The Official OffTopic v7

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

panpan

Member
Μηνύματα
6.865
Likes
26.632
Last edited:

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.674
Likes
16.382
Έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια στην ΕΕ η οποία εχω ξαναπει πολλές φορές δεν λειτουργεί σαν ένωση αλλά σαν οικονομικο κονσόρτσιουμ .. Δεν της βγηκαν οι παραγγελίες επειδή φταιγαν και οι φαρμακευτικές (να το πουμε και αυτό) και υπάρχουν εν γενει καθυστερησεις απαραδεκτες και οπως λέει και ο @panpan γιατί δεν έκανε άνοιγμα προς Ρωσία και Κίνα (πολιτική σε θέματα υγείας; )..
Μετα γιατί η κάθε χώρα πρεπει να δωσει το οκ για τα εμβόλια και οχι η ΕΕ ένωση για όλα τα μέλη της;;; .. και κάποιες χώρες έχουν διαφορετικά όρια ηλικίας για Astra zeneca .. Πιστευω ότι σε θεματα υγειας επρεπε να υπάρχει ενιαια πολιτική γιατί δημιουργούνται conflicts και δινουν τροφή σε συνομωσιολόγους και δύσπιστους..
 

panpan

Member
Μηνύματα
6.865
Likes
26.632
Η Αυστρία θα συνεργασθεί με την Δανία και το Ισραήλ στην παραγωγή δεύτερης γενιάς εμβολίων κατά των μεταλλάξεων του κορωνοϊού.
Αν και επί της αρχής ο Σεμπάστιαν Κουρτς πιστεύει ότι η απόφαση για τον εφοδιασμό της Ευρωπαϊκής Ενωσης με εμβόλια για λογαριασμό των χωρών μελών ήταν σωστή, θεωρεί όμως ότι ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων υπήρξε βραδύς στην έγκριση εμβολίων, ενώ επικρίνει τις καθυστερήσεις τροφοδοσίας από τις φαρμακευτικές εταιρείες.
Την περασμένη εβδομάδα, το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν και ο αυστριακός καγκελάριος συζήτησαν την δυνατότητα εφοδιασμού της Αυστρίας με το ρωσικό εμβόλιο Sputnik V, καθώς και το ενδεχόμενο της από κοινού παραγωγής του.

Κορωνοϊός: Συνεργασία Αυστρίας και Δανίας με το Ισραήλ για παραγωγή εμβολίων δεύτερης γενιάς
 

orestcrete

Member
Μηνύματα
2.594
Likes
9.771
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ονειρεμένο Ταξίδι
New Zealand
Σερβία εκτός ΕΕ, χρησιμοποιεί ρωσικό, κινεζικό, Astra Zeneca και Pfizer, οι διαδικτυακές πλατφόρμες είναι ανοιχτές για άτομα άνω των 18 ετών χωρίς ηλικιακό όριο. Σήμερα δώρισαν 5000 έμβολια στους γείτονες Βόσνιους και πριν κανα μήνα είχαν δώσει άλλα 5000 στους Βορειομακεδόνες.

Former enemy Serbia donates COVID-19 vaccines to Bosnia's Muslims, Croats

Μετά το Μάη του 2020, δεν έκλεισαν καθόλου την χώρα ακόμα και όταν έφτασαν τα 8000 κρούσματα την μέρα.
 

North66

Member
Μηνύματα
4.298
Likes
5.032
Ονειρεμένο Ταξίδι
Γροιλανδία
Πώς θα είναι η ζωή μας όταν θα έχει εμβολιαστεί το 95% του γενικού πληθυσμού;

Κορωνοϊός: Το πρώτο νησί που έγινε covid free στην Ευρώπη είναι ελληνικό! | Star.gr
Μπορεί να έχει εμβολιαστεί το 95% των κατοίκων ωστόσο δεν υπάρχει κανένας εφησυχασμός σ’ ό,τι αφορά στα μέτρα προστασίας. Η μάσκα είναι απαραίτητη.
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.355
Likes
9.276
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Πώς θα είναι η ζωή μας όταν θα έχει εμβολιαστεί το 95% του γενικού πληθυσμού;
Ρωτα τι εκαναν παλια. Η ανθρωποτητα αντιμετωπιζει πανδημια που δεν ξερει τι να κανει ακριβως ουτε εχει στοιχεια ακομα κ κανουμε ερωτησεις επιπεδου Δημοτικου? No offence please αλλα ο λαικισμος εχει κ τα ορια του.
Προχωρωντας θα δουμε. Προς το παρον προεχει η ζωη κ σε ενα νησι μακρινο χωρις μεθ κ χωρις πολλα βασικα η προφυλαξη ειναι η καλυτερη λυση.
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.810
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom