The Official OffTopic v7

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

alvadi

Member
Μηνύματα
553
Likes
2.802
Επόμενο Ταξίδι
Μπέργκαμο
Ονειρεμένο Ταξίδι
Μεξικό
Ρε γμτ τόσο δα μικρά παιδάκια και τα βάζουν με τα χεράκια τους να μαζεύουν μέσα από το χώμα αυτό το ορυκτό για να βαφόμαστε εμείς και να λάμπουμε; 10 παιδιά τον μήνα πεθαίνουν για να μαζεψουν αυτο το ορυκτό.

https://paramano.gr/mica-children-labor/
 

alvadi

Member
Μηνύματα
553
Likes
2.802
Επόμενο Ταξίδι
Μπέργκαμο
Ονειρεμένο Ταξίδι
Μεξικό
Το Σάββατο το βράδυ μετά την travelstories συναντηση που ευχαριστήθηκα αλλά δεν πρόλαβα να χαρώ πολύ, βρέθηκα στο Παιδων Αγλαια Κυριακου για ένα θέμα με το γιο μου. Στο διάστημα που κάτσαμε μεχρι να εξεταστεί το παιδί και να πάρουμε τις απαντήσεις από τις εξετάσεις (πήγαμε περίπου στις 12:00 τα μεσανυχτα και φύγαμε στις 05:00 το πρωί) περασαν 4 περιστατικά 15χρονων παιδιών που ειχαν πιει αλκοόλ. Το μεγάλο σοκ και την φρίκη την έφαγα οταν έφεραν ενα 15χρονο παληκαρακι που ήταν σε κωμματώδη κατάσταση και δεν επικοινωνουσε καθολου. Βεβαια η γιατρος ειπε οτι δεν είχε πιει μονο αλκοολ. Το να φωνάζουν συνέχεια το ονομα του, να έχουν πεσει ολοι οι γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό από πάνω του, ο πατέρας του να φωνάζει, η αγωνία να ξυπνησει, πραγματικά με αρρώστησε. Τελικά το παιδί ευτυχώς συνήλθε.

Σας παραθετω ένα άρθρο για ενημέρωση. Οταν μιλάμε στα παιδιά μας δεν μας ακούν πάντα, ουτε μπορούν να αντιληφθουν τον κινδυνο αλλά λέγε λέγε από τα 10 θα κρατήσουν τα 2 .

https://www.iatropedia.gr/diatrofi/alkool-giati-den-prepei-na-pinoun-oi-efivoi/121320/
 

tsampi90

Member
Μηνύματα
331
Likes
1.748
Η προηγούμενη ανάρτηση μου έφερε στο μυαλό μια ιστορία που ίσως έχετε ακούσει.
Μερικούς μήνες πριν ο Νίκος και η Ανθή διασκέδαζαν γεμάτοι ευτυχία στο γαμήλιο γλέντι τους. Λίγο το αλκοόλ ,λίγο ο ενθουσιασμός της μερας,ο γαμπρός θέλησε να ρίξει μια βουτιά στην πισίνα που υπήρχε στον χώρο της δεξίωσης... Το αποτέλεσμα... Τετραπληγια.. Εδώ και κάποιες εβδομάδες αποφάσισαν να μοιραστούν κάποια στιγμιότυπα απο την καθημερινότητα τους. Με αισιοδοξία και πολλή αγάπη μοιράζονται μαζί μας τον αγώνα τους και δίνουν ελπίδα σε ανθρώπους που βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση.
Αν καταφέρουμε να ενημερώσουμε από μικρή ηλικία τα παιδιά για την ορθή κατανάλωση αλκοόλ ,τότε θα καταφέρουμε να μειώσουμε και τα ποσοστά των ατυχημάτων στην χώρα μας. Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος,λενε...

 
Last edited:

North66

Member
Μηνύματα
4.298
Likes
5.032
Ονειρεμένο Ταξίδι
Γροιλανδία
Κέντρο γιόγκα στην ιδιόκτητη Αργυρόνησο νότια της Μαγνησίας.
 
Last edited:

fenia42

Member
Μηνύματα
3.854
Likes
14.088
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ονειρεμένο Ταξίδι
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Ο φίλος μου ο Καμίλ ταξιδεύει όλο τον κόσμο πάνω σε τέσσερις ρόδες. Τον έχω κάνει χρυσό να βγει στο φόρουμ να γράψει για τις προκλήσεις που συναντά ένας ανάπηρος ταξιδιώτης. Θα το κάνει κάποια στιγμή πιστεύω. Οσοι θέλουν να τον γνωρίσουν μπορούν να δουν το ακόλουθο βίντεο.

Μακάρι να είχαμε όλοι το χιούμορ του, τη δύναμή του και την τόλμη του.
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.114
Μηνύματα
880.827
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom