The official off-topic v4. ®

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Διαβάζοντας το παραπάνω πείστηκα πλέον πως είμαι η κόρη του σατανά.:haha:

North66

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαδέρα - Αζόρες
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Ένα τεστ παρατηρητικότητας, που θα σας εκπλήξει. Χρειάζεται μόνο 10 δευτερόλεπτα και να μην κλέβετε!...

http://www.mixanitouxronou.gr/ena-t...azete-mono-10-defterolepta-ke-na-min-klevete/
Kάποιος που ξέρει άπταιστα αγγλικά, αναγνωρίζει τις λέξεις σαν ιδεογράμματα και όχι φωνολογικά. Όταν διαβάζει την πρόταση ο εγκέφαλός του ψάχνει για ήχους που προφέρονται F και το OF προφέρεται OV και άρα δεν το μετράει. Μάλλον στη μηχανή του χρόνου δεν ξέρουν τόσο καλά αγγλικά.:)

• Like
Reactions: GTS

karfitsa

Member
Kάποιος που ξέρει άπταιστα αγγλικά, αναγνωρίζει τις λέξεις σαν ιδεογράμματα και όχι φωνολογικά. Όταν διαβάζει την πρόταση ο εγκέφαλός του ψάχνει για ήχους που προφέρονται F και το OF προφέρεται OV και άρα δεν το μετράει. Μάλλον στη μηχανή του χρόνου δεν ξέρουν τόσο καλά αγγλικά.:)
Μπορει να ειναι και αυτο που λες.Εγω,θα το εθετα για τον εαυτο μου τουλαχιστον,οτι εχω θεμα αυτοσυγκεντρωσηςΓενικα διαβαζω γρηγορα,αρα μου ξεφευγουν πολλα,οπως αρθρα προθεσεις κλπ....αρα,στο συγκεκριμενο μετρησα 3 και τα αγγλικα μου βρισκονται σε καλο επιπεδο.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.071
Μέλη
39.820
Νεότερο μέλος
Zeta_Sk