ΗΠΑ There and Back Again: A New York Tale

Desiro

Member
Μηνύματα
285
Likes
625
Επόμενο Ταξίδι
Τοσκάνη
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Φίλε μου είσαι πραγματικά μεσα στο μυαλό μου με κάλυψες πλήρως. Μου έδωσες τις απαντήσεις αυτών ακριβώς που είχα αμφιβολία. Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ αλήθεια είναι λίγο.
Πίστεψε με ,από τότε που σου απάντησα έχω απαντήσει αυτήν την ερώτηση σε φίλους εκατοντάδες φορές !! Ευχαριστώ και γω και εύχομαι το όνειρο σου να γίνει πραγματικότητα σύντομα!
 

sakislagadas

Member
Μηνύματα
92
Likes
43
Επόμενο Ταξίδι
παρισι,βαρκελωνη
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΑΜΕΡΙΚΗ
Καλη σου μέρα φίλε μου!! Λοιπον θα προσπαθήσω να σου δωσω ενδεικτικές τιμές των πιθανών εξόδων που μπορείς να κάνεις,γτ νομιζω τα εξοδα μπορουν να διαφερουν απο ατομο σε ατομο!!
Καταρχην ο Νιαγαρας μου κοστισε γυρω στα 250€!!! 150€ τα αεροπορικα,50 $ το ταξι για το πανελα στο Νιαγαρα απ το αεροδρομιο και 50$ εκει περα για μικροεξοδα,καφε,σουβενιρ και 10$ που επαιξα στο καζινο για τη «χαζομαρα» μου!! Αν θελεις να κανεις καποιες δραστηριοτητες που εχει εκει περα ,υπολογιζεις 20-25 καναδικα δολαρια την δεαστηριοτητα!!
Για τη Νεα Υορκη αν αφαιρεσω τα αεροπορικα και τη διαμονη τα στανταρ εξοδα που εκανα ειναι η 7ημερη καρτα απεριοριστων διαδρομων στα 30$ περιπου και απο εκει και περα πληρωνα 2,75 $ τη διαδρομη για τισβυπολοιπες 3 μερες (κανα 15αρι ακομα δλδ)!! 30$ πηρα μια καρτα κινητου απ το T mobile για να εχω ιντερνετ και ενδοεπικοινωνια στην Αμερικη, 37$ στοιχιζει το να ανεβεις στον καθενα απ τους 3 ουρανοξυστες & 18,5$ το ferry για το Αγαλμα της Ελευθεριας και το Ellis Island!!Ταξι δεν γνωρίζω γτ δεν πηρα,τα μονα εξτρα εξοδα που εδωσα για μεταφορες ηταν τα 5$ στο Airtrain για μεταφορα απ το αεροδρομιο jfk στο Brooklyn,ακομα 2,75 για το ny ferry (σαν θαλασσιο λεωφορειο) και 17$ για μεταφορα στο αεροδρομιο του Newark!! Για καποιο αλλο αξιοθεατο δεν πληρωσα γτ οι τιμες στο μουσειο ηταν ενδεικτικες (εδωσα 1$) και στο MOMA μπηκα την μερα που ειχε δωρεαν εισοδο!! Οποτε οπως καταλαβαινεις τα υπολοιπα εξοδα πανε ολα σε σουβενιρ,ψωνια και φαγητο!! Για φαγητο ειδικα δεν μπορω να σε βοηθησω χωρις να ξερω τις προτιμησεις σου,,,ενα καλο tip που μπορω να σου πω ειναι να υπολογιζεις περιπου 2 με 3 φορες πιο ακριβο,αυτο που θα πληρωνες εδω πχ αν ενα ζευγαρι εδω θελει 50€ σε ενα μετριο εστιατοριο,εκει θα ξεπερασει τα 100 ή αν παρεις ενα σαντουιτς στο δρομο με 3€ εκει θα αγγιξει τα 10!!
Για τα ρουχα που με ρωτας,εγω δεν ειχα σκοπο να ψωνισω τπτ γτ γενικως ειχα πολλα ρουχα!! Αν δεν θελεις να ψωνισεις,μπορεις απλα να αποφυγεις τα μαγαζια!! Αν μπεις σε μαγαζι και εισαι ανθρωπος που κοιταει ,τοτε πολυ πιθανων να ψωνισεις!!! Εγω ενδεικτικα γεμισα 10 κιλα ρουχα περιπου καθε λογης!! Σκεψου οτι το μπουφαν που μου κλεψανε,ηταν ενα πουπουλενιο tommy hilfiger που το ειχε 70$ (55-60€) ενω εδω ξεπερναει τα 200,,,οποτε με τετοιες τιμες το παιρνεις θες δε θες!!! Βρηκα εσωρουχα calvin klein σε πολυκαταστημα 4$ πχ που εδω με 4€ παιρνεις boxer απ την λαικη!! Απλα οπως σε ολα τα πραγματα,πρεπει να ξερεις που να πας και που να ψαξεις!!!
Καποια αλλα εξοδα «δυνατα» δεν μπορω να σκεφτω!! Αν δεν σε καλυψα γινε πιο συγκεκριμενος και ευχαριστως να σε βοηθησω ;)
Ειναι τοσο οικονομικα τα ρουχα στη νεα υορκη???Μου φαινεται πρεπει να μαζεψω λεφτα για shoping...αλλωστε 2 βαλιτσες 20 κιλων δινει η αεροπορικη που θα πεταξω,κατι ξερουν και τα δινουν!!!
 

Desiro

Member
Μηνύματα
285
Likes
625
Επόμενο Ταξίδι
Τοσκάνη
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Ειναι τοσο οικονομικα τα ρουχα στη νεα υορκη???Μου φαινεται πρεπει να μαζεψω λεφτα για shoping...αλλωστε 2 βαλιτσες 20 κιλων δινει η αεροπορικη που θα πεταξω,κατι ξερουν και τα δινουν!!!
Χαχαχα Για να σου φτιαξω το κεφι οι βαλιτσες ειναι 23 κιλα !! Οποτε εχεις εξτρα χωρο ακομα!! Οντως παντως τα stock τους ειναι πολυ φθηνα και αν πεσεις και σε περιοδο εκπτωσεων τοτε εχει ευκαιριες παντου!! Ετοιμασου για πολλα ψωνια!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.110
Μηνύματα
880.636
Μέλη
38.838
Νεότερο μέλος
Crimson_gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom