GTS
Member
Ristorante MaccheroniΤι ειναι αυτο και που θα το βρουμε; Πρεπει να συμαζαψω τις πληροφοριες που εχω συγκεντρωσει γιατι ειναι σκοπροχωρι....
Μετά τη πάστα, μη χάσετε το φιλέτο....αμάν αμάν...
Ristorante MaccheroniΤι ειναι αυτο και που θα το βρουμε; Πρεπει να συμαζαψω τις πληροφοριες που εχω συγκεντρωσει γιατι ειναι σκοπροχωρι....
Α ναι αυτο ειναι ηδη στις σημειωσεις μου. Ειναι συγκεκριμενο πιατο ε; Θα το τσεκαρω...
Macheroni alla Gricia είναι, tonarelli φρέσκα αν θυμάμαι καλά, με πιπέρι, μπέικον.....άσε!!!!!!!!!!!!!!Α ναι αυτο ειναι ηδη στις σημειωσεις μου. Ειναι συγκεκριμενο πιατο ε; Θα το τσεκαρω...
Όχι δεν αφήνω ... για λέγε, για λέγε ...Macheroni alla Gricia είναι, tonarelli φρέσκα αν θυμάμαι καλά, με πιπέρι, μπέικον.....άσε!!!!!!!!!!!!!!
Ευχαριστώ πολύ!![]()
Εντάξει, πείνασα τώρα..
..Ο Παπανδρέου επιμένει να ζητά ψήφο εμπιστοσύνης......I don' t believe' it....
τα σαλια μουυυυυυ:roll: τι μας κανεις τωραααααα!!! ναι manelaki το φιλετο μην το χασεις! και κοκκινη καυτερη μακαροναδα παντως σουπερ, αλλα η γκριτσια αξεπεραστη![]()
Εντάξει, πείνασα τώρα..
Και μένα, αλλά αυτή τη στιγμή κάπου θα ήθελα να το πετάξω το πιάτο ......με βαριά καρδιά...τα σαλια μουυυυυυ:roll: τι μας κανεις τωραααααα!!! ναι manelaki το φιλετο μην το χασεις! και κοκκινη καυτερη μακαροναδα παντως σουπερ, αλλα η γκριτσια αξεπεραστη![]()
Όοοοοχι....φέρτο δω ρε ιερόσυλε!!! Ρίξε κανά πιάτο πατσά σε αυτόν που θες καλύτερα....Και μένα, αλλά αυτή τη στιγμή κάπου θα ήθελα να το πετάξω το πιάτο ......με βαριά καρδιά...![]()
Οχι αυτό βρήκα μπροστά μου, αυτό θα πετάξω...Όοοοοχι....φέρτο δω ρε ιερόσυλε!!! Ρίξε κανά πιάτο πατσά σε αυτόν που θες καλύτερα....