battered_suitcase
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Χονγκ Κονγκ
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος του κόσμου
Μη χαλάς την τύχη σου, μπορεί να ξημερώσεις υπουργός!Αλλα μου εχει μεινει απωθημενο το ΛΑΟΣ.
--Καμμια σχεση με Αδωνη και Καρατζαφερη.--![]()
Μη χαλάς την τύχη σου, μπορεί να ξημερώσεις υπουργός!Αλλα μου εχει μεινει απωθημενο το ΛΑΟΣ.
ή μπορείς να πας στο Μπαγκλαντες! Μαλακία;Βιετναμ και Καμποτζη εχω παει.
Οχι οτι με χαλαει να ξαναπαω βεβαια.
Αλλα μου εχει μεινει απωθημενο το ΛΑΟΣ.
χαχα τι λες, παιδί μου; λέγεται αστικό λεωφορείο. Συνήθως λεωφορείο, σπανιότερα αστικό.καλα ρε εσεις εκει πανω ακομα και για το λεωφορειο χρησιμοποιειτε διαφορετικη λεξη??
Ακους εκει αστικο !!!!
Μαλακια.ή μπορείς να πας στο Μπαγκλαντες! Μαλακία;
Μαλακια.
Δεν με ψεινει το Μπαγκλαντες,θα προτιμουσα Σρι λανκα η Ινδια.
Ναι ρε, και αυτό που πάει σε άλλα γεωγραφικά διαμερίσματα το λένε υπεραστικό!!!καλα ρε εσεις εκει πανω ακομα και για το λεωφορειο χρησιμοποιειτε διαφορετικη λεξη??
Ακους εκει αστικο !!!!

Γεια σου SPROM ! Eίμαι ΚΑΛΑ !ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΕΝΙΑ?!
Αυτό έχει λογική (δεν είναι σαν τη μπουγάτσα δηλαδή).καλα ρε εσεις εκει πανω ακομα και για το λεωφορειο χρησιμοποιειτε διαφορετικη λεξη??
Ακους εκει αστικο !!!!
Ενα like στην κυρια απο μενα.....Αυτό έχει λογική (δεν είναι σαν τη μπουγάτσα δηλαδή).
Υπάρχουν αρκετά λεωφορεία τα οποία πηγαίνουν εκτός πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης, σε άλλους προορισμούς, αλλά εντός του νομού Θεσσαλονίκης -άρα είναι υπεραστικά. Συνήθως αυτά τα υπεραστικά λεωφορία έχουν αυξημένη τιμολογιακή πολιτική για το τμήμα της υπεραστικής διαδρομής και κανονικό εισιτήριο για το τμήμα που αφορά στο πολεοδομικό συγκρότημα.
Το ανάλογο του υπεραστικού λεωφορείου στην Αθήνα θα ήταν το λεωφορείο που πηγαίνει για παράδειγμα στη Ραφήνα να δούλευε και ως αστικό για το τμήμα εντός των Αθηνών. Να το έπαιρνες από τη Μαυροματαίων και να κατέβαινες στην Κηφισίας πληρώνοντας την τιμή ενός "κανονικού" -αστικού -λεωφορείου.