The Official OffTopic v7

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

bandit650

Member
Μηνύματα
621
Likes
2.847
Έχετε ακούσει και εσείς τον παραλληλισμό ότι οι οι Ιρλανδοί είναι "οι Έλληνες του βορρά"? Ούτε καν, εμείς είμαστε σε άλλο επίπεδο τελικά (δυστυχώς)
οι ιρλανδοι συμφωνα με μια ερευνα σε ποσοστο μονο 10% λενε οτι δε θα κανουν το εμβολιο.

https://parallaximag.gr/epikairotit...osan-oti-den-einai-pithanon-na-kanoun-emvolio
 

turms

Member
Μηνύματα
2.067
Likes
2.825
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ονειρεμένο Ταξίδι
Σκι στην Παταγονια
εγω παντως εδω γερμανια, εκανα και ενα εμβολιο (βασικα 3 οχι ενα) για κατι που ως τωρα ουτε μου περνουσε απο το μυαλο...το λεγομενο εμβολιο για τσιμπουρια...ποιος το φανταζοταν (για την ακριβεια για την μηνιγγειοεγκεφαλιτιδα που μεταφερουν τα τσιμπουρια...η οπως λεγεται)
 

Billouk

Member
Μηνύματα
495
Likes
1.628
Θεωρητικά η μάσκα θα αφαιρεθεί όταν πετύχει ο στόχος της ανοσίας της αγέλης. Μάσκα οφείλουν να φορούν όλοι ανεξαιρέτως και κατόπιν εμβολιασμού.
Σε άλλα νέα, είμαι στα χρόνια της Σταύρωσης του Χριστού και βρήκα ραντεβού για όχι...Αστρα Ζενεκα που θεωρητικά θα "άνοιγε" στο τέλος Μαΐου.
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.355
Likes
9.276
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Μήπως γιατί είναι ακόμα υποχρεωτική για όλους;
Μήπως για να έδιναν την έξωθεν καλή μαρτυρία;
Μήπως γιατί δεν είμαστε σίγουροι ότι έχουν κάνει όλοι εμβόλιο;
σε καφε υποχρεωτικη? απο ποτε?
απο ποτε εγιναν υποδειγμα? πολιτες οπως ολοι με δικαιωμα στον καφε.
το ιατρικο προσωπικο εχει ξεπερασει το 82%.
 

Μάγδα

Member
Μηνύματα
349
Likes
1.334
Επόμενο Ταξίδι
Κοπεγχάγη
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Για τις μεγάλες ηλικίες που δεν εμβολιάζονται ευθύνονται δυστυχώς και τα παιδιά τους. Οι δυο συναδέρφισσες του αντιεμβολιαστικού δεν επέτρεψαν και στις μητέρες τους πάνω από 80 να εμβολιαστούν. Η μια μάλιστα το ζήτησε επίμονα από τα παιδιά της γιατί η παρέα της, κάτι άλλες γιαγιάδες που πίναν που και που κανέναν καφέ μαζί, την έχουν αφήσει στην απέξω καθώς οι ίδιες είναι εμβολιασμένες και νιώθουν πιο άνετα μέσα σε κύκλο εμβολιασμένων. Μάλιστα όταν της είπα, γιατί δεν της επιτρέπεις να εμβολιαστεί, τι θα πάθει; Μου απαντά ότι εγώ τέτοια ευθύνη δεν παίρνω, να γίνω αιτία για το θάνατο της μάνας μου. Τα συμπεράσματα δικά σας.
 

noobtraveller

Member
Μηνύματα
140
Likes
573
Δεν έχει κατανοηθεί και είναι απολύτως φυσιολογικό ότι το cdc δεν είναι τηλεπερσόνα/πολιτικά προσκείμενος Έλληνας λοιμωξιολόγος ,που λέει απόψεις από ξένα άρθρα . Το cdc είναι η 'Βίβλος' σε τέτοια θέματα ,δεν ανακοινώνει αρλούμπες. Αν και θα περάσει καιρός μέχρι οι ευσυνείδητοι να αφαιρέσουν τελείως τις μάσκες ,ίσως και για ψυχολογικούς λόγους ,οι ανεμβολίαστοι από επιλογή ,ας λαβουν τα μέτρα τους .Δεν κινδυνεύουν από τους εμβολιασμένους, αλλά από τους υπόλοιπους.
 

North66

Member
Μηνύματα
4.297
Likes
5.032
Ονειρεμένο Ταξίδι
Γροιλανδία
Επί ένα χρόνο δεν έστειλε ποτέ sms γιατί μπορούσε να πάει στο νοσοκομείο επειδή είναι γιατρός και δεν είχε πάει ποτέ να ψωνίσει. Μάλιστα.
 

panpan

Member
Μηνύματα
6.865
Likes
26.632
Άσχετη ερώτηση για κάποιον που ξέρει.
MDF η OSB για εξωτερική χρήση; Ποιο έχει καλύτερη αντοχή σε υγρασία;
 

North66

Member
Μηνύματα
4.297
Likes
5.032
Ονειρεμένο Ταξίδι
Γροιλανδία
Είδα τους τίτλους από κάποια από τα υπόλοιπα βίντεο του καναλιού που πόσταρες και σιχάθηκα.
Είναι το μοναδικό κανάλι που έχει κομμένη τη δήλωση σε μονόλεπτο σε αντίθεση με άλλα κανάλια που έχουν όλο το εννιάλεπτο της συνέντευξης. Για τη δήλωση έχεις να σχολιάσεις κάτι; Δεν αισθάνεσαι μεγάλο κορόιδο που έστελνες sms ακόμα και για να βγεις να ξεμουδιάσεις έξω; Γιατί εγώ αν όλο τον τελευταίο χρόνο έστελνα, θα αισθανόμουν τεράστιο κορόιδο.
 

Borealis

Member
Μηνύματα
3.817
Likes
7.699
Πάντως εγώ πιστεύω ότι αυτά τα σενάρια τα γράφουν πολύ έξυπνοι άνθρωποι για να δημιουργούν χάος, με διάφορα κίνητρα. Αυτοί που τα πιστεύουν και τα αναπαράγουν βέβαια ασχολιαστοι. Πολύ κρίμα.
Ετσι ακριβώς, και όλο τυχαία ανήκουν σε συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους, πολλοί τρέχουν σε διαμαρτυρίες για να σωθεί ο Σώρρας, κάποιοι χρωστάνε σε τράπεζες περισσότερα από όσα θα έβγαζαν αν δούλευαν 5 ζωές και κάποιους τους έχει αδικήσει η ζωή από το γάλα της μάνας τους που δεν ήταν ζαχαρούχο.
 
Last edited:
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.115
Μηνύματα
880.701
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom