The Official OffTopic v7

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

orestcrete

Member
Μηνύματα
2.604
Likes
9.841
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Πολιτικοί και αθλητές εκτός από εμβολιασμενοι τυγχάνουν εξαίρεσης για την εύρυθμη λειτουργία το κράτους αλλιώς η χώρα δε θα εκπροσωπούσαν πολιτικά, ούτε Αθλητικά. Ειδικά οι αθλητές πρέπει να είναι και οι πολίτες με τα περισσότερα τεστ παγκοσμίως αφού ακόμη και μετά τον εμβολιασμό τους υπόκεινται σε ελέγχους κάθε 2 μέρες.

Επίσης, πολίτης που ταξιδεύει στο εξωτερικό δεν επιτρέπεται να σουλατσάρει ανά τη χώρα, γη ανέφερα παράδειγμα γνωστού μου που έφαγε πρόστιμο επειδή δεν πήρε το πρώτο τραίνο από Αθήνα προς τον τόπο κατοικίας του, όσοι δε πάνε απο/προς εξωτερικό υποχρεωτικά έχουν και αρνητικό PCR, κοινώς η πιθανότητα μόλυνσης είναι πάρα πολύ χαμηλή.

Τα περί πλέμπας και πλούσια που ταξιδευουν δεν τα κατάλαβα για να ειμαι ειλικρινής, για να πληρώσει κανείς 5 ευρώ στη Volotea ή 44 για να πετάξει στη Μόσχα μάλλον δε χρειάζεται να είναι και ο Ιβάν Σαββίδης . Όποιος θέλει να ταξιδέψει μπορεί, ακολουθώντας τους κανόνες.
Ας μας έδιναν λοιπόν και σε εμάς την δυνατότητα να τεσταριζόμασταν (και με δικά μας έξοδα) κάθε 2 ή 3 μέρες και όχι να μας έβαζαν σε υποχρεωτική καραντίνα 7 ημέρων χωρίς άλλη επιλογή.

Το που σουλατσάρει ο πολιτικός και ο κάθε πολιτικός ή ο κάθε αθλητής το ξέρει μόνο αυτός, όπως αντίστοιχα και ένας τουρίστας, καμία διάκριση σε αυτό.

"όσοι δε πάνε απο/προς εξωτερικό υποχρεωτικά έχουν και αρνητικό PCR, κοινώς η πιθανότητα μόλυνσης είναι πάρα πολύ χαμηλή."

Γιατί εμείς για να βγούμε στο εξωτερικό ή να μπούμε στο εσωτερικό δεν το κάνουμε με αρνητικό PCR??

Για περί πλέμπας και πλουσία, απαντάς σε λάθος μήνυμα...
 
Last edited:

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.658
Likes
50.480
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ας μας έδιναν λοιπόν και σε εμάς την δυνατότητα να τεσταριζόμασταν (και με δικά μας έξοδα) κάθε 2 ή 3 μέρες και όχι να μας έβαζαν σε υποχρεωτική καραντίνα 7 ημέρων χωρίς άλλη επιλογή.
O κίνδυνος διασποράς από κάποιον που έχει πρόσφατο αρνητικό τεστ είναι μικρός, αλλά είναι υπαρκτός. Αν έδιναν τη δυνατότητα που λες σε όλο τον πληθυσμό θα είχες αυτόν τον μικρό αλλά υπαρκτό κίνδυνο πολλαπλασιασμένο επί 11 εκατομμύρια, το οποίο είναι στατιστική τραγωδία. Οπότε η δυνατότητα συνεχούς μετακίνησης δίνεται σε αυτούς των οποίων η μετακίνηση είναι απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία του κράτους, για την εκπροσώπηση της χώρας σε διεθνή γεγονότα κλπ.

Το που σουλατσάρει ο πολιτικός και ο κάθε πολιτικός ή ο κάθε αθλητής το ξέρει μόνο αυτός, όπως αντίστοιχα και ένας τουρίστας, καμία διάκριση σε αυτό
.
Πολύ σωστά.
"όσοι δε πάνε απο/προς εξωτερικό υποχρεωτικά έχουν και αρνητικό PCR, κοινώς η πιθανότητα μόλυνσης είναι πάρα πολύ χαμηλή."

Γιατί εμείς για να βγούμε στο εξωτερικό ή να μπούμε στο εσωτερικό δεν το κάνουμε με αρνητικό PCR??
Πολύ σωστά, γι αυτό και μας δίνεται η δυνατότητα μετάβασης στο σπίτι μας. Όχι να σουλατσάρουμε αέναα, για τους λόγους που ανέφερα πιο πάνω. Ακριβώς επειδή ο κίνδυνος διασποράς από την υποομάδα που επιστρέφει ή πηγαίνει σε ταξίδι είναι μικρός στη μια και μοναδική μετακίνηση από το αεροδρόμιο στο σπίτι (και μάλιστα εισερχόμενοι από πύλη εισόδου όπου υπάρχει σε μεγάλο βαθμό και δεύτερος έλεγχος με rapid και δύναται να ελεγχθεί σε ένα σημείο ελέγχου και το αν είχαν κάνει και PCR), δεν έχει νόημα το επιχείρημα "από ταξίδι δεν κολλάει, στην πλατεία κολλάει". Ούτε ο όγκος είναι ίδιος , ούτε ο κίνδυνος διασποράς, ούτε η δυνατότητα ελέγχου, ούτε η δικλείδα του rapid.

Για περί πλέμπας και πλουσία, απαντάς σε λάθος μήνυμα...
Δεν είναι όλο το μήνυμ;a moy απάντηση στο δικό σου, μόνο η παράγραφος που έπεται του quote.
 

North66

Member
Μηνύματα
4.303
Likes
5.038
Επόμενο Ταξίδι
Γεωργία
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Αν έδιναν τη δυνατότητα που λες σε όλο τον πληθυσμό θα είχες αυτόν τον μικρό αλλά υπαρκτό κίνδυνο πολλαπλασιασμένο επί 11 εκατομμύρια, το οποίο είναι στατιστική τραγωδία. Οπότε η δυνατότητα συνεχούς μετακίνησης δίνεται σε αυτούς των οποίων η μετακίνηση είναι απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία του κράτους, για την εκπροσώπηση της χώρας σε διεθνή γεγονότα κλπ.
Η δυνατότητα μετακίνησης δίνεται καταχρηστικά στους Ελόι γιατί είναι λιγότεροι και γιατί μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Οι Μόρλοκ περιμένουν το άνοιγμα των διαδημοτικών για να πάνε στη Λούτσα. Επίσης, αφού υποστηρίζεις με τόση θέρμη αυτή την άδικη και παράλογη κατάσταση, θυμήσου τι μας είχαν πει στην αρχή: ότι και ένα κρούσμα φτάνει για να εξαπλώσει τον ιό.

Y.Γ. Η εύρυθμη λειτουργία και η συνέχεια του ελληνικού κράτους εξαρτάται απ' το αν θα φιλοξενήσουμε Ονδουριανούς ποδοσφαιριστές για φιλικό; Ευτυχώς κάποιοι έχουμε λίγο περισσότερο μυαλό για να διακρίνουμε την κοροϊδία και την υποκρισία. Ας βγούνε οι "γιατροί" και "ειδικοί-καραντινολόγοι" του φόρουμ να μας δικαιολογήσουν πώς επιτρέπονται ποδοσφαιρικά φιλικά με παίκτες χωρών από άλλη ήπειρο εν μέσω φονικής πανδημίας, όταν οι πολίτες για να βγουν απ' το σπίτι τους χρειάζονται sms και υπόκεινται σε εξοντωτικά πρόστιμα αν δεν τηρούν τους κανόνες.
 
Last edited:

Nikos86

Member
Μηνύματα
547
Likes
4.011
Ταξίδι-Όνειρο
Στον χρονο!
Κολλησε το μυαλο μου, προσπαθω να θυμηθω ποιος ειχε γραψει εδω στο φορουμ περσι οτι "οι φτωχοι θα ειναι ευτυχεις που θα πεθανουν απο κορωνοιο γιατι ουσιαστικα δεν ζουν. Ο θανατος τους θα ειναι λυτρωση σπο τη δυστυχια της φτωχειας". Υπαρχει και ο μηχανισμος να προβαλλει καποιος τη δικη του χαρα για τον θανατο των αλλων σε επιθυμια για τη λυτρωση απο τη ζωη και τα δεινα της.
Επειδη νομιζω καταλαβα σε ποιον αναφερεσαι, ουτε ετσι το ειπε ουτε ετσι το εννοουσε τον αδικεις, αλλα τεσπα.
 
Last edited:

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.658
Likes
50.480
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Η δυνατότητα μετακίνησης δίνεται καταχρηστικά στους Ελόι γιατί είναι λιγότεροι και γιατί μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Οι Μόρλοκ περιμένουν το άνοιγμα των διαδημοτικών για να πάνε στη Λούτσα.
Δεν τους ξέρω τους κυρίους.
Επίσης, αφού υποστηρίζεις με τόση θέρμη αυτή την άδικη και παράλογη κατάσταση, θυμήσου τι μας είχαν πει στην αρχή: ότι και ένα κρούσμα φτάνει για να εξαπλώσει τον ιό.
Ναι, αλλά κάνει λιγότερη ζημιά από ένα εκατομμύριο κρούσματα.

Y.Γ. Η εύρυθμη λειτουργία και η συνέχεια του ελληνικού κράτους εξαρτάται απ' το αν θα φιλοξενήσουμε Ονδουριανούς ποδοσφαιριστές για φιλικό;
Η εύρυθμη συμμετοχή της χώρας σε διάφορα διεθνή αθλητικά γεγονότα εξαρτάται από τη συμμετοχή σε αυτά και αλλοδαπών αθλητών, ναι, όπως κάνουν όλες οι χώρες του πλανήτη. Μπορούμε να κάνουμε και τον παρία βέβαια, να αποσύρουμε τις ομάδες μας από την Ευρωλίγκα, να απαγορεύσουμε στον Αντετοκούμπο να έρθει στην Εθνική, να μην παίζουμε φιλικά, να μην πηγαίνουμε σε τουρνουά, να βάζουμε τους εμβολιασμένους και τσεκαρισμένους αθλητές σε 7ήμερη καραντίνα ώστε να τους καταστρέψουμε τη χρονιά, μπορούμε να εκδικηθούμε όλους όσους κάνουν πράγματα που εμείς δεν μπορούμε, νομίζω θα γίνουμε καλύτεροι και ως άνθρωποι και ως έθνος έτσι, ζήτω η κατσίκα του γείτονα.
Ευτυχώς κάποιοι έχουμε λίγο περισσότερο μυαλό για να διακρίνουμε την κοροϊδία και την υποκρισία. Ας βγούνε οι "γιατροί" και "ειδικοί-καραντινολόγοι" του φόρουμ να μας δικαιολογήσουν πώς επιτρέπονται ποδοσφαιρικά φιλικά με παίκτες χωρών από άλλη ήπειρο εν μέσω φονικής πανδημίας
Είναι εμβολιασμένοι, είναι καρα-ελεγμένοι, είναι αθλητές κι υπάγονται στις εξαιρέσεις που έχουν υπογράψει όλα τα κράτη του κόσμου.

όταν οι πολίτες για να βγουν απ' το σπίτι τους χρειάζονται sms και υπόκεινται σε εξοντωτικά πρόστιμα αν δεν τηρούν τους κανόνες.
Αυτοί δεν είναι εμβολιασμένοι (όχι όλοι ακόμη), δεν είναι καρα-ελεγμένοι (και τα εκατομμύρια του αριθμού τους καθιστούν δυσκολότερο τον έλεγχο), δεν υπάγονται στις εξαιρέσεις που έχουν υπογράψει όλα τα κράτη του κόσμου. Απλό είναι.

Εν μέσω πανδημίας που καθόμαστε στο σπίτι και δεν έχουμε και πολλά να κάνουμε, το να βλέπουμε αθλητισμό είναι από τα λίγα που έχουν μείνει να δίνουν μια αίσθηση κανονικότητας. Τα αθλητικά γεγονότα διεξάγονται με αυστηρότατα μέτρα (κάπως έτσι θα γίνονυ και οι ΟΑ). Εσύ προτείνεις να στερηθπύ,ε ακόμη κι αυτή τη μικρή απόλαυση με τη λογική "εγώ δεν μπορώ να βγω από το σπίτι, να κάτσει σπίτι του κι ο Σπανούλης, θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε" ή επειδή πραγματικά πιστεύεις πως η πανδημία θα σημειώσει έκρηξη αν πάει ο (εμβολιασμένος πια) Ολυμπιακός να παίξει πχ στο Τελ Αβίβ ή τη Λιόν;
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.005
Likes
40.908
Επειδη νομιζω καταλαβα σε ποιον αναφερεσαι, ουτε ετσι το ειπε ουτε ετσι το εννοουσε
Ε, μην το συνεχισουμε και τον ξαναδουμε μπροστα μας να προσπαθει να μπουρδουκλωσει τι ειπε αφου το ειπε. Τελος οφ τοπικ στο οφ τοπικ.
 

North66

Member
Μηνύματα
4.303
Likes
5.038
Επόμενο Ταξίδι
Γεωργία
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Eίναι εμβολιασμένοι, είναι καρα-ελεγμένοι, είναι αθλητές κι υπάγονται στις εξαιρέσεις που έχουν υπογράψει όλα τα κράτη του κόσμου.
Ήταν εμβολιασμένος ο Ονδουριανός ποδοσφαιριστής που βρέθηκε θετικός στον ιό; Δεν τον πιάσανε οι δόσεις του εμβολίου; Ή απλά μας παρουσιάζεις εν αγνοία σου το παραμυθάκι των δήθεν εμβολιασμένων αθλητών, πολιτικών και επιχειρηματιών ώστε να δικαιολογήσεις την αυθαίρετη και χωρίς καραντίνα μετακίνησή τους από ήπειρο σε ήπειρο, γεγονός αντίστοιχης κοροϊδίας με το συνωστισμό παρουσιαστών και εργαζομένων στα τηλεοπτικά πλατό χωρίς μάσκες με μόνο μέσο προφύλαξης ένα αρνητικό τεστ;

Εθνική Ονδούρας: Θετικό δείγμα κορονοϊού πριν το φιλικό με την Ελλάδα
Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε παίκτης που μετείχε στην αποστολή της Εθνικής Ονδούρας στα test που έγιναν πριν το φιλικό της Κυριακής με την Ελλάδα στην Τούμπα.
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.658
Likes
50.480
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ήταν εμβολιασμένος ο Ονδουριανός ποδοσφαιριστής που βρέθηκε θετικός στον ιό;
Αυτό ξέρουν να μας το πουν οι της Ονδουριανής Ομοσπονδίας.

Ή απλά μας παρουσιάζεις εν αγνοία σου το παραμυθάκι των δήθεν εμβολιασμένων αθλητών, πολιτικών και επιχειρηματιών ώστε να δικαιολογήσεις την αυθαίρετη και χωρίς καραντίνα μετακίνησή τους από ήπειρο σε ήπειρο, γεγονός αντίστοιχης κοροϊδίας με το συνωστισμό παρουσιαστών και εργαζομένων στα τηλεοπτικά πλατό χωρίς μάσκες με μόνο μέσο προφύλαξης ένα αρνητικό τεστ;
Οι αθλητές της Ευρωλίγκας ξέρω να σου πω ότι είναι εμβολιασμένοι (σε αυτούς νόμιζα ότι αναφερόσουν). Οι πολιτικοί επίσης είναι εμβολιασμένοι, τουλάχιστον οι πρωτοκλασάτοι. Το γιατί δεν εμβολιάστηκε ο Ονδουριανός το ξέρουν και θα το βρουν αυτοί ή το αν εμβολιάστηκε υπερβολικά πρόσφατα ή αν ανήκει στο μικρό ποσοστό εμβολιασμένων που δύναται να νοσήουν. Σε προσταευμένο περιβάλλον είναι, οι αθλητές εξετάζονται συνεχώς και ξαναλέω δεν είναι λόγος να απέχει οποιοσδήποτε επαγγελματίας αθλητής από τις δραστηριότητές του, η αναλογία ρίσκου/ανταπόδοσης είναι απολύτως αποδεκτή από όλα τα κράτη του πλανήτη που ζούμε, αν ξέρεις εσύ κάποιο που να έχει σταματήσει ολοκληρωτικά τις αθλητικές δραστηριότητες μπορείς να μας το πεις.

Ναι, και για τα θεάματα/τηλεπαιχνίδια/πλατώ/Eurovision την ίδια άποψη έχω. Είναι θεάματα που δίνουν μια αίσθηση κανονικότητας, οι συμμετέχοντες ελέγχονται, το ρίσκο είναι υπαρκτό αλλά μικρό. Η θεία μου η Νίτσα που δεν μπορεί να βγει από το σπίτι αυτό περιμένει, να δει τον τροχό της τύχης και το στην Υγειά σας πώς το λένε, και γι αυτή και για μερικές εκατοντάδες χιλιάδες είναι θέμα ψυχικής υγείας, όπως είναι για μένα να δω Ευρωλίγκα όπως είναι για την ανιψιά μου που περιμένει να δει τη Eurovision. Θα συμμετάσχουν μερικές δεκάδες άνθρωποι, θα εξεταστούν ξανά και ξανά κι αν βρεθεί κάποιος θετικός, θα απομονωθεί και θα είναι σε ελεγμένο περιβάλλον. Αυτό έχουν αποφασίσει οι συντεταγμένες κοινωνίες, ότι για θέματα κοινωνικού συμφέροντος/ψυχαγωγίας κλπ κάνουμε μερικές εξαιρέσεις με αντάλλαγμα την ψυχική υγεία που αποφέρουν οι δραστηριότητες αυτές σε μεγάλη μάζα ανθρώπων. Τη λογική "εγώ δεν μπορώ να βγω από το σπίτι, να μην πάει και η κοπελίτσα στη Eurovision και καλά να πάθει, αφού υποφέρω εγώ να υποφέρουν όλοι, όλοι, όλοιοιιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοι" δεν τη συμμερίζομαι.
 

panpan

Member
Μηνύματα
6.873
Likes
26.672
tripakias said:
. Ο θανατος ομως για πολλους ανθρωπους παγκοσμιως δεν ειναι το χειροτερο πραγμα. Ειναι λυτρωτικος. Για διαφορους λογους ( πεινα, κρυο, σωματικες και ψυχικες ασθενειες, στερηση ελευθεριας, βια κα) εκατομμυρια ανθρωποι ανα τον κοσμο φευγουν απο τη ζωη με ανακουφιση. Επειδη εζησαν μια ζωη γεματη αβαστακτο πονο. Ανακουφιση οχι επειδη δεν ηταν ζωντανοι, αλλα επειδη δεν ζουσαν. Και οι περισσοτεροι δεν ζουσαν επειδη τους ελειπαν λιγα ή πολλα χρηματα (δηλαδη κατι που απαιτουσε χρηματα για να γινει). Δυστυχως ή ευτυχως για καποιους τετοιοι ανθρωποι συνεχιζουν να υπαρχουν.
Τον προτρέπεις.
Ξαναδιαβασε τι εγραψες.
Απαντά.
Τι να ξαναδιαβασω; Εγω τα εγραψα. Διαφωνεις πως υπαρχουν ανθρωποι που ζουν σε δυστυχια και που ο θανατος ερχεται ως λυτρωση. Αυτο το επιασα.
Στην πορεια ξεκινησες μια συζητηση γραφοντας ένα σωρο συμπεράσματα που δεν εχουν καμια σχεση με το νοημα των οσων εγραψα. Χρησιμοποιησες μαλιστα προσωπικους χαρακτηρισμους και υπαινιγμους οπως συνηθιζεις να κανεις. Δεν ξερω ποιος σου εχει πει πως βοηθαει στη συζητηση αυτό αλλα δεν με ενοχλει. Με ενοχλει ομως να παρανοουνται τα οσα γραφω και γι αυτο το αναφερω.
Αυτό γιατί απουσιάζει και δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του , αλλά και να μην ψάχνουν
οι συμφορουμίτες.
 
Last edited:

alma

Member
Μηνύματα
3.718
Likes
15.051
Ήταν εμβολιασμένος ο Ονδουριανός ποδοσφαιριστής που βρέθηκε θετικός στον ιό; Δεν τον πιάσανε οι δόσεις του εμβολίου;
Για τον παίκτη της Ονδούρας δεν ξέρω αν ήταν εμβολιασμένος, πάντως ο Σαρηγιάννης -που ο πατέρας του είχε κάνει και τις 2 δόσεις του εμβολίου και τώρα νοσηλεύεται με covid- λέει πως μπορεί ακόμα και αυτό να τύχει. Να νοσήσει και κάποιος εμβολιασμένος. Και γενικά δεν έχει αποκλειστεί να γίνεται και αυτό.

Σαρηγιάννης: Στο νοσοκομείο με κορονοϊό ο πατέρας του – Έχει εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις

ttps://www.ethnos.gr/ellada/152321_sarigiannis-sto-nosokomeio-me-koronoio-o-pateras-toy-paroti-ekane-tis-2-doseis-me
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.005
Likes
40.908
Τον προτρέπεις.

Απαντά.

Αυτό γιατί απουσιάζει και δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του , αλλά και να μην ψάχνουν
οι συμφορουμίτες.
Περσινα ξινα σταφιλια, εχει παρει φωτια το Φουρθιωτηςgate τωρα.
 
Μηνύματα
2.487
Likes
3.194
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Αυτό ξέρουν να μας το πουν οι της Ονδουριανής Ομοσπονδίας.


Οι αθλητές της Ευρωλίγκας ξέρω να σου πω ότι είναι εμβολιασμένοι (σε αυτούς νόμιζα ότι αναφερόσουν). Οι πολιτικοί επίσης είναι εμβολιασμένοι, τουλάχιστον οι πρωτοκλασάτοι. Το γιατί δεν εμβολιάστηκε ο Ονδουριανός το ξέρουν και θα το βρουν αυτοί ή το αν εμβολιάστηκε υπερβολικά πρόσφατα ή αν ανήκει στο μικρό ποσοστό εμβολιασμένων που δύναται να νοσήουν. Σε προσταευμένο περιβάλλον είναι, οι αθλητές εξετάζονται συνεχώς και ξαναλέω δεν είναι λόγος να απέχει οποιοσδήποτε επαγγελματίας αθλητής από τις δραστηριότητές του, η αναλογία ρίσκου/ανταπόδοσης είναι απολύτως αποδεκτή από όλα τα κράτη του πλανήτη που ζούμε, αν ξέρεις εσύ κάποιο που να έχει σταματήσει ολοκληρωτικά τις αθλητικές δραστηριότητες μπορείς να μας το πεις.

Ναι, και για τα θεάματα/τηλεπαιχνίδια/πλατώ/Eurovision την ίδια άποψη έχω. Είναι θεάματα που δίνουν μια αίσθηση κανονικότητας, οι συμμετέχοντες ελέγχονται, το ρίσκο είναι υπαρκτό αλλά μικρό. Η θεία μου η Νίτσα που δεν μπορεί να βγει από το σπίτι αυτό περιμένει, να δει τον τροχό της τύχης και το στην Υγειά σας πώς το λένε, και γι αυτή και για μερικές εκατοντάδες χιλιάδες είναι θέμα ψυχικής υγείας, όπως είναι για μένα να δω Ευρωλίγκα όπως είναι για την ανιψιά μου που περιμένει να δει τη Eurovision. Θα συμμετάσχουν μερικές δεκάδες άνθρωποι, θα εξεταστούν ξανά και ξανά κι αν βρεθεί κάποιος θετικός, θα απομονωθεί και θα είναι σε ελεγμένο περιβάλλον. Αυτό έχουν αποφασίσει οι συντεταγμένες κοινωνίες, ότι για θέματα κοινωνικού συμφέροντος/ψυχαγωγίας κλπ κάνουμε μερικές εξαιρέσεις με αντάλλαγμα την ψυχική υγεία που αποφέρουν οι δραστηριότητες αυτές σε μεγάλη μάζα ανθρώπων. Τη λογική "εγώ δεν μπορώ να βγω από το σπίτι, να μην πάει και η κοπελίτσα στη Eurovision και καλά να πάθει, αφού υποφέρω εγώ να υποφέρουν όλοι, όλοι, όλοιοιιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοι" δεν τη συμμερίζομαι.
για τα θεάματα τηλεπαιχνίδια που λές και γενικά για ο,τι βλέπουμε στην τηλεόραση επίτρεψε μου να έχω μιά ενσταση στο γιατί ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ ΜΆΣΚΕς???
Συγγνώμη αλλά είναι πολύ προκλητικό σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ εργασία ακόμα και οι ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ να φοράνε μάσκες(για τα γνωστά μπλα μπλα ακόμα και οι εμβολιαμένοι οφείλουν να παίρνουν τα μέτρα μπλα μπλα κλπ)και
την ίδια ώρα να βλέπω στην τηλεόραση να χορεύουν να είναι στο πλατώ καμιά 10αριά και βάλε άτομα,
αλλα΄και γενικά σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ εκπομπή ακόμα και 2 ατομα να είναι δεν κατάλαβα,,,γι αυτό κατά καιρούς σκάνε κρούσματα και ρίχνουν μαύρο οι εκπομπές πχ ένα πρωινάδικο πριν λίγες μέρες,
ένα άλλο ριάλιτι νομίζω,κοκ
Και σε κάποιες εκπομπες; που και που σκάει μύτη και ένας μασκοφορεμένος,δηλαδή κάποιοι φοράνε ελάχιστοι?με ποιό κριτήριο άραγε?
δεν κατάλαβα απο΄ που κι ως που οπουδήποτε αλλού και το ξαναλέω ΕΙΤΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟς ΕΙΤΕ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ κορωνοιο και έχει αποδεδειγμένα αντισώματα να είναι υποχρεωμένος να φοράει μάσκα και στις εκπομπές της τηλεόρασης που δεν είναι καν εμβολιασμένοι(λόγω ηλικίας) απλα΄κάνουν τα τέστ, οχι

την ίδια απορία εχω σχετικά με τις μετακινήσεις στο εσωτερικό...
επιφυλλάσομαι για να δώ πως θα εξελιχθούν στο μέλλον ,
προς το παρόν έχει εξαγγελθεί ότι για να υποδεχθούμε τους τουρίστες από τις 14 μαίου η προυπόθεση είναι Η ναχουν κάνει το εμβολιο Η να έχουν νοσήσει Η να έχουν αρνητικό τεστ
και ΑΠΟΡΩ για μάς τους έλληνες τίποτε?
γιατί δεν απελευθερώνει ήδη και απο τώρα τις τρείς αυτές κατηγορίες για μετακίνηση στο εσωτερικό??
δηλ παίρνουμε αποφάσεις για τον τουρισμό από έξω και μας μας έχουν γραμμένους??
 
Last edited:
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.168
Μηνύματα
882.718
Μέλη
38.879
Νεότερο μέλος
fanisfanisfanis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom