The Official OffTopic v7

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Μηνύματα
2.487
Likes
3.191
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΙΑΠΩΝΙΑ
Για τα υπόλοιπα που λες για τους νοσηλευτές και γιατρούς, αν οι ίδιοι δεν εμπιστεύονται τους συναδέλφους τους και αν δεν είναι έτοιμοι να πάρουν κάποιο ρίσκο προκειμένου να σώσουν ζωές ασθενών τους το καλύτερο είναι μόνοι τους να αλλάξουν επάγγελμα, δεν υπάρχει καμιά δουλειά στον κόσμο χωρίς ρίσκο
Ρίσκα παίρνουν και μάλιστα πολλά!και μόνο το γεγονός ότι δουλεύουν στα νοσοκομεία με τις συνθήκες τις σημερινές(επιστράτευση ιδιωτών έχει εξαγγελθεί προκειμένου να τους ανακουφίσουν ...)είναι ρίσκο ακόμα και γι αυτούς,πόσοι υγειονομικοί έχουν πεθάνει από τον κορωνοιό;;
το "σώζουν ζωές των ασθενών τους"εσύ το εξισώσεις αυτόματα με τον εμβολιασμό η μή των γιατρών,
ε όχι λυπάμαι αλλά το σώζω ζωή είναι πολλά παραπάνω...το να κουτουλάω από τη νύστα γιατί έχω να κοιμηθώ από την προηγούμενη νύχτα και να με καλούν για να κάνω καρδιοανάταξη γιατί κάποιος πεθαίνει και πρέπει να ανεβάσω την αδρεναλίνη μου για να ανταπεξελθω !που να την βρώ,?εκεί σώζω ζωή
το να καλούμαι να αποφασίσω ποιόν και με ποιά σειρά θα βάλω ασθενή από τους 3,4 που έχω στον απλό θάλαμο και χρειάζονται ΟΛΟΙ εντατική αλλά προς το παρόν άδειασε ΕΝΑ μονο κρεββάτι εκεί σωζω ζωή
το να τελειώνει το ωράριο μου στισ 3 αλλά να κάθομαι μέχρι τις 5,6 γιατί ο δικός μου ασθενής επιδεινώθηκε και δεν θέλω να τον αφήσω στον εφημερεύοντα εκεί σωζω ζωή

και πολλά παραπάνω
δεν είναι λοιπόν μόνο το εμβόλιο...
 

paefstra

Member
Μηνύματα
12.921
Likes
40.749
Το οτι ανοιγουν τα νυχαδικα οπως πριν τα Χριστουγεννα ως προσχημα για να ανοιξουν οι Εκκλησιες και μετα να πεφτουν οι πατερ απο τον ιο σαν τα κοτοπουλα, το εχουμε ξαναδει. Ε ας το ξαναδουμε αλλη μια να το εμπεδωσουμε.
 
Μηνύματα
2.487
Likes
3.191
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΙΑΠΩΝΙΑ
Μα αυτό νομίζω έχει ήδη απαντηθεί. Ο άνθρωπος που πρωτοξεκίνησε την έρευνα για τα mrna εμβόλια, ο Wolff, ήταν τα 90'ς. Δηλαδή υπάρχει background 30 και πλέον ετών. Δεν κάθησαν μια μέρα και φτιάξανε ένα εμβόλιο, προφανώς δεν κατασκευάζονται έτσι εύκολα τα εμβόλια. Υπήρχε, ευτυχώς, πολύ μεγάλη προεργασία.
Οι πιο ειδικοί ας με διαφωτίσουν μη τυχόν και λέω κοτσάνες βέβαια.
ε ο απλός ο κόσμος δεν το ξέρει αυτό,οι περισσότεροι εκεί κολλάνε

και το ότι ναι μεν η τεχνογνωσία να μεν ήταν γνωστή αλλά ο χρόνος ήταν επαρκής για να γίνουν οι μελέτες;;η πληθυσμιακή ομάδα όπου έγιναν οι δοκιμές ήταν επαρκής σε τόσο μικρό χρονικο διάστημα?
 
Last edited:

panpan

Member
Μηνύματα
6.865
Likes
26.630
Νέα έκρηξη κρουσμάτων περιμένουν οι ειδικοί - Τι λένε για την άρση του ασφυκτικού lockdown | in.gr
Νέα στρατηγική για να σταματήσει η ενδοοικογενειακή διασπορά
Επομένως οι ειδικοί θέλουν να αλλάξουν εντελώς την στρατηγική τους και ουσιαστικά να βγάλουν έξω τους πολίτες από τα σπίτια τους, αναγνωρίζοντας παράλληλα πόσο έχουν κουραστεί από τα μέτρα.

Στόχος είναι οι πολίτες να μην μαζεύονται συνεχώς στα σπίτια τους και να μεταδίδουν τον ιό, αλλά να κυκλοφορούν περισσότερο έξω, όπου είναι πιο δύσκολο κάποιος να κολλήσει.
Εδώ πάντως άλλα λένε.
Δεν λένε για νυχάδικα και παγωτατζήδες.
 

Nikos86

Member
Μηνύματα
546
Likes
4.000
Ονειρεμένο Ταξίδι
Στον χρονο!
Δηλαδή αν δεν τηρώ τα μέτρα και κολλήσω τον κορωνοϊό θα φταίει το lockdown, η επιτροπή των ειδικών, η κυβέρνηση και η άτιμη κοινωνία???
Ποιο μετρο δεν τηρησες. Πες μου να σου πω. Αν το κολλησες σε παρτουζα ή φιλιοσουν με οποιον βρεις στον δρομο οχι. Αν στριμωχτηκες στην ουρα του σουπερμαρκετ στις 7 γιατι ανθρωπινα ξεχασες να παρεις γαλα, αβγα ή αλευρι ε οσο να ειναι εχει ευθυνη η κυβερνηση. Ας τα αφηνε ολη την μερα ανοιχτα. Και τελος παντων δεν εχει νοημα να μπουμε σε τετοιες λεπτομερειες ή να μετρησουμε ποσα παρτυ γινονται. Οι παλινωδιες τους ειναι πολλες. Ειναι ανεκδιηγητοι, την μια ετρεχε ο ανεμελος στην Παρνηθα και μετα εβγαιναν τα στελεχη του σε εκπομπες και ελεγαν μετα απο ερωτησεις των δημοσιογραφων για το 'αν ειναι δικαιο ο πρωθυπουργος να πηγαινει Παρνηθα και οι πολιτες να καθονται σπιτι' και απαντουσαν οτι 'οποιος θελει να παιρνει το αμαξι του και να πηγαινει μια βολτα μπορει' και μετα ελεγαν 'εμεις πηραμε μετρα ο κοσμος φταιει που δεν κρατα τα μετρα'. Δηλωνουν οτι θελουν αναλογα με την επιδιωξη, λενε πως εχουν τοσες (παραπανω) κλινες οταν προκειται να υποδεχτουν τον τουρισμο και τοσες (λιγοτερες) οταν ειναι να τρομοκρατησουν τον κοσμο. Δεν τους πιστευει πια κανενας. Ριξανε το μπαλακι στο κοσμο γιατι ηταν ανικανοι, το ιδιο εκανε και ο προηγουμενος με το δημοψηφισμα για να γλιτωσει την φραξια του Λαφαζανη που δεν θα ψηφιζε, φορτωσε το μπαλακι στον κοσμο (μην νομιζεις οτι τα βλεπω κομματικα, γι' αυτο το λεω αυτο το ασχετο). Κανενας προγραμματισμος, παλινωδιες, προσληψη αστυνομικων αντι γιατρων, καμια επενδυση σε ΜΕΘ και γενικοτερο νοσοκομειακο εξοπλισμο αλλα μοιρασμα χρηματων στα καναλια για να τον λιβανιζουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ και αλλα πολλα. Καμμια προβλεψη για το αν μπορουν να ακολουθηθουν τοσα πολλα μετρα απο την κρισιμη πλειοψηφια για τοσο μεγαλο διαστημα ουτε για το αν ο κοσμος μαζευεται σε σπιτια, αποθηκες και κλειστους χωρους γενικοτερα αντι για πλατειες και πως μπορει αυτο να ειναι χειροτερο απο επιδημιολογικης αποψης. Ακομα και αν υποθεσουμε πως ο κοσμος εχει ευθυνη που εκανε παρτυ ας μην ειχαν απαγορευση κυκλοφοριας κι ας αφηναν τον κοσμο να μαζευεται σε πλατειες και σε ανοιχτους χωρους ή ας ανοιγαν την εστιαση αλλα να τους επιτρεποταν να δεχονται πελατες μονο σε εξωτερικους χωρους, καλυτερα θα ηταν απο το να μαζευονται σε σπιτια. Κλειστα τα μαγαζια για 4 μηνες, χρονο ρεκορ παγκοσμιως και παραλληλα αναποτελεσματικο λοκνταουν, Ε οχι δεν φταιω εγω, που θα φαμε πολυ χειροτερο μνημονιο απο την Πορτογαλια που εχει κλεισει τα μαγαζια ενα μηνα ενω εμεις τεσσερεις, και τα κρουσματα ειναι πανω απο 3000 την ημερα, η κυβερνηση φταιει.
 
Last edited:

panpan

Member
Μηνύματα
6.865
Likes
26.630
Μαρίνα Πατούλη: «Ο γάμος μας περνάει κρίση – Βιώνω ένα βαθύτατο πένθος»
Ο Γιώργος και η Μαρίνα Πατούλη μετρούν 35 χρόνια ενός ευτυχισμένου γάμου. Τις τελευταίες ώρες, κάνουν το γύρο του διαδικτύου δημοσιεύματα που θέλουν το γνωστό ζευγάρι να παίρνει διαζύγιο, ρίχνοντας έτσι τίτλους τέλους στην κοινή πορεία του.
Άντε τώρα εγώ να κοιμηθώ. Ζω ένα δράμα.
 

Borealis

Member
Μηνύματα
3.817
Likes
7.699
Το οτι ανοιγουν τα νυχαδικα οπως πριν τα Χριστουγεννα ως προσχημα για να ανοιξουν οι Εκκλησιες και μετα να πεφτουν οι πατερ απο τον ιο σαν τα κοτοπουλα, το εχουμε ξαναδει. Ε ας το ξαναδουμε αλλη μια να το εμπεδωσουμε.
Τα μισά πατριαρχεία και οι μισές μητροπόλεις ακέφαλες έμειναν όμως ο ανταγωνισμός ακόμα είναι πολύ μεγάλος και έχουν ρίξει τις ελπίδες τους στον κόβιν....ε στο Θεό ήθελα να πω
 

panpan

Member
Μηνύματα
6.865
Likes
26.630
To επόμενο είναι να κλειστούμε όλοι σε μια ντουλάπα. Μεγάλο τρολ ο καθηγητής!
Τώρα που είπες ντουλάπα, τι θυμήθηκα.
Είχε κλειστεί ο γάτος στην ντουλάπα και τον έψαχνα δυο ώρες. Γατάκι ο καθηγητής.
Εγώ πιο μεγάλο τρολ.
 

Nikos86

Member
Μηνύματα
546
Likes
4.000
Ονειρεμένο Ταξίδι
Στον χρονο!
To επόμενο είναι να κλειστούμε όλοι σε μια ντουλάπα. Μεγάλο τρολ ο καθηγητής!
Και οχι μονο, θα σου κουνανε και το δαχτυλο οτι εσυ φταις που δεν εκλεισες καλα την πορτα της ντουλαπας. Η απολυτη παρανοια.
 

poised

Member
Μηνύματα
858
Likes
6.310
δεν αναρωτιέστε από την στιγμή που ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό,δεν καταλαβαίνω γιατί να μην έχουν το δικαίωμα να μην το κάνουν;;
Μου φέρνει στο μυαλό την συζήτηση γύρω από το "ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό".

Φαντάζομαι ότι δουλεύετε σε νοσοκομείο από τα λεγόμενά σας. Αύριο σημαίνει ότι με την πρόσληψη ζητήθηκε ακτινογραφία θώρακα και κάποιες άλλες εξετάσεις που συνιστούν ιατρική πράξη.

Τώρα αν κάποιος φοβάται ας πούμε "την ραδιενέργεια" από το ακτινολογικό και δε θέλει να κάνει την ακτινογραφία, κάνεις δεν θα τον υποχρεώσει να την κάνει με το ζόρι, αλλά κανείς δεν μπορεί να υποχρεώσει και τον εργοδότη (το κράτος) να τον προσλάβει καθώς τίθεται θέμα δημόσιας υγείας.

Με το ίδιο ακριβώς σκεπτικό πιστεύω ότι θα μπορούσε να στηριχθεί ώστε να απολύσει κάποιον που δεν δέχεται να κάνει κάποια ιατρική πράξη που κρίνεται αναγκαία. Όχι εκδικητικά.
 

Borealis

Member
Μηνύματα
3.817
Likes
7.699
Eπίσης με την ίδια ευκολία στα πλαίσια της ατομικής ελευθερίας της βούλησης γίνεται κατανοητό να τίθεται επικεφαλής ενός κέντρου αιμοδοσίας ένας αρνητής των μεταγγίσεων αίματος ή σε ένα κέντρο υγείας στο Δενδροπόταμο ή στο Ζεφύρι ένας φυλετιστής.
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.108
Μηνύματα
880.512
Μέλη
38.836
Νεότερο μέλος
ipagou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom