο κ εξυπηρετεισαι αμεσως. Εκει μαλιστα σου αλλαζουν κ το χοτελ αν δεν σου αρεσει/εξυπηρετει αυτο που σου εχουν δωσει στο τσεκ ιν. Δικα τους ειναι τα χοτελ κ κανουν οτι θελουν αμεσα.

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Μου εχει τυχει 3 φορες αν θυμάμαι καλα, να πεταξω χωρις βαουτσερ ενω το δικαιουμουν. Δεν ασχοληθηκα καθολου στο τσεκ ιν, οπως ειπα στην αφιξη στην Αντις πας στο γραφειο της φωτο κ εξυπηρετεισαι αμεσως. Εκει μαλιστα σου αλλαζουν κ το χοτελ αν δεν σου αρεσει/εξυπηρετει αυτο που σου εχουν δωσει στο τσεκ ιν. Δικα τους ειναι τα χοτελ κ κανουν οτι θελουν αμεσα.
Μπορεί. Αλλά είχα κάνει μια συνεννόηση με τα γραφεία στην Αθήνα και επειδή είμαι αγχώδης, προτιμούσα είναι τυπικοί. Τέλος πάντων το κουράσαμε λίγο, πιστεύω να έχει όντως βελτιωθεί η κατάσταση.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.167
Μέλη
39.903
Νεότερο μέλος
nicopap

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom