The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

GTS

Member
Ράφτινγκ μέσα στο καταχείμωνο? Μπππρρρρ, προσοχή σε καμιά πνευμονία που παραμονεύει....ράφτινγκ κάντε σε κανά Μπαλί, σε καμιά Αφρική ή εδώ από άνοιξη και μετά....κρυώνω μόνο που το σκέφτομαι...

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
Ράφτινγκ μέσα στο καταχείμωνο? Μπππρρρρ, προσοχή σε καμιά πνευμονία που παραμονεύει....ράφτινγκ κάντε σε κανά Μπαλί, σε καμιά Αφρική ή εδώ από άνοιξη και μετά....κρυώνω μόνο που το σκέφτομαι...
φαε τη γλωσσα σου γρουσουζη......:xmas_mrgreen:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Εσυ τραβα βαλε κανα θερμομετρο και πες στην κυρα να σου κοψει καμια βεντουζα ...... Ρακος φαινεσαι:xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol:

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
φαε τη γλωσσα σου γρουσουζη......:xmas_mrgreen:
Μη λέτε μεγάλα λόγια στο οφ τόπικ γιατί όλα εισακούγονται και κάποιοι που δήλωσαν ότι δύσκολα αρρωσταίνουν, αρρώστησαν. :xmas_evil:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
βιτσια που χει ο κόσμος!!
αλλοι πάνε σε κείνα τα χειμερινά φέρετρα να βάλουν σανίδες στα πόδια και να κουτρουβαλάνε κατα κάτω...ήμαρτον!!
εμένα μου αρέσει το golf παντως..:xmas_twisted:

manelaki

Member
Μη λέτε μεγάλα λόγια στο οφ τόπικ γιατί όλα εισακούγονται και κάποιοι που δήλωσαν ότι δύσκολα αρρωσταίνουν, αρρώστησαν. :xmas_evil:
:haha::haha::haha: Μα ολοι ομως!!!!!

Παντως εγω εφαγα τα γλυκακια μου απ'τη Μελισσα, μου τσιμπησαν (επιασαν, οπως θελετε πειτε το) βεβαια το κ***ο αλλα ηρθα στα ισια μου! :haha::haha::haha:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
:haha::haha::haha: Μα ολοι ομως!!!!!

Παντως εγω εφαγα τα γλυκακια μου απ'τη Μελισσα, μου τσιμπησαν (επιασαν, οπως θελετε πειτε το) βεβαια το κ***ο αλλα ηρθα στα ισια μου! :haha::haha::haha:
Πσέφτρα :xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol:
Σιγα μην εδωσες 1.5 ευρω για εισητηριο για να πας εκει......:xmas_mrgreen:

manelaki

Member
Πσέφτρα :xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol:
Σιγα μην εδωσες 1.5 ευρω για εισητηριο για να πας εκει......:xmas_mrgreen:
Αφου σου ειπα εχω μηνιαια καρτα!!! :xmas_biggrin:
Εδωσα κατι παραπανω θες να πεις.... 7,50 εγω κι αλλα τοσα ο δικουλης μου (που λεει κι η dim kyr). Συνολο;;;;
Τουλαχιστον ΑΥΤΗ τη φορα με αποζημιωσε!:xmas_cheesygrin:

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
Greek Night σήμερα στην Κρακοβία, πρώτη φορά σαν πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Κρακοβίας :) :)

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Αφου σου ειπα εχω μηνιαια καρτα!!! :xmas_biggrin:
Εδωσα κατι παραπανω θες να πεις.... 7,50 εγω κι αλλα τοσα ο δικουλης μου (που λεει κι η dim kyr). Συνολο;;;;
Τουλαχιστον ΑΥΤΗ τη φορα με αποζημιωσε!:xmas_cheesygrin:
Α ναι ξεχασα οτι εχεις μηνιαια καρτα.....
7,5 ευρω μονο?? Σου εκαναν σκοντο? Τους ειπες οτι εισαι απο μενα??
Το φωτογραφισες αυτο που εφαγες??
Μπαα σου αρεσε κιολας??? Χμμμμ , μην πας να με καλοπιασεις , οχι ,οχι δεν θα τους πω καλα λογια για να σε παρουν στη δουλεια :xmas_lol::xmas_lol:

manelaki

Member
Α ναι ξεχασα οτι εχεις μηνιαια καρτα.....
7,5 ευρω μονο?? Σου εκαναν σκοντο? Τους ειπες οτι εισαι απο μενα??
Το φωτογραφισες αυτο που εφαγες??
Μπαα σου αρεσε κιολας??? Χμμμμ , μην πας να με καλοπιασεις , οχι ,οχι δεν θα τους πω καλα λογια για να σε παρουν στη δουλεια :xmas_lol::xmas_lol:
Μα τι αλλο θα πεις; Πες μου... Λιγουρευτηκα και κατι σοκολατακια με φρουτα του παθους, του δασους δε θυμαμαι αλλα κρατηθηκα....
Αν το φωτογραφισαααα;;;;;; Η τελευταια φορα που εφαγα οποτε να'χω να το θυμαμαι ε;
Ταρτα λεμονιου, προφιτερολ κι αυτα τα στικς με τζιντζερ πηρα (σε εμπιστευτηκα οπως ειδες!)

GTS???????????????? Να δοκιμασεις ταρτα λεμονιου απ'τη Μελισσα. Πραγματικα πολυ καλη, ξινη οπως μ'αρεσει :xmas_cheesygrin:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.409
Μέλη
40.040